PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 No ale jak pisałem, nie gracze a skill, zobacz na ranking w grze, jakie składy mają, gościu chyba na 5 miejscu na świecie ma gości z overallem koło 70... Cytuj
złoty 4 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Rozegrałem dziś z 10 meczów w dywizjach online i jest moc.Fizyka piłki nowe animacje fauli nie tylko po wslizgach jak to miało miejsce w 18 Piłkarze są bardziej zwrotniejsi z piłka przy nodze i co najważniejsze zawodnicy stojąc tyłem do obrońcy przyjmujacy podanie nie dają sobie w tak łatwy sposób odebrać futbolówkę jak to miało miejsce w poprzedniej części pesa ogolnie nowy pes na duzy plus 1 Cytuj
Gość Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Godzinę temu, PlastikowySmalec napisał: No ale jak pisałem, nie gracze a skill, zobacz na ranking w grze, jakie składy mają, gościu chyba na 5 miejscu na świecie ma gości z overallem koło 70... Bo gra z innymi gośćmi z podobnyn OVR, a nie z Ronaldami. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Godzinę temu, pajgi napisał: Bo gra z innymi gośćmi z podobnyn OVR, a nie z Ronaldami. skąd wiesz? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Jak wyglada my club? W sensie nie ze nie ma dywizji i awanasu do kolejnej ligi? To o co tam sie gra? Ranking? Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 8 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: skąd wiesz? Jak to skąd, 70 ovr to siła teamu jednogwiazdkowego, a to oznacza, że gra z innymi drużynami jednogwiazdkowymi. Tak z grubsza działa ten tryb od zawsze Edyta. Trzeba jednak pamiętać, że im więcej gwiazdek ma nasz team tym więcej punktów do rankungu i GP dostajemy za zwycięstwa. Dlatego, żeby być wysoko z jednogwiazdkowym teamem trzeba grać i wygrywaj więcej. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 oczywiscie ze jest jak pisze pajgi, sam grajac kiedys namietnie w myclub budowalem druzyne z reguly 3gwiazdkowa, nie chodzi by grac z slabszymi rywalami bo wielu kozakow tak buduje teamy, po prostu od zawsze nie lubie grac topami bo wtedy mecz jest dla mnie za szybki i za malo skillowy Cytuj
michu86- 390 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 No ale klimat jest taki ze nawet jak ktos tworzy 2-3 gwiazdkowy team to daje na lawke 50siatki a gra mozliwe najlepszym skladem. Widzialem tez opcje ze daje 1-2 roboty kosztem slabszych bocznych obroncow. Chyba Ci featured palyers sa zbyt op. Kazdy ma 3 szanse na wylosowanie jakiegos cyborga 95+. A szansa jest mega duza - 1/10 czy tam 12. Szybko mozna zmontowac moca ekipe. Ja na razie mam najwieksze szczescie do panow na M - Mbappe (featured 89) Mane i Morata. Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Trudno mi ocenić po kilkunastu meczach w obecnej edycji, ale w 18 budowanie ekipy na zasadzie 8 słabiaków (plus jeszcze gorsza ławka) i 3 cyborgi, żeby zmieścić się w limicie było nieopłacalne. Przynajmniej zazwyczaj i to z różnych powodów. Oczywiście z grubsza jest tak, że każdy ma jakieś preferencje w sposobie gry i taktyki, a co za tym idzie stara się tworzyć drużynę w taki sposób, żeby na newralgicznych pozycjach ustawiać maksymalnie dobrych zawodników, a na mniej ważnych hmm... wystarczających. W dłuższej perspektywie okazuje się jednak, że ekstrema są nieopłacalne, bo rywale uczą się wykorzystywać słabe strony naszej drużyny. W 2018 zła technika obrońców nie miała specjalnego przełożenia na ich efektywność, ale z tego co widzę w obecnej edycji znaczenie dobrego techniczne zawodnika wzrosło o tyle, że mała zwrotność jest zgubą ze względu na przewagę odbierających piłkę. Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 (edytowane) no ale zaraz - w turniejach online np. o czarna piłkę nie ma juz podziału na OVR druzyny. Chyba, ze ktos gra MC notorycznie i omija turnieje z najlepszymi nagrodami. Mi tam to osobiscie nie przeszkadza, zawsze buduje najmocniejszy team i takim gram, teraz 3* tez wygrywam z 5*. Edytowane 4 września 2018 przez easye Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 W tych turniejach nigdy nie było podziału na OVR (co moim zdaniem jest głupie). Najlepsze, że to też wpływa na rating. Spoko, jak trafisz na jelenia z 5 gwiazdkowym zespołem (można się poczuć kozakiem) , ale jak ktoś ogarnia, to można się pochlastać. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 42 minuty temu, krzyhu923 napisał: xd Dopiero teraz zobaczyłem. i co teraz ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 32 minuty temu, krzyhu923 napisał: Jak to co, masz ból doopy. JA mam ból ? ja mam pełną licencję chłopczyku 1 Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Temat PES-a musi mieć swojego Pipolinio. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Ciekawe co w czwartek dodadzą, jakie turnieje, ikony i agentów... Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Udało mi się trafić Dybalę, jaki to jest drybler Do tego mam Depaya na LWF, robią robotę niesamowitą. Na RWF Vinicius Junior, ale mam nadzieję, że uda się z czasem trafić kogoś lepszego. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Gra podobno się słabo sprzedaje. Oby nie było tak że następny pes będzie na pachinko. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Nadzieja w tym, że poszło dużo wersji cyfrowych. Szkoda byłoby, gdyby taka seria upadła. Wtedy praktycznie monopol na wirtualną piłkę miałaby FIFA.. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 RobertoDanilo co za zyeb od 50 minuty gra na czas i po głupiej zabawie z GK traci na 2:2 w 90+ ofc polaczek. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 Ta seria zawsze się chyba slabo sprzedawała w Europie,kogo to dziwi. Cytuj
Gość Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 No ale podobno aż 42% mniejsza sprzedaż niż PES 2018 w analogicznym czasie w UK. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Ale co sie dziwić. Kiedys to jeszcze byla licencja na LM, Uefa. Kto tam bedzie jarał sie turasami i innymi ligami z dupy? My club nawet nie ma dywizji. Co dla mnie jest niedorzeczne. Ale pyka sie najlepiej od lat, imo. Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Czyli już wiadomo skąd ten wysoki poziom na serwerach, poodpadali fani licencji i otoczki, a zostali fani gameplayu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi