Skocz do zawartości

Atomic Heart

Featured Replies

Opublikowano

Ano, to może być druga strona medalu, że gra była już dawno temu w produkcji i "zaklepana" przez Microsoft.

Widziałem na jakimś gameplayu, że na TV w grze leciał Wilk i Zając

• Odpowiedzi 708
  • Wyświetleń 87,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest gównem, ruskim gównem, a studio niech zdechnie, najlepiej wpierdol od himarsa. Jebać tych developerów, jebać tę grę, jebać te ruskie klimaty i ogólnie jebać wszystko, co wyszło z ruskiego kur

• Gre mam w dupie ale zastanawia mnie jedno. Bojkotujemy bo gra od ruskich którzy toczą sobie wojenke i w pełni to rozumiemy wszyscy ale czy to znaczy że Stalkera2 tez trzeba bojkotować bo Ukraińcy

• Pierre Deck
    Pierre Deck

Dobra. Moja opinia o Atomowym Serduszku   Bez politycznych wysrywow.  Na liczniku 5.5 godziny, opuscilem 1 lokacje i moge cos napisac o grze.    Poczatek pokazuje utopijne mia

Opublikowano

Tam gdzieniegdzie lecą utwory muzyczne, że tak powiem skrajnie sierpo-młotowe, viva la Rassija stuff :reggie: Zresztą, no na każdym kroku są wiadome odniesienia.

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Pierwszy raz od dawna liczę, że recenzje będą złe :D. 

Są póki co bardzo średnie. :gigabeta:

Opublikowano

Update: są niestety przyzwoite, ale i tak nie zagram, mam swoje zagrajmerowe zasady :D 

image.png.b621191f89c4a8692117c5ee89ef5794.png

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Takie 6-7/10 z recenzji. Można było się tego spodziewać.

Spadło do image.png.47624c095b0c884ede10be01bc66efdd.png

no i fajnie, bitwa z Wanted: Dead o tytuł crapa miesiąca :D 

Opublikowano

IGN zachwala, AsG tez ogolnie zadowolony więc się ciesze, że gra jednak nie okazała się szrotem  chociaż podsumuję grę dopiero gdy sam ogram. Dodatkowo dorzucili wersje pl więc tym bardziej miło. :) 

Opublikowano

No ale sytuacja jest jasna, nie jest to hit na miarę 95% więc każdemu porządnemu człowiekowi tym bardziej nie powinno być smutno że musi zrezygnować ze średniaka jakich co miesiąc dużo.

Opublikowano

ja tam będę ogrywać ciesząc się z klimatu gry, tak samo jak kiedyś będę ogrywał Stalkera bo to gra do której mam wielki sentyment i nic mi się tu ze sobą nie gryzie, a całe to bojkotowanie gry mnie śmieszy, szczególnie gdy słyszę "bedę grał ale z torrenta"... no błagam ^^

co do ocen  to jest to gra którą trzeba samemu ocenić bo jest ryzyko, że oceny są zaniżone bo tak jest bezpieczniej. 

Edytowane przez szurubur

Opublikowano

Uj tam, 2 dni temu zacząłem się jarać i już hype opadł 

Opublikowano

Oceny tej gry nigdy nie będą adekwatne do zawartości, ponieważ jest postrzegana przez pryzmat aktualnych zdarzeń. 

Sam zdecyduj, czy zagrasz-sam ocenisz.

Opublikowano

Zagram to ocenie, bo czuję, że te recenzje to są o kant dupy potłuc przez polityke i woke redaktorki się pociły by przypierdalać się o wszystko co innym gierką uchodzi na sucho.

Opublikowano

Tak jak myślałem, dzień premiery i nagle ludzie zaczną grać. A tyle było pierdolenia. No ale przecież to forumkowy standard.

Tu też gierka mega chwalona:

https://www.purepc.pl/atomic-heart-recenzja-niezmiernie-mi-przykro-towarzyszu-ale-ta-gra-jest-przekozacka-mundfish-debiutuje-w-wielkim-stylu

Opublikowano

Recenzenci akurat mieli w dupie czy gra jest robiona przez ruskich.

Gdyby ci ruscy byli dodatkowo transfobami - no to co innego. :newell:

Opublikowano

Trzeba będzie poczekać na opinie prawdziwych zagrajmerów, albo popatrzeć chwilę na twitchu:gayos:

Opublikowano

Gdyby to gier było mało, zwłaszcza w Gamepassie, żeby się tykać tego ruskiego rozj.ebanego gówna. Trochę jak pedofilia. Trafiła się kolesiowi laska to wygrzmocił, a że miała 4 latka...