Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bleszit już swoim własnym nazwiskiem pogrążył grę, ten kto wie ten wie ocb. Człowiek jest spalony w gamedevie i tyle.

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli battle sroyale

• wersja bez komentarza pod tym linkiem https://www.dropbox.com/s/xv5mekw33hesmao/Stormdivers August Gameplay No Commentary.mp4?dl=0

Opublikowano
Godzinę temu, MBeniek napisał:

To dziwne, bo na głównej stronie jego ostatniej gry jest napisane jak byk: "AN 80'S-FUELED BATTLE ROYALE GAME SHOW WHERE CASH IS KING". Ale pewnie masz jakieś lepsze źródła... :gayos:

Myślałem, że masz na myśli porażkę Law Breakers :rayos: o tym guanie BR to nawet nie słyszałem. Przepraszam mój błąd :hi:  

Opublikowano

No ja też o tej kupie nie słyszałem i myslałem, że chodzi o Law Breakers, które samo w sobie już wyglądało jak wielkie G. Mam nadzieję, że studio nie zdechnie przez tę gierkę.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzę, że nie są pewni i wyłączyli możliwość komentowania po filmikiem jak i nie widać lajków i dislajków :yao:

A szkoda :smutas: bo ich lubię i to bardzo

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie Ci co grają to mają raczej pozytywne opinie.