KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Ci gracze w formie to jakiś żart chyba,jakieś nonejmy z 90 ovr Te konami te niezłe debile. Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Koledzy zapraszamy do społeczności PES 19 FANS Zrobimy ligę lub jakiś CUP. ? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Nie chcę tego pisać ale chyba sprawdzę fifę i wybiorę co lepsze... Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Na Pes.com.pl sa ligi , zapisy do 14 chyba. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 18 minut temu, Wojtas1986 napisał: Na Pes.com.pl sa ligi , zapisy do 14 chyba. Z ciekawości ile grają meczy tygodniowo? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Godzinę temu, bartiz napisał: To w tej grze jest coś takiego jak szukanie przeciwnika z podobnej dywizji? Przynajmniej nigdy nie było a na pewno nie w myclubie (w 18) Nie, szuka po ratingu Ale jak wejdzie na 800+ to nikt tam nie gra Realem bo za mało punktów żeby wejsc wyżej Cytuj
damianopl 1 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Powiedzcie mi jak bramkarz ma piłkę w rękach to jakim przyciskiem mogę mu dać piłke do nogi? Na X wyrzuca piłkę ręką, na trójkącie też. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Bodajże R1? Tylko bramkarz musi wtedy stać w miejscu. Edytowane 8 września 2018 przez KamileQ Cytuj
Gość Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Gra mi się coraz lepiej, chyba bardziej rozumiem fizykę zawodników i chociaż nadal popełniam straszne babole, to widzę progres. Moim zdaniem gra przeszła rewolucje (nie jest to nadużycie moim zdaniem) w kwestii podejścia do czucia ciężaru zawodnika, jego zwrotności i możliwości wykonywania pewnych zagrań w konkretnych sytuacjach. Na początku jest to frustrujące, ale później dostrzega się, że ten krok ku realizmowi zmienia bardzo dużo w sposobie gry, więcej ludzi niż do tej pory gra w ataku pozycyjnym, bardziej szanują piłkę. Granie z kontry nadal się opłaca, ale też wymaga lepszego timingu, no i (tu znowu zmiana w stronę realizmu) nie każda długa laga trafi idealnie pod nogi napastnika. Zmiany w fizyce dotyczą również gry ciałem. Co prawda przekłada się to na większą ilość gwizdanych fauli ( oczywiście system karania kartkami nadal leży i kwiczy), ale też jak zobaczymy powtórkę to zazwyczaj przyznamy rację arbitrowi. Nadal można się pięknie zastawić, ale nie ma tutaj już takiej automatycznej tarczy jak w 18. SI raczej na plus, oczywiście na razie biorę poprawkę na niski TS mojej drużyny (dopiero doczłapałem do 80, nie chciało mi się grać z kompem). Podoba mi się, że bramkarze pierwszy raz od lat nie plują tak piłką przy byle strzale z główki, ich reakcje są bardziej logiczne w zależności od sytuacji. Z ostatecznym werdyktem poczekam pewnie jeszcze z kilkaset meczy, ale wbrew temu co piszą jest to dla mnie najbardziej progresywny PES od czasu nowego silnika. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 2 godziny temu, adasiulko napisał: Z ciekawości ile grają meczy tygodniowo? 5 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 10 września 2018 Opublikowano 10 września 2018 Ktoś coś wie na temat nowego OF od pesuniverse? z Bundesligą miał chyba jakiś być... ale ani na stronie ani na ich forum nie piszą nic... Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 września 2018 Opublikowano 10 września 2018 Uff 5 dywizja, do ostatniego meczu toczyła się walka i wielkie Sassuolo przełamało MU w 84min Na razie bez zadyszki, ale to już chyba będzie finał. Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 11 września 2018 Opublikowano 11 września 2018 (edytowane) Nie ma co się oszukiwać - (pipi)owy ten MyClub w tym roku. Zrobili kompletny PayToWin, już teraz ciezko trafic na 3* team, niedługo jak ktoś zechce grać trzema gwiazdkami to będzie musiał czekać, az Pajgi badz Ficus włączy konsole xD Nie mialbym nic przeciwko, bo same dream teamy mi nie przeszkadzają, sam z reguły gram w turniejach gdzie w ogole nie ma wyszukiwania po sile zespołu, ale matko boska nie takie! Druga FIFA, zawodnicy z OVR 97 latają 2 dni po premierze, przez co wszystko jest za szybkie, bramki padają za latwo. Do tego ta banda randomow WTW, ze statystykami wyższymi niz największe gwiazdy w zeszłym roku i później czytam jak G.Simeone z Fiorentiny niszczy innye kluby (sam go na szczescie trafilem - no Ibrahimowic z zeszłego roku sie przy nim nie umywa!). Troche az nie chce sie grac Edytowane 11 września 2018 przez easye 3 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 11 września 2018 Opublikowano 11 września 2018 44 minuty temu, easye napisał: Nie ma co się oszukiwać - (pipi)owy ten MyClub w tym roku. Zrobili kompletny PayToWin, już teraz ciezko trafic na 3* team, niedługo jak ktoś zechce grać trzema gwiazdkami to będzie musiał czekać, az Pajgi badz Ficus włączy konsole xD Nie mialbym nic przeciwko, bo same dream teamy mi nie przeszkadzają, sam z reguły gram w turniejach gdzie w ogole nie ma wyszukiwania po sile zespołu, ale matko boska nie takie! Druga FIFA, zawodnicy z OVR 97 latają 2 dni po premierze, przez co wszystko jest za szybkie, bramki padają za latwo - doslownie FIFA Ultimate Team. Do tego ta banda randomow WTW, ze statystykami wyższymi niz największe gwiazdy w zeszłym roku i później czytam jak G.Simeone z Fiorentiny niszczy innye kluby (sam go na szczescie trafilem - no Ibrahimowic z zeszłego roku sie przy nim nie umywa!). Troche az nie chce sie grac w FUT jest tak że musisz wydać wuchte kasy na paczki żeby wypadł in form 75 overall. Co nie zmienia faktu że w PES 2018 rozegrałem 300 meczy od września do lutego a w 2019 mam 30 meczy i mam już dość. Czekam na OF od pesuniverse v2 z bundesligą i gram Master League prawilne. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2018 Opublikowano 11 września 2018 No mnie to te mycluby i futy to tylko na trochę przyciągają, wole zwykłe dywizje szczerze mówiąc. Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 11 września 2018 Opublikowano 11 września 2018 12 godzin temu, easye napisał: Nie ma co się oszukiwać - (pipi)owy ten MyClub w tym roku. Zrobili kompletny PayToWin, już teraz ciezko trafic na 3* team, niedługo jak ktoś zechce grać trzema gwiazdkami to będzie musiał czekać, az Pajgi badz Ficus włączy konsole xD Nie mialbym nic przeciwko, bo same dream teamy mi nie przeszkadzają, sam z reguły gram w turniejach gdzie w ogole nie ma wyszukiwania po sile zespołu, ale matko boska nie takie! Druga FIFA, zawodnicy z OVR 97 latają 2 dni po premierze, przez co wszystko jest za szybkie, bramki padają za latwo. Do tego ta banda randomow WTW, ze statystykami wyższymi niz największe gwiazdy w zeszłym roku i później czytam jak G.Simeone z Fiorentiny niszczy innye kluby (sam go na szczescie trafilem - no Ibrahimowic z zeszłego roku sie przy nim nie umywa!). Troche az nie chce sie grac przecież MyClub i FUT to dwa największe raki gier piłkarskich, jak można w to w ogóle grać. Gdyby ktoś miał linka do dobrego patcha z oryginalnymi składami i instrukcją jak to wgrać, to bardzo bym prosił Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 września 2018 Opublikowano 11 września 2018 Sezony byly fajne, albo w sumie ich brak bo chyba tez byl tylko rank to byly w PES6. Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 11 września 2018 Opublikowano 11 września 2018 32 minuty temu, ścierpła mi noga napisał: przecież MyClub i FUT to dwa największe raki gier piłkarskich, jak można w to w ogóle grać. Gdyby ktoś miał linka do dobrego patcha z oryginalnymi składami i instrukcją jak to wgrać, to bardzo bym prosił Na pewno milion razy lepiej niż kupować grę sportowa i grać z konsola. XD Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 12 września 2018 Opublikowano 12 września 2018 14 godzin temu, ścierpła mi noga napisał: przecież MyClub i FUT to dwa największe raki gier piłkarskich, jak można w to w ogóle grać. Gdyby ktoś miał linka do dobrego patcha z oryginalnymi składami i instrukcją jak to wgrać, to bardzo bym prosił Kolego co do patch Option file jest osobny dział a na YouTube można zobaczyć filmik jak wgrać 1 Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 12 września 2018 Opublikowano 12 września 2018 18 godzin temu, easye napisał: Na pewno milion razy lepiej niż kupować grę sportowa i grać z konsola. XD podobny poziom spie*olenia Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 września 2018 Opublikowano 12 września 2018 Online powoli umiera, mam ustawione LV.2 w wyszukiwaniach i żadnych ograniczeń w TS i ratingu, szuka mi około 2 minut... i znajduje jakiś ogórków 250... a ja mam koło 500 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 12 września 2018 Opublikowano 12 września 2018 U mnie 820 i sprawnie szuka , od 450 do 1000 wynajduje Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 no i online całkiem przyjemny, oczywiście dywizje, a nie te twory myclubowe. Pierwszy raz mam styczność z online w PES, gra się całkiem przyjemnie, trzeba się nauczyć zupełnie innych rzeczy niż w fifie, gdzie do tak 3 ligi to był spacerek, a potem uczenie się tych samych patentów, żeby wygrać 1 ligę. Fajnie, że PES dał radę w tym roku, jest w co pograć Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 15 września 2018 Opublikowano 15 września 2018 Nie wiem czy zauważyliście, jak się strzeli gola Neymarem to jest cieszynka po której dostaje się żółtą kartkę bo ściąga koszulkę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi