Opublikowano 6 lutego 20205 l Raczej żadnej premiery nie będzie. Trailer był ponoć spreparowany, a obecne buildy są brzydsze i rwą - tak przynajmniej mówią ruskie. Przyszłość tego projektu to pewnie kubeł na śmieci. Ale trzymajmy kciuki, bo przynajmniej w zamierzeniu wygląda elegancko. ;) Grałbym z przyjemnością w coś takiego.
Opublikowano 11 lutego 20205 l No to mnie zasmuciłeś tą wiadomością, bo koncept wygląda mega zajefajnie.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Autor projekt rzekomo zyje, nawet pan Mick Gordon cos dogral premiera rzekomo juz/rowniez na next genach
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l Grający strasznie ssie ale ta pałka i jej drugi atak daje radę. Podoba mnie się ta gra, taki trochę duchowy następca ostatniego Prey.
Opublikowano 22 marca 20214 l Wygląda na to, że gra nadal żyje i wciąż zmierza na PS4 i XOne Edytowane 22 marca 20214 l przez LukeSpidey
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Autor o dziwo giereczka zyje a nie zauwazylem wyzej posta, sorki. muza w trailerze top.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Gierka idealna do GP, bo poza settingiem która jak dla mnie jest petarda to cała reszta może być nie za dobrze zrobiona.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Dżizas, ale podoba mi się ten trailer. Obejrzałem to już kilka razy. Oby nie było zbyt drewniane. Może za kasę z gamepassa jakość pójdzie w górę.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Na wszystkich trailerach ta gra wygląda bardzo dobrze, dlatego trzeba uważać bo może to być mocna ściema.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Autor po 4 latach oficjalny trailer i „release window” xD inb4 coming in 2024-2026. premiera dzisiaj o 20:00
Opublikowano 9 lutego 20223 l No też nie spodziewam się tego w 2022 Może być podobna sytuacja jak ze Stalkerem, gdzie też krążyły plotki że gra jest w dużo wcześniejszych stadium produkcji niż sugerowałoby to piękne zwiastuny.
Opublikowano 9 lutego 20223 l wspaniale to wyglada. mam nadzieje, ze dotrzymaja slowa i bedzie w 2022
Opublikowano 9 lutego 20223 l Tylko aby gameplay dowiózł i nie był drętwy bo to co teraz zobaczyłem to i wpada do nielicznego grona gier na, które czekam w tym roku.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l edit: Widzę, że było. Data zmyliła. Edytowane 9 czerwca 20222 l przez Bigby
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Rosjanie mowiacy po angielsku z akcentem z new castle niczym w habeowskim czarnobylu, zawsze mnie to bawilo You have me gun like, mara ?
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Dlatego nawet gamepassowej wersji nie będę ściągał, poszuka sie skidrowa jakiegoś.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Macie z głowami naprawdę nie upolityczniajcie grania, już widziałem ze nawet upolityczniają jedzenie wszędzie pierogi z mięsem i pierogi ukraińskie w knajpach , ruskich już nie ma. Wojna wojna ale bez przesady panowie