KamileQ 27 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Te losowania na featured players są wręcz straszne. Za chwilę każdy będzie miał skład w Messich, Ronaldo itd, ja sam po dzisiejszych 2 losowaniach mam Messiego i Kimpembe. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 No ja losowanie miałem i lessi wyleciał, nie lubię go ale do CR7 w ataku pasuje Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Dlatego wole klasyczne Online Division grać, jak działają w 19? Też nie ma lig i tylko ranking? To już by bylo za wiele Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Są jakieś tam Dywizje, co tydzień są podsumowania, dzisiaj było pierwsze i dostałem 7000gp i awans do 5 dywizji. Ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa, zobaczę za tydzień jak będzie następna aktualizacja Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Czemu straszne, jak ktoś celuje w 4-5 gwiazdek, to chyba spoko, że płacący nie będą mieć takiej przewagi. Acha, Podział na dywizje w MC nadal jest, tylko działa to trochę inaczej. Nagrody są tygodniowe i w zależności od miejsca w danej grupie dostajemy chyba spoko nagrody (np. Ja za 2 miejsce w swojej grupie rankingowej dostałem 18k). Bardzo dobra zmiana. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 8 minut temu, pajgi napisał: Czemu straszne, jak ktoś celuje w 4-5 gwiazdek, to chyba spoko, że płacący nie będą mieć takiej przewagi. Acha, Podział na dywizje w MC nadal jest, tylko działa to trochę inaczej. Nagrody są tygodniowe i w zależności od miejsca w danej grupie dostajemy chyba spoko nagrody (np. Ja za 2 miejsce w swojej grupie rankingowej dostałem 18k). Bardzo dobra zmiana. A jak wygląda Online Division, podonie jak w 18? 10 meczy rankingowych i walka o ustaloną punktacje aby awansować wyżej? (czyli im wyżej jesteś tym większy sens i presja aby grać słabszymy zespołami i w sumie siadł mi ten styl) Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 9 minut temu, _Be_ napisał: A jak wygląda Online Division, podonie jak w 18? 10 meczy rankingowych i walka o ustaloną punktacje aby awansować wyżej? (czyli im wyżej jesteś tym większy sens i presja aby grać słabszymy zespołami i w sumie siadł mi ten styl) Dokładnie tak. Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Ten zamiennik dywizji wygląda tak: If you’re a returning PES fan, you might have noticed that Divisions has disappeared this year. In its place is the Weekly PES League – a system for earning GP based on your performances in ranked matches. Firstly, you need to complete 10 ranked matches in myClub. Then, go to the Weekly PES League tab and you’ll be entered into a division. Win games and you’ll earn points, which equates to more weekly GP and promotions to better leagues. Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Dywizje normalne tak jak w 18 Dzisiaj grałem Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 Dobra, jednak nie da się grać jak równy z równym i wygrywać na SuperStar z CPU na dłuższą metę. Wciąż jest to walka z wiatrakami. W ogóle nie jest to sensownie zbalansowane, a szkoda, bo od zawsze lubiłem sobie pyknąć jakąś ligę w przerwie na prawdziwe mecze klubowe. Nawet jeśli ma się statsy poszczególnych zawodników dużo wyższe od przeciwnika, na najwyższym poziomie nie ma to sensownego przełożenia na mecz. PES-ik wciąż ma spoko gameplay i zostaje na kanapowe meczyki, a do singla z komputerem trzeba będzie kupić FIF-ę 19. Online z randomami nie gram i nie będę grał, bo nie sprawia mi to większej przyjemności i satysfakcji. inb4 Granie z CPU, w 2018 roku, hahahaha Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 15 godzin temu, krzyhu923 napisał: Granie z CPU, w 2018 roku, hahahaha Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Benzema mnie wypadł dzisiej, lipa trochę bo wolałbym obrońcę jakiegoś... atak mam już załatwiony Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 6 Dywizja bez przystanków weszła, teraz zaczyna się granie. Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Mam pytanie do grających tymi tygodniowymi dopakowanymi piłkarzami. Czy jak mija tydzień to statsy im spadają? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Nie, tylko forma zmienia się na aktualną. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Godzinę temu, pajgi napisał: Mam pytanie do grających tymi tygodniowymi dopakowanymi piłkarzami. Czy jak mija tydzień to statsy im spadają? u mnie Simeone i Mendy dalej fioletowi i overall 93 i 85 Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Było potwierdzone przez Konami że te staty zostają na stałe. Oprócz tego Ci zawodnicy z tego ala team of the week będą tylko z klubów na których mają licencje, czyli takiego Ronaldo nie będzie nigdy. Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Quwa Dywizje 90 % ludzi wybiera Juventus Troszkę mi już się odbija tym CR7 ileż to można Przeważnie co drugi mecz przeciwko Juve Pes 19 drużyna Juve Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 W MC z 70% grających wybiera Aramburu, jakaś plaga chyba. Nie wiem o co kaman, nie szukałem w necie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Godzinę temu, keczu78 napisał: Quwa Dywizje 90 % ludzi wybiera Juventus Troszkę mi już się odbija tym CR7 ileż to można Przeważnie co drugi mecz przeciwko Juve Pes 19 drużyna Juve Wejdź wyżej w dywizjach i już nie będzie tego Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 17 minut temu, _Be_ napisał: Wejdź wyżej w dywizjach i już nie będzie tego #byledomeksyku Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Też macie tak że gra nie sprawia wam radości? rok temu miałem inaczej, jakoś bardziej mnie cieszyło mimo że więcej przegrywałem... Cytuj
Gość Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Mi się gra spoko, choć rewelacji nie ma. Po 2018 miałem nadzieję na krok w przód w kwestii gameplayu, a tymczasem nie jest ani gorzej, ani lepiej - jest inaczej. Dwa różne podejścia do rozgrywki i ciężko to porównywać. Dla jednych to dobra zmiana, bo wolą szybsze tempo i atakowanie, dla innych nie. W kwestii taktyki, ustawiania się zawodników jest OK, działa. Piszę o grze kanapowej, bo serwery na PC leżą od premiery do dziś. Edytowane 8 września 2018 przez Gość Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 19 godzin temu, _Be_ napisał: Wejdź wyżej w dywizjach i już nie będzie tego To w tej grze jest coś takiego jak szukanie przeciwnika z podobnej dywizji? Przynajmniej nigdy nie było a na pewno nie w myclubie (w 18) Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Mi się też gra spoko. Gdybym nie czuł radości z gry, to już dawno bym się PESa pozbył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi