Opublikowano 8 lutego 20232 l Jest szansa, że przy takim „profesjonalnym” kierownictwie, gra będzie po prostu nudnym kupsztalem czego wszystkim serdecznie życzę.
Opublikowano 8 lutego 20232 l 1 godzinę temu, Homelander napisał: Dokładnie. Więc jak teraz ktoś chce być ruska onuca robi to w pełni świadomie. Ogólnie te materiały na CDA potrafia być ciekawe. Nie sa taka zwykła kalka tvgry jak na poczatku się wydawało. Polecam obserwować W sumie to realizacyjnie jest kalka, montuje ten sam co robi dla TVGry, ale podchodzą poważniej do tematów okołogrowych.
Opublikowano 8 lutego 20232 l Ogólnie to spamuje po twitterze podobnym anglojęzycznym filmikiem. Jest różny odzew, ale może jednak jakiś procent się zreflektuje ostatecznie. Polecam.
Opublikowano 8 lutego 20232 l 4 godziny temu, Pupcio napisał: To tv gry i tak chyba umiera po tym jak odeszły te śmieszki Same ochlapy zostały. Już ich nie oglądam. Szefuncio był najlepszy, oglądam teraz jego kanał.
Opublikowano 15 lutego 20232 l I jak z tym Atomic w końcu? Można sprawdzić w gp czy nie wypada?Nie wypada tego robić.
Opublikowano 15 lutego 20232 l Z ciężkim sercem nie ściągnę chociaż gra zapowiada się naprawdę dobrze. Gdyby to był szeregowy development house z Rosji to bym jeszcze przymknął na to oko, ale tam są grube machloje i bardziej wygląda to na pralnie pieniędzy aby móc finansować wojnę. Sama gra nie jest zła, ale ludzie za nią stojący - i owszem.
Opublikowano 15 lutego 20232 l Rosyjscy twórcy nie zobaczą moich 4 zł za Game Passa, nawet nie będę tego ściągał
Opublikowano 15 lutego 20232 l 16 minut temu, Pupcio napisał: Przecież i tak to będzie syf. Czy wy nie macie już zmysłu zagrajmera? Odpowiedź jest w temacie HL xd
Opublikowano 15 lutego 20232 l No jestem z Was dumny. W miejsce tej pralni pieniędzy proponuję zagrać w Metro, którego autor potępił ruską inwazję i jest ścigany z tego powodu
Opublikowano 20 lutego 20232 l Kiedy ma zejsc embargo na recki? Jest wiele obaw, że to będzie shit z dobrym marketingiem, ale od pierwszej zapowiedzi ta gra mnie tak zaintrygowała, że obecnie jest to chyba najbardziej przeze mnie wyczekiwana gra w tym roku. Jednak klimat bioshocka w stylu radzieckim robi robotę.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Gdzieś mi się rzuciło na tweeterze, że po 4 godzinach spędzonych z grą jest dobrze. Ale to jakiś noname był. Nie ma info o embargu na Opencritic. Trzeba mieć jeszcze na względzie, że chyba nie pokazywali do tej pory materiałów z konsol, więc można się spodziewać, że something is not yes. A po za tym to jebać kacapów.
Opublikowano 20 lutego 20232 l 2 minuty temu, beardo0 napisał: Na NZ nie chula już? Od 33 minut jest już 21 luty Jest już w Game Passie w NZ.
Opublikowano 20 lutego 20232 l 1 minutę temu, messer88 napisał: Czyli ruskie guwno. Niczego więcej się nie spodziewałem po ruskim developerze który nie zrobił ani jednej gry.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Ruskie czy nie, amerykańska firma jaką jest Microsoft zaakceptowała grę do swojej usługi i opłaciła, dlatego powinno być ok pod formalnymi względami. Jakby coś było nie tak, to wydaje mi się, że gra by nie trafiła do Game Passa.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Pytanie czy MS w ogóle kwapił się aby sprawdzić jacy ludzie za tą grą stoją. Bo ja szczerze w to powątpiewam, raczej zależało im aby mieć jak najwięcej głośnych gier na premierę w abonamencie.
Opublikowano 20 lutego 20232 l Gdyby było ok, to bym z torrenta pobrał - mimo posiadania GP. Ale ufff, na szczęście gra jest gównem. Soundtrack Micka się odpali na YT. Sam Gordon przekazał cały hajs Ukrainie btw.
Opublikowano 20 lutego 20232 l 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Pytanie czy MS w ogóle kwapił się aby sprawdzić jacy ludzie za tą grą stoją. Bo ja szczerze w to powątpiewam, raczej zależało im aby mieć jak najwięcej głośnych gier na premierę w abonamencie. Przecież M$ zapowiedział te grę, jeszcze w trakcie pandemicznego E3. Każdy się jarał i nawet przez myśl mu nie przeslo, że wybuchnie wojna. Jeśli to prawda i gra jest gownem, to bardzo mi przykro z tego powodu. Mega oryginalny pomysł, wszystko zapowiadało się pięknie. Szkoda