KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 No dla mnie te dywizje były totalnie z dupy,Raz,że za przejście dalej dostawałeś takie nagrody jak kontrakt..Dwa, będąc w dywizji 11 losowało ci typa z 6 to nie miało żadnego sensu bo szukało po ratingu i tak. Cytuj
Bello Fernando 0 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 (edytowane) Mi się wydaję, że trzeba rozegrać pięć meczy, i dopiero później jest się "przyjętym" do rozgrywki myclub. Zobaczcie, że jest tam info acclaim. I dopiero po rozegraniu tych meczy uznają Cię niejako i Cię kwalifikują do gry. Mi pozostał jeszcze jeden mecz, więc nie wiem co będzie po rozegraniu tych meczy. Ale nie wydaje się wam że byłoby to trochę dziwne pozostawić rozgrywkę myclub bez dywizji, lig czy innych tworów? Edytowane 30 sierpnia 2018 przez Bello Fernando Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Serio nie ma dywizji w myclubie? Ale lipa. Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 pograłem tylko w demko, ale to najlepszy PES od ho ho ho marry christmas. Jak Fifa wypadnie tak jak wypada na filmikach, to w tym roku pierwszy raz od niepamiętnych czasów pierwszego kupię PES'a tylko poczekam na jakiś patch z licencjami, bo bez nich to dla mnie zabawa spada dosyć mocno Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 (edytowane) Of z licencjami jest, ale nadal nie ma Bundesligi, możnaby zastąpić te fikcyjne drużyny peu(?)league. Dywizji w mc nie ma, poruszamy się jedynkę po rankingu. Są jedynie poza my club, gdzie gramy normalnymi drużynami. Gameplay dla mnie bardzo dobry, chociaż ciut za szybki. Ale ogólnie dawno mi się tak przyjemnie w pesa nie grało. Poza tym matchmaking wreszcie działa dużo szybciej. Edytowane 30 sierpnia 2018 przez Kosmos 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 A jak tam z losowaniami u was ? u mnie Glik, Grosicki, Couthino, Moya, Mendy (FEATURED) Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Ale grafika nadal razi w oczy.Tak reklamowali, że ta odsłona zbliży się do rzeczywistości a wygląd murawy oraz zawodników to era ps3. Jest nieco lepiej niż w 18stce ale dalej paleta barw murawy oraz sam jej wygląd to nadal śmiech 1 Cytuj
Gość Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Ależ w to się gra...Gra mi się na tyle dobrze, że 2018 już wylądowała w koszu. Nie będę się oszukiwał, i tak bym nie grał pewnie, bo lubię aktualne składy i statsy. Nowe murawy/boiska i ogólnie oprawa to +10 do funu z gry. Na tempo meczu nie narzekam, dla mnie spoko. Sam gameplay super, jest nieprzewidywalność, bomby z dystansu, no i co ważne dla mnie, w końcu jest sens grać z CPU, bo mecze da się rozgrywać jak równy z równym i wygrywać - Premier League będzie grana z bratem. Ogółem dobrze jest jak jest, że 2019 nie jest gameplyowo kopią 2018, bo szybko by się to znudziło jednak. Ja dobra by gra nie była, to ileż można grać w to samo? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 16 minut temu, Kolos28 napisał: Ale grafika nadal razi w oczy. Tak reklamowali, że ta odsłona zbliży się do rzeczywistości a wygląd murawy oraz zawodników to era ps3. Jest nieco lepiej niż w 18stce ale dalej paleta barw murawy oraz sam jej wygląd to nadal śmiech Zmień oczy Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 18 minut temu, Kolos28 napisał: Ale grafika nadal razi w oczy. Tak reklamowali, że ta odsłona zbliży się do rzeczywistości a wygląd murawy oraz zawodników to era ps3. Jest nieco lepiej niż w 18stce ale dalej paleta barw murawy oraz sam jej wygląd to nadal śmiech I tak lepiej niż w fyfie 18 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Ogólnie jest ładnie ale ta gra cała powinna być śliczna. Zobaczcie jak wyglądają niektórzy zawodnicy. Zobaczcie jak zła jest paleta barw na niektórych murawach. To już powinno wyglądać perfekt! 1 Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Koledzy Oddam numer zamówienia na edycję Beckham Za 219.99 Odbiór osobisty Komputronik Gliwice Ktoś chętny. ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Ogólnie pełno ogórków jest co mają mega składy a jak strzeli im się dwie bramki do 20 minuty to wychodzą Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: Zmień oczy Albo telewizor. 1 Cytuj
michu86- 390 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Co zrobic jesli mam ciagle: unable to connect to connection testserver Code:fddn576. Probuje po kablu, wifi. Nic nie dziala nat mam typ 2. Zawsze wszystko chodzilo. Inne gry smigaja online... pes18 tez chodzil. Od poczatku dema pesa19 mam ten komunikat no i teraz w pelnej tez... Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Godzinę temu, michu86- napisał: Co zrobic jesli mam ciagle: unable to connect to connection testserver Code:fddn576. Probuje po kablu, wifi. Nic nie dziala nat mam typ 2. Zawsze wszystko chodzilo. Inne gry smigaja online... pes18 tez chodzil. Od poczatku dema pesa19 mam ten komunikat no i teraz w pelnej tez... https://www.google.pl/search?q=unable+to+connect+to+connection+testserver&oq=unable+to+connect+to+connection+testserver&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 11 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Ogólnie pełno ogórków jest co mają mega składy a jak strzeli im się dwie bramki do 20 minuty to wychodzą Czyli na razie bez wyzwisk w wiadomościsch? Cytuj
Gość Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 14 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Ogólnie pełno ogórków jest co mają mega składy a jak strzeli im się dwie bramki do 20 minuty to wychodzą Sa tez ogorki, ktore nie potrafia pogodzic sie z porazka i staraja sie obrazac marnujac czas na pisanie wiadomosci na padzie. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 (edytowane) Narazie bez, na luzie panowie. Edytowane 31 sierpnia 2018 przez PlastikowySmalec 1 Cytuj
złoty 4 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Jutro dostaje swoją kopię z szlakiem mniam Panowie jak online smiga Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Panowie nie mogę kupić managera, mam 13k GP, ten co chcę kosztuje 10k GP, pokazuje mi że niby mogę kupić i po chwili napis że lista została zaakrualizowana i wraca mi do ekranu wyboru menagerów... Oni teraz zrobili że oprócz GP trzeba mieć też złoto żeby kupić jakiegoś managera? w 2018 było że to albo to... Cytuj
Gość Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 A masz kłódkę przy jego nazwisku? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Nie mam kłódki własnie Ale mam takie coś, zamiast na trenera wydałem na losowanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi