Opublikowano 2 maja 20186 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ech, nie moge znalezc konkretnego posta, zeby zacytowac, ale KMWTW: Sorki za brak kontentu, ale zwyczajnie nie ma czasu.
Opublikowano 2 maja 20186 l a wspomogę w tej kwestii, z kontekstem lepiej będzie to wyglądało W dniu 7.02.2018 o 11:20, milan napisał: Jakos nie widzę tutaj bezdzietnych co robią wojaże dookoła świata krzycząc nad doliną krzemową " yebać rob,ienie dzieci!!! xD" nadrabiałem forum po przerwie i jakoś zapamiętałem tę dyskusję o dzieciach
Opublikowano 10 maja 20186 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatni upload z Seulu. Jutro powrót do Polski. Edytowane 10 maja 20186 l przez chmurqab
Opublikowano 10 maja 20186 l Ja pier.dole dostalem bezdechu w robocie i płacze xd pytają z czego tak sie smieje, no ale przecież im tego nie pokaże xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i tak by nie zrozumieli
Opublikowano 10 maja 20186 l Filmik z gościem z międzynarodowej stacji kosmicznej, mówiącym ten tekst, wygrałby wszystko?
Opublikowano 10 maja 20186 l zakopane warszawa berlin wrocław olsztyn korełaaaa Edytowane 10 maja 20186 l przez ragus
Opublikowano 10 maja 20186 l Ciekawe ile im zapłacił za tę usługę. @ragus był też lublin Edytowane 10 maja 20186 l przez Hum
Opublikowano 10 maja 20186 l to jak one mowiac to machaja lapkami rozpyerdala mnie bardziej za kazdym razem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 10 maja 20186 l 1 minutę temu, Rayos napisał: to ktoś to oglądał więcej niż 1 raz? naprawdę się musicie nudzić a co atencjuszu boli dupa, że dla ciebie nikt takiego filmika nie stworzył? niestety jesteś taki żaden, że nawet nikomu by sie nie chcialo marnować baterii w telefonie na pozdrowienia dla rajosa