Opublikowano 10 maja 20186 l codziennie marze o tym, abyś mnie @_Be_ pozdrowił z taką pasją z jaką pozdrawiasz Roziego, rozgryzłeś mnie
Opublikowano 10 maja 20186 l @chmurqab Cieszę się, że mogłem pić z Tobą piwo! Szacun po wsze czasy a spaślak pewnie strasznie cmoka i sapie przed monitorem ze złości. XDDDddd Oj jak mnie to cieszy.
Opublikowano 10 maja 20186 l oj taki musi być wkur.wiony, że aż plusa dał chmurce z tej złości Edytowane 10 maja 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 10 maja 20186 l Chmurka pięknie Niedługo będą kolejne pozdrowienia z nowego kraju do dopisania na liście. Ps. jeszcze były pozdrówki z Japonii i Turcji, ale nie pamiętam czy wrzucałem na forumka. Ragus i jeszcze było foto z Marsylii. Ps. Gdańsk był jeszcze!
Opublikowano 10 maja 20186 l W Sudanie za butelkę muszynianki to by oprócz pozdrowień jeszcze pastę o ojcu rybaku wyrecytowali.
Opublikowano 10 maja 20186 l Widzę, że Milan również bardzo stara się zapracować na swoje pozdrowienia.
Opublikowano 10 maja 20186 l to tym bardziej czekam az sie zetta zmobilizuje i nagra pozdrowienie z yakuza i austinem
Opublikowano 10 maja 20186 l O jezusku, pospałem sobie po obiadku, wstałem zahukany i pierwsze co zrobiłem, to odpaliłem pozdrowionka. Z dziesięć razy. Poziom endorfin pod sufit.
Opublikowano 10 maja 20186 l 34 minuty temu, Ficuś napisał: to tym bardziej czekam az sie zetta zmobilizuje i nagra pozdrowienie z yakuza i austinem Ostatnie, co może pobić pozdrowienia z ostatniej strony.
Opublikowano 10 maja 20186 l Mam w głowie najbardziej bombowe pozdrowienia, ale nie ma jeszcze 23 bym o nich pisał
Opublikowano 10 maja 20186 l Kurna mogłem poprosić Johnyego Sinsa o wyrecytowanie - wyszło by pewnie łozi to kuło i w sumie zabrzmiało jako samozaoranie XD. Ciekawe czy by się zgodził :>
Opublikowano 10 maja 20186 l Pokazałbyś mu stare zdjęcie Roziego na ławce, to jeszcze by coś na deser od siebie dorzucił
Opublikowano 10 maja 20186 l Chmura chyba najladniejszy z tej calej ekipy. Szkoda, ze nie mozna wiecej plusikow dawac, bym (pipi)al po 1 co dzien.
Opublikowano 11 maja 20186 l Autor Od 4h w Polsce, w tę stronę jakoś łatwiej z lagiem. Jak odpocznę, poorganizuję zdjęcia i filmy z kamery (ponad 200 sztuk ) to postaram się opisać jakieś wrażenia już na poważnie