sprite 1 786 Opublikowano 14 października 2019 Opublikowano 14 października 2019 Nowe, gówniane studio i jest efekt. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 8 maja 2020 Opublikowano 8 maja 2020 (pipi)a mac, ja myslalem, ze pierwszy epizodow dragon ball super nic nie przebije, ale zaraz sobie chyba oczy wydłubie 2 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Oglądnąłem pierwsze 5 epizodów najnowszego sezonu i nie jest źle. Rozumiem, że to ostatni sezon i poznamy zakończenie przygód Meliodasa i ferajny? Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Sezon sztos, klasyczne zbieranie ekipy aby uderzyć na wroga, pojedynek Escanora z wiadomokim epicki. Nowe ciuchy w końcówce mogą rywalizować z gejozą w jojo. Czekam na dalszy ciąg. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Trochę za dużo dramy w nowym sezonie, ale za to poznaliśmy historię wielu głównych postaci. Mam wrażenie, że momentami jest też dużo brutalniej, niż wcześniej. Ogólnie na plus. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 15 lipca 2021 Opublikowano 15 lipca 2021 Nadrobiłem ostatni sezon i dupy nie urwało, na plus niektóre twisty i walki Spoiler escanor vs zeldris Samo zakończenie bezjajeczne, oglądałem z zaciekawieniem ale bez wiekszych emocji. No i coś poszło nie tak z twarzami, Ban czasem wygląda jak wersja superdeformed. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi