Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Grać bez patchy i OFa oraz bez online jak debil po zawyżonej cenie xD Edytowane 25 sierpnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, ragus napisał: Grać bez patchy i OFa oraz bez online jak debil po zawyżonej cenie xD daj spokój
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Gameplayowo jak zwykle jest inaczej niz w demie, podania jakby lepiej działają i odnoszę wrażenie ze ma sie większa kontrole nad tym co dzieje sie na boisku . Z finalnym werdyktem trzeba sie wstrzymać do rozegranie większej liczby spotkań . ślepy nie zesraj sie xD Edytowane 25 sierpnia 20186 l przez Wojtas1986
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l W ogóle nie wiem co się odpeesowało ale w pudełku mam kod na te dodatki z wersji DB a kupiłem zwykła wersję...
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 3 minuty temu, PlastikowySmalec napisał: W ogóle nie wiem co się odpeesowało ale w pudełku mam kod na te dodatki z wersji DB a kupiłem zwykła wersję... To gites
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Bramkarze bronią lepiej, ale z dystansu idzie przysadzić, i to na plus, ja lubię efektowne bramki, dla mnie jest bardzo dobrze jedynie irytują mnie faule z dupy i cofanie akcji czy czasami zbyt ociężali zawodnicy i zbyt długie animacje choć są super ale reakcje zawodników mógłyby być szybsze, ale to kwestia przestawienia tak jak ciut za szybsze tempo , mogło by być wolniejsze ale gra się mega i jest tyle smaczków ze głowa boli
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Pograłem już z 15 meczy i tak: - gra się super, nieprzewidywalność jest nieziemska - dodali smaczki typu wycie z bólu podczas faulu, słanianie się na nogach jak zawodnik jest zmęczony - mam wrażenie że lepszy komentator a przynajmniej bardziej emocjonalnie to komentują
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Quwa jadę do Katowic po pes 19 nie czekam do czwartku olewam edycję Beckham
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Godzinę temu, PlastikowySmalec napisał: nieprzewidywalność jest nieziemska W jakim sensie?
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l 20 minut temu, pajgi napisał: W jakim sensie? Ja mam odmienne zdanie , łatwiej jest przewidzieć zachowanie i skutecznie przeciw niemu działać. Mniej pinbala i czuć większą moc nad tym co dzieje się na boisku.
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l 43 minuty temu, pajgi napisał: W jakim sensie? podania nie zawsze są pod samą nogę, dośrodkowania też
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Ktoś ogarnia te OFy od PESUniverse ? Do pobierania wystarczy to konto SILVER za 5 funtów ?
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l 14 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Na premierę pes world daje offa za free. Dziękuję za info
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Wleciał Patch 1.01 ale składów i online dalej brak. Po patchu nie widzę już w AS Romie Reusa i Varane...
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Po tym patchu coś znowu przyspieszyli? Bo mi jakoś dziwnie szybko dziś te chopki zapingalają aż zmieniłem na -1
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Nic nie przyspieszyło, teraz sprawdzałem i dalej jest tak jak było, gram od zawsze na -1
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Yhm. Szkoda ze tempo jest z gory ustalone w sieci i nie da sie zmienic. Bo singiel kompletnie mnie nie interesuje.