Skocz do zawartości

PES 2019

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, piotrekoka napisał:

Witam. Zgarnąłem z piłek trzech tych samych piłkarzy. Gdzie mogę wymienić na innego? Bo podobno można emoji16.png

W tej zakładce gdzie losuje się pierwsza opcja z prawej.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Basior napisał:

W empiku jest pes2019 na ps4 za 30zł.

Aż se wziąłem.

Link? 

Ok widzę, że wyprzedany

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Pograłem trochę w myclub  vs com na poziomie legend: stronger.

Co tam się dzieje...

Jak sypać sól na otwartą ranę.

Jak wylosuje mi team powiedzmy z grajkami na max.80-85 to jeszcze walczę.

Ale czasami wylosuje pakę grajków gdzie najsłabszy w teamie ma 87, a reszta ponad 90 - to pozamiatane.

Zresztą już obrońcy powiedzmy takie średnie 75 bez problemu ogarniają mojego Abumeyanga i Mbappe.

A jak COM chamsko czyta grę, aż to nierealne.

Z tego co zauważyłem, najlepiej wypadają podania górne na dobieg, to tam czasami się Mbappe czy Pierre przepchnie...

Opublikowano

Ostatnio pograłem w tego my club więcej,
Grajków mam dosyć średnich na team lvl 4
I nie mam pojęcia czy po tych updejtach coś nie zrypali w tej grze,czuję jakbym grał w Fifę , przegrywam prawie wszystko
I nie mam problemu z przegraniem z gościem który ogarnia ale ostatnio przegrywam z takimi kasztanami że bania mala.
To jest jeden z tych pesow gdzie czuję że mnie dymają jak mogą,ja nie mogę trafić setek gość wrzuca i strzela takiego babola.
Albo gramz gościem do 75 minuty jest 0-0
Nagle strzelam mu gola i gościa obrona zachowuje się jak debile i kończę 5-0 .
Nie mam satysfakcji z takich wygranych w ogóle.
Nie wiem czy jakaś schize złapałem ale w poprzednich Pesach jak grałem na 600 rata i byłem dosyć przeciętnym Januszem to tutaj przegrywam z gosciami po 350.

Opublikowano
17 minut temu, Cedric napisał:

Lepsze od 2018? FIFKA fajniejsza?

O panie, do 2018 to żadna piłka się nie umywa. 

FIFA jak FIFA, tam bardziej ekonomia i lootboksy a nie gra, 19 no nie wiem, coś mnie w niej nie przekonuje, gameplay nie jest tak szalenie satysfakcjonujacy jak w najlepszej grze od czasów PESa 6 czyli do PES 2018 więc nie wiem teraz czy jestem rozczarowany, że nie gra się tak dobrze jak w poprzednią część czy po prostu gra jest nowa i inna i dlatego też mi jakoś nie leży. 

Opublikowano

co oni zrobili z tą grą po ostatnim patchu xD dobrze, że sprzedałem to ścierwo, wyszedł Lite to trzeba nobków skusic do wydawania hajsu, yebac/10

Opublikowano
9 minut temu, bartiz napisał:

co oni zrobili z tą grą po ostatnim patchu xD

Co masz na myśli? Grałem chwilę w dywizje bo nikogo w myclubie nie znalazlem xD i grało się jako tako 

Opublikowano

Ja gram tylko MyClub, prawie 900 ratingu i ostatnio już miałem wrażenie, że kontroluję grę ale teraz to.... uczucie jeszcze większej ślamazarności, po przyjęciu piłki jest taki moment ze nic nie możemy zrobić i z miejsca doskakuje obrońca i nieważne czy to jest Messi czy kto inny, trzeba grac z pierwszej ale tu jest kolejny problem bo podania latają sobie do kogo chcą. A co jest promowane? 4-3-3 i walenie długich na Salaha, po tym patchu w ogóle obrona stoi jak chce,  wszystko się rozjeżdża, dziury są okrutne i mimo, że wiem co zaraz się stanie nie mogę temu przeciwdziałać. Pinball i przenikanie oczywiście dalej obecne. No i na koniec kwiatki typu wyszukuje mi typa na filtrze connection lvl 5 z takim pokazem slajdów, że nic tylko zamknąć aplikacje.

ehh idę sobie odpalic Forcika na rozluźnienie

Opublikowano

Ku,rwa słabo, ale na xboxie nikogo z moim ratingiem nie znajduje więc nie ma problemu XDDDDD

Opublikowano (edytowane)

PES na Xboie? Wez się ogarnij Bluber! xD chociaż na PlaySation czasami mam wrażenie, że też nikt nie gra - 3 raz spotykam się z tym samym typem w finale turnieju w przeciągu ostatnich 6 miesięcy xD Zerknijcie na datę wiadomości - najlepsze jest to ze chłop zawsze się później pluje na wiadomościach, po meczach, gdzie z reguly ma 0 strzałów - na samym dole wynik z ostatniego spotkania...

PS_Messages_1.jpg

PS_Messages_2.jpgPS_Messages_3.jpgPS_Messages_4.jpg6.jpg

xDDDDDDD

Gameplay rzeczywiscie zmienili mocno - kazda prostopadla przechodzi, znowu napastnicy skrzydlami przenikaja, dogonic ich nie mozna, ogolnie prostrza wersja dla dalnow - w przyszlym roku nie kupuje zadnej pilki, FIFA od dluzszego czasu jest (pipi), PESa srednio zmieniaja pare razy do roku - tylko NBA!

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
Opublikowano

myślę, że poniosły go nerwy jak zobaczył mnie 3 raz i wstukiwał na szbko przed meczem.  Najlepsze jest to, ze grając w MyClub nawet nie zwracam uwagi z kim gram i nawet bym nie wiedział, gdyby nie jego wiadomości po każdym finale :D