Skocz do zawartości

Atomic Heart

Grabek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Homelander napisał:

Dokładnie. Więc jak teraz ktoś chce być ruska onuca robi to w pełni świadomie. 

Ogólnie te materiały na CDA potrafia być ciekawe. Nie sa taka zwykła kalka tvgry jak na poczatku się wydawało. Polecam obserwować

W sumie to realizacyjnie jest kalka, montuje ten sam co robi dla TVGry, ale podchodzą poważniej do tematów okołogrowych.

Opublikowano

Z ciężkim sercem nie ściągnę chociaż gra zapowiada się naprawdę dobrze. Gdyby to był szeregowy development house z Rosji to bym jeszcze przymknął na to oko, ale tam są grube machloje i bardziej wygląda to na pralnie pieniędzy aby móc finansować wojnę. Sama gra nie jest zła, ale ludzie za nią stojący - i owszem.

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Kiedy ma zejsc embargo na recki?

Jest wiele obaw, że to będzie shit z dobrym marketingiem, ale od pierwszej zapowiedzi ta gra mnie tak zaintrygowała, że obecnie jest to chyba najbardziej przeze mnie  wyczekiwana gra w tym roku.

Jednak klimat bioshocka w stylu radzieckim robi robotę. 

Opublikowano

Gdzieś mi się rzuciło na tweeterze, że po 4 godzinach spędzonych z grą jest dobrze. Ale to jakiś noname był.
Nie ma info o embargu na Opencritic.
Trzeba mieć jeszcze na względzie, że chyba nie pokazywali do tej pory materiałów z konsol, więc można się spodziewać, że something is not yes.
A po za tym to jebać kacapów.

Opublikowano

Ruskie czy nie, amerykańska firma jaką jest Microsoft zaakceptowała grę do swojej usługi i opłaciła, dlatego powinno być ok pod formalnymi względami. Jakby coś było nie tak, to wydaje mi się, że gra by nie trafiła do Game Passa.

Opublikowano

Gdyby było ok, to bym z torrenta pobrał - mimo posiadania GP. Ale ufff, na szczęście gra jest gównem. 

Soundtrack Micka się odpali na YT. Sam Gordon przekazał cały hajs Ukrainie btw. 

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pytanie czy MS w ogóle kwapił się aby sprawdzić jacy ludzie za tą grą stoją. Bo ja szczerze w to powątpiewam, raczej zależało im aby mieć jak najwięcej głośnych gier na premierę w abonamencie.

Przecież M$ zapowiedział te grę, jeszcze w trakcie pandemicznego E3.

Każdy się jarał i nawet przez myśl mu nie przeslo, że wybuchnie wojna. 

Jeśli to prawda i gra jest gownem, to bardzo mi przykro z tego powodu. Mega oryginalny pomysł, wszystko zapowiadało się pięknie. Szkoda