Skocz do zawartości

Atomic Heart

Featured Replies

Opublikowano

Raczej żadnej premiery nie będzie. Trailer był ponoć spreparowany, a obecne buildy są brzydsze i rwą - tak przynajmniej mówią ruskie. Przyszłość tego projektu to pewnie kubeł na śmieci. Ale trzymajmy kciuki, bo przynajmniej w zamierzeniu wygląda elegancko. ;) Grałbym z przyjemnością w coś takiego.

• Odpowiedzi 708
  • Wyświetleń 87,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest gównem, ruskim gównem, a studio niech zdechnie, najlepiej wpierdol od himarsa. Jebać tych developerów, jebać tę grę, jebać te ruskie klimaty i ogólnie jebać wszystko, co wyszło z ruskiego kur

• Gre mam w dupie ale zastanawia mnie jedno. Bojkotujemy bo gra od ruskich którzy toczą sobie wojenke i w pełni to rozumiemy wszyscy ale czy to znaczy że Stalkera2 tez trzeba bojkotować bo Ukraińcy

• Pierre Deck
    Pierre Deck

Dobra. Moja opinia o Atomowym Serduszku   Bez politycznych wysrywow.  Na liczniku 5.5 godziny, opuscilem 1 lokacje i moge cos napisac o grze.    Poczatek pokazuje utopijne mia

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

projekt rzekomo zyje, nawet pan Mick Gordon cos dogral :obama: 

premiera rzekomo juz/rowniez na next genach

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wygląda na to, że gra nadal żyje i wciąż zmierza na PS4 i XOne

Edytowane przez LukeSpidey

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

o dziwo giereczka zyje

a nie zauwazylem wyzej posta, sorki. 

muza w trailerze top. 

Opublikowano

Gierka idealna do GP, bo poza settingiem która jak dla mnie jest petarda to cała reszta może być nie za dobrze zrobiona. 

Opublikowano

Dżizas, ale podoba mi się ten trailer. Obejrzałem to już kilka razy. Oby nie było zbyt drewniane. Może za kasę z gamepassa jakość pójdzie w górę.

Opublikowano

Na wszystkich trailerach ta gra wygląda bardzo dobrze, dlatego trzeba uważać bo może to być mocna ściema. 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

po 4 latach oficjalny trailer i „release window” xD inb4 coming in 2024-2026. 

premiera dzisiaj o 20:00

Opublikowano

No też nie spodziewam się tego w 2022 :D

Może być podobna sytuacja jak ze Stalkerem, gdzie też krążyły plotki że gra jest w dużo wcześniejszych stadium produkcji niż sugerowałoby to piękne zwiastuny.

Opublikowano

wspaniale to wyglada. mam nadzieje, ze dotrzymaja slowa i bedzie w 2022

Opublikowano

trailer świetny, trzymam kciuki za dobrą grę.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

edit: Widzę, że było. Data zmyliła.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Rosjanie mowiacy po angielsku z akcentem z new castle niczym w habeowskim czarnobylu, zawsze mnie to bawilo

You have me gun like, mara ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szkoda tylko, że ze sprzedanych kopii kasa popłynie do Moskwy.

Opublikowano

Macie z głowami naprawdę nie upolityczniajcie grania, już widziałem ze nawet upolityczniają jedzenie wszędzie pierogi z mięsem i pierogi ukraińskie w knajpach , ruskich już nie ma. Wojna wojna ale bez przesady panowie