Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zapraszam na instagram. Postaram się jakiś exclusive materiał wrzucać też tu. Edytowane 12 maja 20186 l przez chmurqab
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Po której Korei się rozbijasz? Wyjechałeś na stałe czy tylko turystyka?
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Chmurka jedzie do Korei, a na chwile przed jego wyjazdem takie newsy: Cytat Ważna decyzja Kim Dzong Una. Koniec testów rakietowych i nuklearnych Przypadek? Udanego wypoczynku. Czekamy na koreańskie pozdrowienia.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Czy będziesz pracował jako barman dla mafii Jingweon? Czy plucie do drinków jest możliwe? Czy masz swoją Sharon?
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Czy Słońce Narodu powie „rozi ty ku*wo” albo chociaż jakiś inny żółtek ?
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l 6 minut temu, Rayos napisał: A co jak nam kolegę Kim przejmie i nie wypuści już? Mówi się trudno i rucha się dalej. Tzn. ten, no.. gra w nintendo czy coś tam.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Autor 4 godziny temu, Bzduras napisał: Po której Korei się rozbijasz? Wyjechałeś na stałe czy tylko turystyka? Południowa, 15 dni zwiedzania 1 godzinę temu, Kosmos napisał: Czy Słońce Narodu powie „rozi ty ku*wo” albo chociaż jakiś inny żółtek ? Jest w planach, cierpliwości.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Zajrzyj do fabryki Samsunga i sprawdź dlaczego robią te telewizory na odpier... Edytowane 2 maja 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Autor 13 minut temu, balon napisał: Chmurqo to packed holidays czy na własną rękę wsio ogarniałeś? Wszystko na własną rękę, oprócz 4 dni na Jeju, które będą organizowane przez lokalne biuro. Przylecieliśny z kumplem z pracy i jego żoną, ma siostrę, która pracuje w Seulu i u niej śpimy. Dzisiaj jeszcze Seul, jutro jedziemy w trase.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Autor Jak to się mówi, pojechałem z drewnem do lasu i jestem tu z partnerką (tą samą od dziesięciu lat).
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Autor Nawet myślałem o tym, ale za późno się zabrałem za szukanie pierścionka i zdechło xd
Opublikowano 2 maja 20186 l Zazdro. Co prawda byłem tylko w Seulu, ale różnica w porównaniu z Pekinem była ogromna - ludzie mówiący po angielsku, wszyscy uśmiechnięci, w sklepach normalne produkty i ładne dziewczyny na ulicach. Chętnie bym jeszcze raz poleciał, ale ciągle nie mam czasu.
Opublikowano 2 maja 20186 l 15 dni? Zazdro, ja byłem raptem cztery na przełomie luty/marzec teraz, w sumie sam Seul plus DMZ i wejście na górkę Bukhansam żeby podziwiać widoczki.
Opublikowano 2 maja 20186 l Za każdym razem widząć nazwę tematu rzypominam sobie: Cytat Hej forumku, jestem na dworcu w Katowicach, dzien przed zlotem, nikogo nie znam, nie wiem gdzie isć, boję się. Edytowane 2 maja 20186 l przez milan