KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Ogladalem pare filmikow jakis ytberow i kurde ci co kupili wypasiona wersje to w 10 min maaja praktycznie jedenastke marzen,nie wiem czy taki byl zamysl Konami ale to troche bezsens. Ja zawsze lubilem grac sredniakami,silverami,ktorzy mieli to cos,a tutaj co drugi chlop ma po osiem legend i 9 czarnych pilek team lvl 4,5 na wejsciu na slabo chyba. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Co z tego jak 3/4 nie umieją grać a mają takie składy ? ja mam wersję zwykła i mam ronaldo, couthino, hazarda. W fifie to samo jest, jak kupisz najlepszą wersję i doładujesz kasę to możesz mieć każdego. Grać samo i tak nie będzie. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Karol - możesz grac średniakami przecież, w tych rankedach w MyClub masz filtr wyszukiwania gracza wg. poziomu drużyny. Mi jak narazie wypadł Suarez ale na lvl. 1 Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 U mnie najlepszy traf to Kane jeżeli chodzi o ofensywę, więc cieniutko. W obronie za to trafił mi się Van Dijk. Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Jeśli kane to zly traf, to ja nie wiem czego ty szukasz. Ja szturmuje Bonym. Innego st nie mam. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Kane tak naprawdę poza wykończeniem nie ma żadnego atutu - ani nie jest silny, ani szybki, ani nie ma dobrego dryblingu. Jak na gwarantowaną czarną piłkę to uważam, że to słaby traf. Może jak jego lvl pójdzie w górę to zmienię zdanie, ale na razie ciężko mi się nim gra. Cytuj
philjones 0 Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 Jakieś porady co do wyboru menadżera? Warto przeznaczyć na to te 500-600 monet ? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 Dostałem tego Kane,fakt lvl 1 no ale potwierdzam jak w 18 fajnie wychodził do piłek to tutaj zrobili z niego jakiegoś downa,nie wychodzi do piłek ,jest wolny, przegrywa główki,no i jeszcze każdy w niego wchodzi jak w masło.Możliwe że przez mały team spirit tak jest a dwa to my club to trochę inaczej działa niz dywizję.Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 Wczoraj miałem turniej z kumplami. Miała być fifa 18 jak zwykle ale wziąłem demko uruchomiłem pes 2019 aby jeden meczyk rozegrać na próbę i nosz kurcze już nie było powrotu do fify. W demie było idealnie 6 drużyn dla naszej 6. Jak za starych czasów wszystko rozpisane na kartce łącznie z tym kto strzelił gola. Nie potrafie tego ubrać w słowa ale satysfakcja po strzeleniu w pes gola jest 100x lepsza od tej z fify. Tam wszystko wychodzi łatwiej i jest mniej naturalne. Po turnieju 5 h na demie wiem że zaraz po urlopie kupuje pełną wersje i turnieje tylko w pro evo do następnej jesieni. Czas się przeprosić z serią po kilku latach. Taki fun pes nie sprawiał mi od pes 6. 2 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 Nie wiem co się odpeesowało ale coś nie tak jest z gameplayem, biegnę Hazardem środkiem, z lewej biegnie Ronaldo, podaje mu w uliczkę a on zamiast biec w stronę bramki to się nagle cofa. Spalonego na 2000% nie było. Wydaje mi się że jakiś bug, bo to nie pierwszy raz... Głowki tak samo są spier... 90% wygrywa komputer nawet jeśli obrońca ma 150cm wzrostu a napastnik 185. Cytuj
złoty 4 Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 Gra z komputerem na wyższych poziomach trudności to oszustwo AI Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 Gra z komputerem, w xxi wieku, uwlacza czlowieczenstwu. Cytuj
Gość Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 Nie wiem jak na konsolach, ale na PC serwery - z małymi przebłyskami - leżą od premiery. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 2 września 2018 Opublikowano 2 września 2018 Na PS4 chodzi jak złoto, przynajmniej u mnie.Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Czy zmienili tempo względem dema? Jak dla mnie w demie trochę za szybko na 0 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 mnie sie wydaje, ze identycznie jak w demie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 bez zmian raczej wydaje mnie się, czy osłabili trochę wrzutki na główkę w polu karnym oraz podania prostopadłe? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 wrzutki daremne, soczyscie uderzyc z glowy tez trudniej, za to prostopadle jak w demie - dalej OP, swietnie w tempo wbiegaja napastnicy Cytuj
Rafinaaaaaa 0 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Witam. Mam pytanie odnośnie pes league weekly. Kiedy następuje rozliczenie rankingu? Myślałem, że co tydzień a tu poniedziałek i lipa. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Obstawiam że tydzień po premierze czyli w czwartek Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Co do MyClub to z jakich menadżerów korzystacie? Przymierzam się do zmiany na lepszego, ale nie wiem na którego.. Na pewno chciałbym czwórkę w obronie, i na papierze fajnie wygląda Valverde. Klopp wydaje się być zbyt ofensywny, obawiam się o swoją obronę przy tym menadżerze. Cytuj
Gość Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Ja zacząłem grać Fernando Santosem. Bardzo spoko, chociaż nadal poluję na kogoś o podobnej charakterystyce, ale z trójką obrońców (gram tak od zeszłej edycji). Nie wiem tylko czy tym razem to dobry wybór, bo na razie nie ogarniam tej gierki (straszne bęcki zbieram w MC) . Za dużo zmian w fizyce zawodników i nie żeby to było złe, ot gra się mocno inaczej. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Ja dorwałem wersje Legendarna i rzeczywiście - odpaliłem grę na minute i w składzie siedzi Gullit, Beckham, Umtiti (1 LV), Simeone (93 Ovr - te statystki sa mocno dziwne xD), Nani i Vanaken (84). A to w sumie 1 dzien xD Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 A ja mam wersję zwykłą i Ronaldo, Hazard, Couthino, Simeone, Nainggolan, Mendy Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 bedzie jeszcze latwiej o druzyne gwiazd niz w zeszlym roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi