Skocz do zawartości

PES 2019

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie tez, jest trochę wolniej, niektórzy widać nie przestawili się jeszcze, ostatnie 4 mecze miałem cały czas z typami którzy na sile chcieli posłać prostopadła piłkę, grali bez ładu i składu z ADHD, ale już nie wchodziło... :dunno:

Opublikowano

Trudno powiedzieć coś więcej niż to, że po patchu gra mnie trochę bardziej lubi, ale to może też być fart. Co do szybkości, to moim zdaniem jest tak samo jak było, główki są bardziej skuteczne, ale też bramkarze zbyt często wychodzą do dośrodkowań i przez to częściej popełniają błędy z tego tytułu. 

Opublikowano

Bez sensu, co oni robią w tym MyClubie?

Za 100 coinsów masz gwaratna np.: w tym tyg na min 89 overall z Barcy.

Ale i tak najlepszy był ten noname z ajaxu w pierwszym tyg, Zeiych czy jakoś tak, ile on miał 97 ?

Spoko.

Opublikowano

Wiadomo, jak i tak gram tylko offline wg jakiegoś ziomka, nie pamiętam, to w ogóle istnieć nie powinienem w temacie - no ale gram : )

Tylko taki trochę niesmak, że tak łatwo takich koksów od razu można zdobyć.

Ale mam 3 składy, white+brozne, max silver i full opcja.

Opublikowano

Widzę ze PES jest na jakiejś promce na PSN - wersja podstawowa za Ok 100 złotych. Wsrto brać w takiej cenie? Czy lepiej poczekać na święta i większe obniżki? Od fifki się straszliwie odbiłem i mam zamiar głównie grać w myClub ale offline. 

Opublikowano

Najlepsza piłka jaka jest.
Moim zdaniem warto.

Moim zdaniem warto.

Moim zdaniem warto.

Moim zdaniem warto.

Moim zdaniem warto.

Moim zdaniem warto.

Moim zdaniem warto.

Opublikowano

XD w obronie powiem że forumek się je,bie przez weekend, pesika warto ale w takiej cenie to praktycznie można pudełko wyrwac

Opublikowano

Dziwny trochę ten system myclub. Dobrze rozumiem ze najlepiej w nim punkty zdobywać poprzez robienie offfline trybów gry jak master League? Czy są jakieś rodzaje paczek które są jakoś fantastycznie wybitne i na nie gp chomikować?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Posiadam pes2019 w wersji na ps4

problem w tym ze gra zwyczajnie zacina

jesli chodzi o ustawienia graficzne w konsoli to hdr itd wszystko na auto

ktos miał podobny problem i moze pomoc? Dzięki 

Opublikowano

Posiadam pes2019 universe v2 wszystko pięknie ładnie śmiga ale nie mam dodatkowych stadionów a powinny raczej byc, sa tylko ich zdjęcia a w edit mode w dziale stadium sa tylko te podstawowe, jakies pomysły? Dzięki