Skocz do zawartości

PES 2019

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie już na YT gamelaye HD a i tak sztucznie się nakręcacie GIF-ami w marnej jakości. Po co?

Opublikowano (edytowane)

No i fajnie. Ja się wkręciłem w PES2018 i znów czuję się, jak za czasów PS2 i najlepszej odsłony (PES5), choć tym razem prowadzę czerwoną drużynę z Londynu (na PS2 chyba z 10 sezonów Chelsea). To mnie najbardziej jara w piłkarskich gierkach i przy tym się relaksuję.
Demko 2019 obadam, ale dopiero niedawno kupiłem 2018, żeby rzucać się na następną odsłonę (zwłaszcza taką bez Option File). Pewnie znów kupię z rocznym poślizgiem :)

Edytowane przez Wredny
Opublikowano

Po około 10 latach przerwy mam ochotę wrócić do PES'a.
Zeszłoroczna Fifa na Switcha nie była taka zła, ale to nie było to.

I w związku z tym pytanie - jaka jest jakość Option FIle'a na PS4? Kiedy mnie więcej po premierze można się spodziewać?

Opublikowano

Fajne zmiany w MC, będzie można uczyć graczy nowych skilli i gry na innej pozycji. Co do managerów, to nie będzie dalej pełnej swobody w zmienianiu im taktyki. Będą jednak częściej nimi rotować na ryneczku, więc łatwiej będzie trafić na odpowiedniego. Będzie też można kupować piłkarzy w pakietach (taniej wychodzi losowanie), a zduplikowanych graczy zachować i później wymienić na innych o podobnym OVR. Cudownie że w końcu wzięli się za ten tryb.

Opublikowano (edytowane)

Bez sensu te duplikaty, teraz ich nie bylo wiec czyszcząc agenta procenty rosły na trafienie kota. Przez duplikaty czarne pilki moga leciec o wiele rzadziej. Mam nadzieje tez ze nagrody zmienili za wygranie ligi, bo 1 kontrakt jak to bylo do tej pory to lekki lol.

Edytowane przez easye
Opublikowano

Ma być podobno łatwiej o "wymarzony skład". Wolałbym więcej GP za wygrywanie meczów, ew. za killstreaki (np. 10 wygranych pod rząd i rośnie mnożnik), bo nie moja wina, że losuje mi ludków z rankingiem 290, a za kontrakty piłkarzy  płacić trzeba. Nie do końca też podoba mi się, że grając dwugwiazdkowym  teamem nie mam szans na pierwszą trzydziestkę w rankingu, za wygranie meczu dostaję 1-2 punkty rankingowe. Obecnie i tak mam rekordowo wysoki jak na mnie, ale wiem, że wystarczy chwila nieuwagi, słabszej formy i tydzień ciułania punkcików w plecy. No i niech w końcu zrobią coś z tymi uciekinierami-lagerami, nie wierzę, że nie da się ustawić tak zer i jedynek , żeby ukrócić ten proceder.