Faka 4 044 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Bleszit już swoim własnym nazwiskiem pogrążył grę, ten kto wie ten wie ocb. Człowiek jest spalony w gamedevie i tyle. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Godzinę temu, MBeniek napisał: To dziwne, bo na głównej stronie jego ostatniej gry jest napisane jak byk: "AN 80'S-FUELED BATTLE ROYALE GAME SHOW WHERE CASH IS KING". Ale pewnie masz jakieś lepsze źródła... Myślałem, że masz na myśli porażkę Law Breakers o tym guanie BR to nawet nie słyszałem. Przepraszam mój błąd Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 28 września 2018 Opublikowano 28 września 2018 No ja też o tej kupie nie słyszałem i myslałem, że chodzi o Law Breakers, które samo w sobie już wyglądało jak wielkie G. Mam nadzieję, że studio nie zdechnie przez tę gierkę. Cytuj
Figuś 21 260 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 Widzę, że nie są pewni i wyłączyli możliwość komentowania po filmikiem jak i nie widać lajków i dislajków A szkoda bo ich lubię i to bardzo Cytuj
Square 8 713 Opublikowano 8 grudnia 2018 Autor Opublikowano 8 grudnia 2018 Ogólnie Ci co grają to mają raczej pozytywne opinie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi