MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Najgorsze w tych wszystkich patchach jest to, że jak się jest niecierpliwym, albo dogrywa się nowe na stare, jest to, że jak się gra np Master League, to często mi się zdarzało, że grając Bayernem Monachium, robił mi się on MAINZ lub innym klubem z bundesligi. Także trzeba uważać (na pewno w bundeslidze) i samemu wybierać drużynę, którą chcemy zupdatować ręcznie. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) Ja mam problem, w edit widzę że niby wszystko jest ok, a jak wybiorę exhibition match to nie mam wszystkich drużyn z Bundesligi, albo w ML. Edytowane 25 września 2018 przez adasiulko Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 bo masz live update włączony Wyłącz i będziesz mieć wszystko. Jeśli grasz z kimś na tej samej konsoli, to upewnij się, że głównym graczem (player one) jest gracz z profilem, gdzie jest patch. 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Jak wgrywacie Option File od PESuniverse to korzystajcie z ich poradnika na YT.U mnie wszystko pięknie po wygraniu V2. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 Korzystałem i nie wszystko było, ale poprawiłem 2 ligi i ok. Cytuj
krupek 15 478 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 Jak ma się demo do pełnej wersji w tym roku? Rozgrywka wydaje się być jakaś taka prosta, a wiem, że w zeszłych latach demo nieco się różniło od pełnej wersji. Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 W pełniaku (tym razem) jest lepiej niż w demku. Feeling zachowano, ale naprawiono masę rzeczy. Mowa m.in. o si, przegiętych wolnych, tragicznej interpretacji kierunku i siły podań, bramkarzach (w tym elemencie mogę z całą stanowczością napisać, że najlepsi/najbardziej realistyczni w historii) Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 To w sumie jest śmieszne, ale jakie ma znaczenie czy gramy piłkarzem X który ma 90 OVR czy piłkarzem Y z takim samym OVR? Powiedzmy, że ma to znaczenie dla purystów, dla których X NIE MOŻE mieć tyle samo co Y, bo jest to nierealistycznie, niszczy imersje itp. itd., niezwiązane zupełnie z gameplayem. Czy wpływa to na liczbę graczy z 5 gwiazdkowymi teamami? Może, ale też na to, że będzie łatwiej ich pokonać. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 No bez kitu,ja nie gram 5 gwiazdkowym drużynami,bo jej nie mam ale co mecz widzieć ciągle te same składy nejmar messi Ronaldo to beka.Fajnie,że przeciętne grajki,będą mogli się postawić tym topowym.Z drugiej strony można tylko ich zdobyć za coiny,co jest głupie. Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Ktoś. I przypomnę jak zagrać z kumplem by były wgrane licencje? Czy zaloguje go na inny profil, czy jako gość to nagle Of znika. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Drugi profil ma być i live update on albo off nie pamiętam xD Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Hmm, na moje oko tempo rozgrywki spadło po najnowszym patchu względem poprzedniej łatki. Dobrze mi się wydaje? Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 28 września 2018 Opublikowano 28 września 2018 Trafiłem w losowaniach 3x Coutinho i mogę go teraz wymienić na jaką chce czarna piłkę XD no to chyba witamy Ronaldo. 1 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 (edytowane) https://twitter.com/officialpes/status/1045602872929464321 [UPDATE] We’ve been listening closely to community feedback since #PES2019’s launch and, based on this, we would like to provide an update on what we’re currently working on. ML transfer bug – Fixed as of yesterday, via latest patch. (1/2) AI behaviour/style of play – Irregularities identified and fix to come with next Data Pack (late Oct) Online performance – Currently investigating and will provide an update soon. We apologise for the above inconveniences and thank you for your continued support/feedback. (2/2) Edytowane 29 września 2018 przez falcon87pl Cytuj
Gość Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 Oby, bo powoli brakuje mi cierpliwości. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek tracił i strzelał tyle bramek, a tutaj jak wchodzi, to wszystko. Statystyki typu 6 strzałów i 5 bramek z czego większość to bomby oddane z dosyć karkołomnych pozycji są bardzo częste, zbyt częste. Uczucie "zewnętrznej ingerencji" do rzadkich nie należy. Oczywiście działa to w dwie strony i sam na tym korzystam, ale jednak w dłuższej perspektywie trzeba zaznaczyć, że przypomina to patologię a nie zdrową rywalizację. Spotkania typu "przegrywam 4:1, po 4 bombach z naprawdę byle czego, po czym w ostatnich minutach na tablicy widnieje 5:5" serio robią mi dziwnie w brzuszku. Jako, że jest mało chętnych do grania, to dosyć często trafiam na tych samych gości z rankingu 750-1000 i widać, że każdy ma problem z hmm... regularnością przynajmniej w defensywie, co jest mocno zastanawiające, że tylko jakieś 100 osób na świecie radzi sobie z tą grą (pomijam ilu z nich, to oszuści-uciekinierzy-lagerzy), bo są aż tak dobrzy. Nie pamiętam który to tak jarał się nieprzewidywalnością tej części, ale zakładam, że to był tylko chwilowy zanik zdrowego rozsądku. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 Już dawno nie miałem takiego szczęścia w grze (jakiejkolwiek), w jednej paczce wpadli mi Ronaldinho i Zamorano. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 17 października 2018 Opublikowano 17 października 2018 Widzę że Pes 2019 nie tylko mi nie podeszedł , bo tutaj i forum zamarzło, mimo że to najgorsza czesć od 3 lat to i tak do konkurencji wygląda przyzwoicie, ale po zarabistej 18 jak mogli tak zwalić rozgrywkę?, wiadomo czy będzie jakiś patch od konami do poprawy rozgrywki i jej zwolnienia? bo jak tego nie zrobią to za chwilę będzie problem znalesc kogoś na sieci? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 bedzie, 25 pazdziernika, pierwszy raz ever oficjalnie nawet pisza co ma zawierac wiec ze cos im nie wyszlo wiedza juz sami i nie ograniczaja sie do enigmatycznego wpisu https://www.konami.com/games/eu/en/topics/14850/ Data Pack 2.0 will also feature a range of gameplay updates, particularly focusing on improved AI performance. These include more variation in the attacking style of COM opponents and better goalkeeper AI in 1v1 situations. Other gameplay improvements will see the accuracy of chip shots adjusted, improved headers and defender positioning. procz tego chinska liga na licencji, nowe stadiony, ciuszki i twarze Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 Patch dzień przed premierą mesjasza. No troche tak nie. Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Zobaczymy, ja już prawie nie przeklinam, bo się przyzwyczaiłem. Ten miks genialnych patentów z obrzydliwymi wzmacnia charakter, polecam. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Ja sprzedaję pesa, odkąd mam fifę to gram w fifę mimo że jestem PESowcem od iss pro evolution na psx. fifa nie próbuje być niczym wybitnym dlatego więcej jej można wybaczyć mimo że to ogólny parch Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Tzn. Jest świadomie gówniana i przez to lepiej w nią grać? Hokej Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Tak, bo nie udaje jak PES że jest super realistyczne i dopracowane, już pisałem jak to wygląda Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Jak grasz w peesa, to trzeba nogami pada obsługiwać. Takie realistyczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi