adasiulko 201 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 18 minut temu, piotrekoka napisał: Witam. Zgarnąłem z piłek trzech tych samych piłkarzy. Gdzie mogę wymienić na innego? Bo podobno można W tej zakładce gdzie losuje się pierwsza opcja z prawej. Cytuj
Basior 1 082 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 W empiku jest pes2019 na ps4 za 30zł. Aż se wziąłem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 (edytowane) 10 minut temu, Basior napisał: W empiku jest pes2019 na ps4 za 30zł. Aż se wziąłem. Link? Ok widzę, że wyprzedany Edytowane 3 grudnia 2018 przez _Be_ Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Teraz, _Be_ napisał: Link? juz jest normalna czyli 250 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 26 minut temu, Basior napisał: W empiku jest pes2019 na ps4 za 30zł. Aż se wziąłem. czekaj na anulowanie zamówienia Cytuj
Basior 1 082 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 No i przyszło anulowanie: "(...) zostało anulowane, ponieważ zapas zamówionych produktów został wyczerpany u naszych dostawców. " Taa. 1 Cytuj
michu86- 390 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Pograłem trochę w myclub vs com na poziomie legend: stronger. Co tam się dzieje... Jak sypać sól na otwartą ranę. Jak wylosuje mi team powiedzmy z grajkami na max.80-85 to jeszcze walczę. Ale czasami wylosuje pakę grajków gdzie najsłabszy w teamie ma 87, a reszta ponad 90 - to pozamiatane. Zresztą już obrońcy powiedzmy takie średnie 75 bez problemu ogarniają mojego Abumeyanga i Mbappe. A jak COM chamsko czyta grę, aż to nierealne. Z tego co zauważyłem, najlepiej wypadają podania górne na dobieg, to tam czasami się Mbappe czy Pierre przepchnie... Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Pożyczyłem od kumpla pesa z ciekawości jak wygląda teraz myclub... kupsko, kaplica, kiep, pomyje to tak w skrócie. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Czyli identycznie jak u konkurencji . To są tryby dla gimbazy gdzie porządny gameplay praktycznie nie istnieje a dojenie z kasy i owszem . Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Co dziwne w Master League też mi się drętwo gra... Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Ostatnio pograłem w tego my club więcej,Grajków mam dosyć średnich na team lvl 4 I nie mam pojęcia czy po tych updejtach coś nie zrypali w tej grze,czuję jakbym grał w Fifę , przegrywam prawie wszystkoI nie mam problemu z przegraniem z gościem który ogarnia ale ostatnio przegrywam z takimi kasztanami że bania mala.To jest jeden z tych pesow gdzie czuję że mnie dymają jak mogą,ja nie mogę trafić setek gość wrzuca i strzela takiego babola.Albo gramz gościem do 75 minuty jest 0-0 Nagle strzelam mu gola i gościa obrona zachowuje się jak debile i kończę 5-0 .Nie mam satysfakcji z takich wygranych w ogóle.Nie wiem czy jakaś schize złapałem ale w poprzednich Pesach jak grałem na 600 rata i byłem dosyć przeciętnym Januszem to tutaj przegrywam z gosciami po 350. Cytuj
nero2082 774 Opublikowano 13 grudnia 2018 Opublikowano 13 grudnia 2018 pojawił się darmowy PES 2019 Lite, waga 32GB wyczekiwałem na to, bo akurat pauza od fifki :] czas na trochę MyClubu :] Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 grudnia 2018 Opublikowano 13 grudnia 2018 To chyba jedyny plus tego szrota ze będzie jakiś ruch w online. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 O w końcu sprawdzę! Jaka jest konstruktywna opinia forumka w tym roku? Lepsze od 2018? FIFKA fajniejsza? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 Obie to tzw gry. Nie warte zachodu. Plus dla Obesrani ze daja lite co roku bo dobrze wiedzą co wysrali Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 17 minut temu, Cedric napisał: Lepsze od 2018? FIFKA fajniejsza? O panie, do 2018 to żadna piłka się nie umywa. FIFA jak FIFA, tam bardziej ekonomia i lootboksy a nie gra, 19 no nie wiem, coś mnie w niej nie przekonuje, gameplay nie jest tak szalenie satysfakcjonujacy jak w najlepszej grze od czasów PESa 6 czyli do PES 2018 więc nie wiem teraz czy jestem rozczarowany, że nie gra się tak dobrze jak w poprzednią część czy po prostu gra jest nowa i inna i dlatego też mi jakoś nie leży. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 co oni zrobili z tą grą po ostatnim patchu xD dobrze, że sprzedałem to ścierwo, wyszedł Lite to trzeba nobków skusic do wydawania hajsu, yebac/10 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 9 minut temu, bartiz napisał: co oni zrobili z tą grą po ostatnim patchu xD Co masz na myśli? Grałem chwilę w dywizje bo nikogo w myclubie nie znalazlem xD i grało się jako tako Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Ja gram tylko MyClub, prawie 900 ratingu i ostatnio już miałem wrażenie, że kontroluję grę ale teraz to.... uczucie jeszcze większej ślamazarności, po przyjęciu piłki jest taki moment ze nic nie możemy zrobić i z miejsca doskakuje obrońca i nieważne czy to jest Messi czy kto inny, trzeba grac z pierwszej ale tu jest kolejny problem bo podania latają sobie do kogo chcą. A co jest promowane? 4-3-3 i walenie długich na Salaha, po tym patchu w ogóle obrona stoi jak chce, wszystko się rozjeżdża, dziury są okrutne i mimo, że wiem co zaraz się stanie nie mogę temu przeciwdziałać. Pinball i przenikanie oczywiście dalej obecne. No i na koniec kwiatki typu wyszukuje mi typa na filtrze connection lvl 5 z takim pokazem slajdów, że nic tylko zamknąć aplikacje. ehh idę sobie odpalic Forcika na rozluźnienie Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 no na pewno po aktualizacji coś jest nie tak, bo nagle moje mecze, to wyniki 5:2, 4:2 - dziury takie robią w obronie, ze każda prostopadła dochodzi celu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Ku,rwa słabo, ale na xboxie nikogo z moim ratingiem nie znajduje więc nie ma problemu XDDDDD Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 (edytowane) PES na Xboie? Wez się ogarnij Bluber! xD chociaż na PlaySation czasami mam wrażenie, że też nikt nie gra - 3 raz spotykam się z tym samym typem w finale turnieju w przeciągu ostatnich 6 miesięcy xD Zerknijcie na datę wiadomości - najlepsze jest to ze chłop zawsze się później pluje na wiadomościach, po meczach, gdzie z reguly ma 0 strzałów - na samym dole wynik z ostatniego spotkania... xDDDDDDD Gameplay rzeczywiscie zmienili mocno - kazda prostopadla przechodzi, znowu napastnicy skrzydlami przenikaja, dogonic ich nie mozna, ogolnie prostrza wersja dla dalnow - w przyszlym roku nie kupuje zadnej pilki, FIFA od dluzszego czasu jest (pipi), PESa srednio zmieniaja pare razy do roku - tylko NBA! Edytowane 20 grudnia 2018 przez easye 1 Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 myślę, że poniosły go nerwy jak zobaczył mnie 3 raz i wstukiwał na szbko przed meczem. Najlepsze jest to, ze grając w MyClub nawet nie zwracam uwagi z kim gram i nawet bym nie wiedział, gdyby nie jego wiadomości po każdym finale Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi