Skocz do zawartości

Atomic Heart

Featured Replies

• Odpowiedzi 708
  • Wyświetleń 87,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest gównem, ruskim gównem, a studio niech zdechnie, najlepiej wpierdol od himarsa. Jebać tych developerów, jebać tę grę, jebać te ruskie klimaty i ogólnie jebać wszystko, co wyszło z ruskiego kur

• Gre mam w dupie ale zastanawia mnie jedno. Bojkotujemy bo gra od ruskich którzy toczą sobie wojenke i w pełni to rozumiemy wszyscy ale czy to znaczy że Stalkera2 tez trzeba bojkotować bo Ukraińcy

• Pierre Deck
    Pierre Deck

Dobra. Moja opinia o Atomowym Serduszku   Bez politycznych wysrywow.  Na liczniku 5.5 godziny, opuscilem 1 lokacje i moge cos napisac o grze.    Poczatek pokazuje utopijne mia

Opublikowano

Taki trochę serious sam z przygłupim bohaterem - biegasz, rozwalasz kukły. No nie porwało po filmiku.

Opublikowano

10 minut gameplayu, a ja nie dałem rady przebrnąć przez pierwsze trzy. Kacapski syf napędzany fajkowymi trailerami. Oby w dniu premiery rozbił sobie ryj o noty z recenzji i opinie graczy.

Edytowane przez Amer

Opublikowano

Walka wydaje sie malo fajna. Za dlugie te pojedynki sa chyba ze tak ma byc na potrzeby filmiku. Beznadziejna muzyka :bad: Ja tam nie mam zamiaru tego sprawdzac, wole ograc remasterka Bioshocka ;)

Opublikowano

Ruska gra to i chujowa gra, dobrze, że hajs zmarnowali to może ruskie studio zdechnie w pizdę, szkoda, że himarsa nie można posłać. Pierdolić kacapię. 

Opublikowano

ruski scam:) co mogło pójść nie tak :kekw: kto odpali ten onuca 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak Microsoft się rozlicza z twórcą AH za premierę w Gamepassie? Czy klient posiadający abonament jest w stanie w jakikolwiek sposób pokazać swoje niezadowolenie poza nie ściąganiem?

Opublikowano
22 minuty temu, Rtooj napisał:

Jak Microsoft się rozlicza z twórcą AH za premierę w Gamepassie? Czy klient posiadający abonament jest w stanie w jakikolwiek sposób pokazać swoje niezadowolenie poza nie ściąganiem?

Grę wydaje francuskie Focus Home ( A Plague Tale, Snowrunner) 

Devi to ruskie oczywiście. 

Opublikowano

Ale trzeba mieć najebane aby bojkotować grę bo twórcy są z Rosji. Jak by mieli jakikolwiek wpływ na to co robi Putin. Tylko na tym forum są tak upośledzeni użytkownicy :lol: Jak bym czytał tych wszystkich homofobów po 3 odcinku TLoU. 

Beka w uj. Ja odpalam jak tylko wleci żeby ocenić GRĘ. Bo to gra i jeden chuj kto ją robił. 

I ta wyjebana w kosmos hipokryzja. W temacie Hogwart Legacy płacz bo oceny mogą być obniżone przez bojkot Rowling, po czym w tym temacie bojkot bo producent z Rosji. 

EDIT: "beka z typa" jak zwykle od tych samych zamkniętych głów   :thanks:

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

Lepsza zamknięta niż pusta jak twoja :) 

Opublikowano

Jak juz branza umrze albo ja wyjde z gierek, to wam powiem jak to jest z tytulami typu Atomic Heart czy Titanfall 2, bo wbrew pozorom maja wspolny mianownik.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Lepsza zamknięta niż pusta jak twoja :) 

To żeś pocisnął. Pewnie wyczerpałeś limit dojebanych tekstów na ten miesiąc już pierwszego dnia... 

Opublikowano
6 minut temu, Dave Czezky napisał:

Jak juz branza umrze albo ja wyjde z gierek, to wam powiem jak to jest z tytulami typu Atomic Heart czy Titanfall 2, bo wbrew pozorom maja wspolny mianownik.

th-1609449047.jpg.70e71b423d3746a41c7f7df4c90963ab.jpg

Zacząłeś to skończ, a jak nie, to zaraz poleci negatywna opinia w Google :macek::banderas:

Opublikowano

O nie. Użytkownik Dave Czezky znowu używa motywu "wiem ale wam nie powiem" :/ też chyba poleci zaraz negatyw

Opublikowano

Napastuj Spencera na Twitterku.

Ciekawy ten trailer, zobaczymy co z tego wyjdzie, można na konsoli ustawić preload jak coś.

UP, uhh to już coś słabo, żadnego info o 60 klatkach?
Opublikowano

Mogę się mylić, ale bardziej się rozchodzi chyba o to, dokąd i na co pójdzie hajs ze sprzedaży/używania gry, niż kto ją robił :dunno:

Opublikowano

Gra jednak w 60fpsach uff. 

Recently, Atomic Heart developer Mundfish detailed the game's performance targets for PS5 and Xbox Series X, revealing that the open-world shooter will run at 4K resolution with 60fps in dungeons (interior areas), but as soon as the player steps into the open world environment, the game will switch to a dynamic resolution, which will still aim for 4K, but may drop below the target to keep the frame rate at a smooth 60fps.

Opublikowano

Będzie beka, jak gierka zacznie zbierać 9/10 i wszystkie pseudo prawilne małpy z tego tematu zaczną gierkować. O chuj, jaka to będzie piękna polewa i pokaz Waszej zjebanej mentalności :jim:

Opublikowano

Po trailerkach byłem dośc mocno zajarany, ale szanujmy się. Ruskie śmiecie niech zdychają z głodu, ja w każdym razie nie zamierzam przyłożyć ręki do sukcesu tej gry chocby w wymiarze symbolicznym.

Opublikowano

Ja nawet jak zagram to wam nie powiem 

Kurwa chyba będę musiał spalić moje książki z serii Metro bo to napisał jebany rusek 

Xd

Edytowane przez drozdu7