Opublikowano 21 lutego 20232 l 5 godzin temu, Rtooj napisał: Czyli szczepionkowe chipy Gatesa się przyjęły, premiera ruskiej gry w rocznicę napadnięcia na sąsiadów miała sprawdzić synchronizację Kompletnie nie rozumiem o co chodzi. Poza tym rocznica jest za kilka dni. 4 godziny temu, wrog napisał: Microsoft nie jest wydawcą tej gry tylko Focus Entertainment. MS jedynie wziął ją do Game Passa. OK, mimo wszystko wydaje mi się, że mógł mieć jakiś wpływ na plan wydawniczy - w sensie dopuścić grę do dystrybucji w usłudze albo jeszcze ją wstrzymać na jakiś czas np. ze względu na niedopracowanie czegoś tam. Zwłaszcza, że wyłożył jakieś pieniądze na produkt. Premiera już była chyba z raz przesuwana.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 4 minuty temu, Elitesse napisał: OK, mimo wszystko wydaje mi się, że mógł mieć jakiś wpływ na plan wydawniczy - w sensie dopuścić grę do dystrybucji w usłudze albo jeszcze ją wstrzymać na jakiś czas np. ze względu na niedopracowanie czegoś tam. Zwłaszcza, że wyłożył jakieś pieniądze na produkt. Premiera już była chyba z raz przesuwana. To tak nie działa.
Opublikowano 21 lutego 20232 l Jakby kacapskie ścierwa tak wojowali, jak te gre robili, to bysmy wszyscy dzis sie cyrylica podpisywali. Dla mnie 10/10
Opublikowano 21 lutego 20232 l No jedna z najciekawszych gier ostatnich czasów. Brakuje takiej świeżości w tym gatunku i widać że dev wykorzystali lukę na rynku jeszcze przed nowym BioShockiem. Grać grać grać realiach tytulow jest mało
Opublikowano 21 lutego 20232 l 6 minut temu, Whisker napisał: No jedna z najciekawszych gier ostatnich czasów. Brakuje takiej świeżości w tym gatunku i widać że dev wykorzystali lukę na rynku jeszcze przed nowym BioShockiem. Grać grać grać realiach tytulow jest mało Mysle, ze jakby zrobilo to inne studio, to ludzie by sie zachwycali, a że kacapy maczali w tym swoje brudne paluchy, to odbiór jest dla samej produkcji bardzo krzywdzący. Ja staram sie polityke odcinac od gier. W sumie po to gram w gry, by odciac sie od szarej rzeczywistosci itp. Wole np. ograniczyc dwukrotnie jazde autem i robic wiecej spacerów w różne miejsca, niż odbierać sobie przyjemności z gry. Myśle, ze taka zmiana bedzie miala wiekszy wpływ na to, ile kasy przeznaczam do budżetu putinowskiego. Gre ogrywam z gamepassa, jak zapewne 95% innych osób i płacąc za niego mimowolnie przyłożyłem sie do wynagrodzenia dla twórców tej gry. Wiec nie ściaganie jej bedzie miało marginalny wpływ, bo moja rozgrywka moze dać dochód wydawcy w wysokosci kilku centów. Edytowane 21 lutego 20232 l przez maniekboy
Opublikowano 21 lutego 20232 l Ja mam w dupie politykę, gry to gry i może robić je nawet papież Franciszek. Zrobili ją ludzie a ja zagrywam i cieszę się.
Opublikowano 21 lutego 20232 l Zrobili to kurwy ruskie, co hajs jest przeznaczony na wojnę. Skończcie pierdolić i usprawiedliwiać to chujostwo growe.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 2 godziny temu, maniekboy napisał: moja rozgrywka moze dać dochód wydawcy w wysokosci kilku centów. Te twoje kilka centów, to kilka nabojów, wiesz? Spoiler
Opublikowano 21 lutego 20232 l Niektórzy wydawali się tacy spoko a tu się okazuje że nie posiadają cienia kręgosłupa moralnego. Jeszcze to śmianie się z samolotu. No dramat panowie
Opublikowano 21 lutego 20232 l 23 minuty temu, Crazy Horse napisał: Te twoje kilka centów, to kilka nabojów, wiesz? Pokaż ukrytą zawartość Pomysl o tym tankujac ruskie paliwo, bo nie chcialo ci sie przejsc z buta czy rowerem podjechac. Ze twoje lenistwo, to smierc czlowieka Edytowane 21 lutego 20232 l przez maniekboy
Opublikowano 21 lutego 20232 l Wypierdoliłbym ten temat z forumka i skończyłoby się walenie konia do ruskich kurew.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 1 minutę temu, Faka napisał: Wypierdoliłbym ten temat z forumka i skończyłoby się walenie konia do ruskich kurew. Lepiej do Banderowcow?
Opublikowano 21 lutego 20232 l Grać sobie w zaciszu domowym jeśli to w zgodzie z waszym sumieniem? Spoko wasz interes. Chełpić się że wspieracie rosyjskie kurewki? No macie trochę papke w tej głowie
Opublikowano 21 lutego 20232 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Grać sobie w zaciszu domowym jeśli to w zgodzie z waszym sumieniem? Spoko wasz interes. Chełpić się że wspieracie rosyjskie kurewki? No macie trochę papke w tej głowie
Opublikowano 21 lutego 20232 l 2 godziny temu, maniekboy napisał: bedzie miało marginalny wpływ, bo moja rozgrywka moze dać dochód wydawcy w wysokosci kilku centów. Dokładnie, dlatego też nie chodzę na wybory, bo jeden głos jeszcze niczego nie zmienił.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 7 minut temu, Faka napisał: Wypierdoliłbym ten temat z forumka i skończyłoby się walenie konia do ruskich kurew. Jestes tak prosty, jak krzyzowka z kaczora donalda. Kazdego bedziesz ocenial z gory przez narodowosc? Rownie dobrze ciebie moga brac z gory za zlodzieja, bo polak jestes. Ogarnij sie z ta swoja krucjata. Wez te swoje poglady spakuj na kolejny marsz z kolegami narodowcami i banderowcami. Umowcie sie w jakims kinie bizariusz czy innym miejscu dla zwyroli i tam sobie gloscie swoje manifesty. :*
Opublikowano 21 lutego 20232 l Teraz, messer88 napisał: Faki posty jak himarsy spadają na miłośników ruskiego gamedevu. I sa skuteczne jak PiSowska tarcza antyinflacyjna
Opublikowano 21 lutego 20232 l Ten maniek to czyje konto jest? Bo rejestracja 2020 to za mlody żeby bizariusza pamiętać.
Opublikowano 21 lutego 20232 l 2 minuty temu, Plugawy napisał: Ten maniek to czyje konto jest? Bo rejestracja 2020 to za mlody żeby bizariusza pamiętać. Znam go z opowiesci, wiec nie spotkales mnie tam nigdy
Opublikowano 21 lutego 20232 l Jaka odklejka konkretna w tym temacie, jak PoS u nas rozpierdala gospodarkę to ciekawe czy w USA nie kupują Wiedźmina przez BOJKOT hahahahah
Opublikowano 21 lutego 20232 l 1 godzinę temu, Faka napisał: Zrobili to kurwy ruskie, co hajs jest przeznaczony na wojnę. Skończcie pierdolić i usprawiedliwiać to chujostwo growe. Hajs idzie do rządu i do podziału jak w każdym państwie, czyli idzie na szkoły, szpitale itd. jakiś śmieszny procent pójdzie na wojsko, który w ogóle nie będzie miał wpływu na wojnę. Z tego co czytałem nie ma grze propagowania wojny, a wręcz przeciwnie, nawet przewijają się postacie historyczne narodowości ukrainskiej gdzieś w fabule. Jakiś koleś od muzyki w grze oddał kasę dla Ukrainy. No jest parę przesłanek że to jednak tylko gra, a nie ruska propaganda i sposób na finansowanie armii. Edytowane 21 lutego 20232 l przez GSPdibbler
Opublikowano 21 lutego 20232 l Poza tym jak w GPU darmowym gdzie nie mamy wpływu co się pojawi dajemy pieniądze na wojnę? To bardziej USA sponsoruje w takim razie ps. idąc dalej w takim BF jedna ze stron konfliktu to Rosjanie gdzie na przemian gra się nimi, tez ban? Chore to się już robi Edytowane 21 lutego 20232 l przez Whisker