Shen 9 616 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Jak ktoś lubi taktyczne jrpg, to chciałem polecić ten tytuł. Teraz jest dobra okazja, żeby go sprawdzić, wersje na vite i ps4 w okolicach 50zł dla plusowiczów. Gra długo nie schodziła z ceny, a moim zdaniem gra jest warta uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manifesto 24 Opublikowano 1 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2018 Taktycznych, japońskich erpegów wartych uwagi za dużo na PS4 nie ma (choć mam do ogrania jeszcze Grand Kingdom, które ciekawi mnie jeszcze bardziej niż God Wars) więc zapewne zakupię. Gdzieś niedawno przeczytałem, że ostatni boss w grze to spore przegięcie i bez znacznego grindu się nie obejdzie, co mnie nie cieszy, bo nie przepadam za farmieniem na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Jak to wypada w zestawieniu z Grand Kingdom albo Disgaea 5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Seria Disgaea gardze, odrzucaja mnie lolitki, a Grand Kingdom to trochę inny typ rozgrywki. Ciezko mi je porownac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 640 Opublikowano 6 października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 października 2022 Przez pryzmat czasu jak oceniacie gierkę? Na Steam jest promocja za 25zł, lub bez DLC za 21zł -https://store.steampowered.com/app/1038810/GOD_WARS_The_Complete_Legend/ Działa na Steam Decku. Opinie czytam są mocno mieszane i mimo ceny nie wiem, czy brać zakup pod uwagę, tym bardziej, że wiele osób skarży się na grind. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi