Gość Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 27 minut temu, _Be_ napisał: Nie każdy gra na PS4 a OF jest tylko tam dostępny. Oraz na pc master race Kobik, co jest takiego skopanego w gameplayu 2019, że ci się odechciało grać? Narąbałem w to za dużo godzin i nawet po tym czasie nie widzę schematu który psułby rozgrywkę. Spamowanie trójkątami i wrzutkami daje dużo gorsze efekty niż w poprzednich edycjach. Właściwe przed wszystkim da się wybronić, zazwyczaj nie daję rady tylko jak rywal jest zwyczajnie lepszy. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 Jedyne słuszne platformy do gry w pesa, dlatego nieważne jakie ligi dodadzą, a ważne ile ich będzie do modowania. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 To akurat prawda. Mialem spory romans na pc z PES6. Co to wtedy mody odwalily z gierka to glowa mala. Piękne to było. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 ogolnie PES6 to byla genialna gra, idealne proporcje arcade i sim. Nigdy juz tak dobrej galy nie bedzie Cytuj
Gość Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 Już Pro Evo 5 było lepsze od 6. Wieki nie grałem, ale pamiętam doskonale. Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 19 minut temu, Kosmos napisał: Jedyne słuszne platformy do gry w pesa, dlatego nieważne jakie ligi dodadzą, a ważne ile ich będzie do modowania. Brawo kolego, wreszcie ktos rozsadny. Uwielbialem PES6, ale 18 jest lepsza. Nie chodzi tylko o roznice oczywiste wynikajace z czasu miedzy nimi, ale daje proporcjonalnie więc j funu KOBIK: nie ma schematow w PES18. Serio. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 Teraz, Twarożek napisał: Brawo kolego, wreszcie ktos rozsadny. Rozsądny xD a ja jestem nierozsądny bo chciałbym zagrać w PESa na Xboxie? Jezu co za farmazon Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 To se kup na PS4 kalafiorze nierozsadny. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 Croc mam na PS4 wolalbym na Xboxa w czym problem masz? Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 Dlaczego ty ciagle mylisz mnie chu..j wie z kim. Ale ok, pierdzielisz głupoty jak nacpana baba z Radomia. Wolisz na Xboxa bez licencji to se kup i gitary trash postami nie zawracaj. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 Nie myle cie wiem, że jesteś alterem Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 Ok. Skoro tak to raprortuj to czy cos. A w tym temacie piszmy o nadchodzacej grze. A tu sorry ale gadasz głupoty. Federacje sa zdzirowate i sprzedaja licencje na wylacznosc. Powinno byc tak, ze np licencja na LM kosztuje x Euro i kazdy kto zaplaci to ja moze kupic. Tak samo na ligi. A tu np EA kupuje na wylacznosc Prwmierleague i Konami moze ewentualnie z klubami gadac indywidualnie- co wyszlo by ich finalnie z 10 razy drozej niz wykupienie pakietu. Ale tegoo nie wykupia chocby zaplacili 300 mln bo jest na wylacznosc. Ni pierdziel wiec bo jezeli lubisz (a lubisz bo czytalem co piszesz) PES 18 to wiesz, ze wgranie ofa zajmuje lacznie ok 20 min. Masz xboxa? Trudno- albo potraktuj gre jak crapa i nie graj, albo kup na ps4, albo graj bez licencji. Mam tez Xboxa i chcialem pograc w PUBG. I sie nie da, Wiec pogram na pc. Czaisz analogie. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 23 maja 2018 Opublikowano 23 maja 2018 4 godziny temu, krzyhu923 napisał: Już Pro Evo 5 było lepsze od 6. Wieki nie grałem, ale pamiętam doskonale. Tez doskonale pamietam PES5: podanie do Van Nistelrooya stojacego plecami do bramki, obrot ze strzasnieciem obroncy/trzymaniem go na plecach, gol. PES5 lubie, gralem w niego codziennie po 3h dziennie, ale byl zbyt defensywny. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 pes5>pes6 ale ja zawsze bardziej kochalem odslony faworyzujace obroncow Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 24 maja 2018 Opublikowano 24 maja 2018 W dniu 23.05.2018 o 15:31, pajgi napisał: Oraz na pc master race Kobik, co jest takiego skopanego w gameplayu 2019, że ci się odechciało grać? Narąbałem w to za dużo godzin i nawet po tym czasie nie widzę schematu który psułby rozgrywkę. Spamowanie trójkątami i wrzutkami daje dużo gorsze efekty niż w poprzednich edycjach. Właściwe przed wszystkim da się wybronić, zazwyczaj nie daję rady tylko jak rywal jest zwyczajnie lepszy. Podbijam, Kobik co masz schamatycznego w 18? Pytam bo troche głupia sprawa, ale wychodzi na to, ze nie grałes- nie ma złotego srodka. Prucie piłek na dobieg na farta to wiecej szkod niz pozytku. Zbalabsowano srtrzaly z daleka, wpada tez głowy. Skuteczna jest formacja 4-5-1, ale mozna spoko grac I 3-5-2- to naprawde swiadczy o wspanialym balansie. W PES 13 gdybys zagrał trojka obroncow to by cie zabili trojkatami Obrona gra kapitalnie,slucha sie ustawien taktycznych. Chcesz miec ich wysoko? Beda wysoko. Chcesz miec cofnietych? Da sie. I to widac na boisku. Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Totalnie mnie sam trailer nie przekonuje. Rozgrywka moze byc lepsza niz w 18 (ale moze byc I gorsza) ale co mi tam pokazuja? Ze 11-nowych specjalnych umiejetnosci mi dodadza? Meeh. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 ciekawi mnie zachodzace slonce nad camp nou - na potrzeby trailera czy doczekamy sie wreszcie meczow zaczynajacych sie wieczorem gdzie z uplywem czasu zapada noc? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 No pes 18 to majstresztyk,wiec 19 to na bank day 1 biore. Cytuj
Twarożek 26 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Skad wiesz, ze ci sie spodoba? Pesy maja tak, ze sie bardzo roznia. Ja np kochalem 13 I do gry wtocilem dopiero przy 18. Wszystko pomiedzy to imo crap Cytuj
raulos 19 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 (edytowane) Gameplay https://www.youtube.com/watch?v=als59pNfZpk Wreszcie siatka reaguje fajnie Jestem zaskoczony, wiele niecelnych strzałów, widać że poprawili-urozmailici strzały, grafika jest bardzo ładna... Pozycja zawodnika widać ma znaczenie i wpływ na strzał, wszystko porusza się bardzo płynnie i naturalnie. Trawa wygląda pięknie. Jestem pełen optymizmu Zobaczcie na siatke 1:12:13 sek Drugie wideło https://www.youtube.com/watch?v=ecraYZZfyos Niech lepiej przestaną robić trailery bo po nim byłem załamany.. gameplay wynagaradza to.. Edytowane 12 czerwca 2018 przez raulos Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Jak nie sprawią, że online będzie śmigać to mogą sobie te wszystkie nowinki wsadzić w ... Cytuj
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Skad wiesz, ze ci sie spodoba? Pesy maja tak, ze sie bardzo roznia. Ja np kochalem 13 I do gry wtocilem dopiero przy 18. Wszystko pomiedzy to imo crapMoim zdaniem 16 była najsłabsza,bo bramkarze nic nie bronili ale żeby odrazu crapy.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 3 godziny temu, adasiulko napisał: Jak nie sprawią, że online będzie śmigać to mogą sobie te wszystkie nowinki wsadzić w ... A co ci nie smiga w online? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi