Boomcio 4 027 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Jeszcze nie ma teorii w internetach, że ta gra to sabotaż i psuje konsole, albo niszczy matryce w oledach? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Porównać granie w grę do pedofili i wykorzystania 4 latki. Ja pierdole. Pomyśl o psychoterapii człowieku. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
whitesand 16 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Pomyślę gdy nabiorę chęci na Atomic Heart i tym podobne atrakcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Porównać granie w grę do pedofili i wykorzystania 4 latki. Ja pierdole. Pomyśl o psychoterapii człowieku. Towarzyszu, może lepiej zdjąć uszatkę i poczekać na re4remake albo nową Zeldę. Edytowane 20 Lutego 2023 przez Rtooj Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Rtooj napisał: Towarzyszu, może lepiej zdjąć uszatkę i poczekać na re4remake albo nową Zeldę. Polskie bojkoty w akcji: Gryonline jak coś. Jak na forumku normalnie Edytowane 20 Lutego 2023 przez PiPoLiNiO 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Polskie bojkoty w akcji: Gryonline jak coś. Jak na forumku normalnie Nie ma poradnika, zdjęli go i brawo Jedni sobie bojkotują Rowling, My możemy ruskie gówno, kto nam zabroni ? Edytowane 20 Lutego 2023 przez KrYcHu_89 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Nikt.Kierunek na nową Zelandię zadziała aby odpalić dzisiaj? 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 7 minut temu, Moldar napisał: Nikt. Kierunek na nową Zelandię zadziała aby odpalić dzisiaj? Działa od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 XSX 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Faka 3 979 Opublikowano 20 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Gra jest gównem, ruskim gównem, a studio niech zdechnie, najlepiej wpierdol od himarsa. Jebać tych developerów, jebać tę grę, jebać te ruskie klimaty i ogólnie jebać wszystko, co wyszło z ruskiego kurwidołka. Ruskie spierdolone gówno. 5 12 6 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 170 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Gra wygląda jak życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minute ago, GSPdibbler said: Gra wygląda jak życie. Czyli jak gówno 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 8 minut temu, Faka napisał: Gra jest gównem, ruskim gównem, a studio niech zdechnie, najlepiej w(pipi) od himarsa. (pipi)ać tych developerów, (pipi)ać tę grę, (pipi)ać te ruskie klimaty i ogólnie (pipi)ać wszystko, co wyszło z ruskiego (pipi)idołka. Ruskie s(pipi)one (pipi). No idiota... Mam nadzieje, ze tak samo mocno walczysz z rosyjska ropa nie uzywajac komunikacji miejskiej czy wlasnego auta oraz nie gotujesz czy nie grzejesz swojego domostwa rosyjskim gazem. 5 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Ależ niektórym mózg siada xD zróbcie sobie temat atomic wars czy coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 2 minuty temu, Moldar napisał: Ależ niektórym mózg siada xD zróbcie sobie temat atomic wars czy coś Może lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Pomijając już czyje to gówno, to sama gra jako gra wygląda naprawdę intrygująco i dobrze graficznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Mocno grywalne gówno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 170 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) Mi to zajebiście przypomina nowego Preya ,a to jedna z moich ulubionych gierek ever. I jak tu się powstrzymać przed zagraniem? Edytowane 20 Lutego 2023 przez GSPdibbler Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 114 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) grac a nie zwracac uwagi na oszołomów którzy walczą z wiatrakami Początek gry bardzo fajny, brakowało mi w branży gier klimatu bioshocka i tutaj on jest, dodatkowo rosyjski dubbing robi robote Edytowane 20 Lutego 2023 przez szurubur 3 3 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 4 godziny temu, szurubur napisał: ja tam będę ogrywać ciesząc się z klimatu gry, tak samo jak kiedyś będę ogrywał Stalkera bo to gra do której mam wielki sentyment i nic mi się tu ze sobą nie gryzie, a całe to bojkotowanie gry mnie śmieszy, szczególnie gdy słyszę "bedę grał ale z torrenta"... no błagam co do ocen to jest to gra którą trzeba samemu ocenić bo jest ryzyko, że oceny są zaniżone bo tak jest bezpieczniej. Jedni bojkotują Harrego Pottera, bo jego homo autorka jest za mało progresywna na dzisiejsze standardy społeczności LGBTQuQu, a kto inny tą grę bo to rosyjski twór. Nic się na to nie poradzi. Każdy ma prawo do bojkotowania tego co mu nie pasuje. Ja jakkolwiek jestem za bojkotem Rosji i rosyjskich produktów, to na grę długo czekałem i po to opłacałem abonament dlatego pewnie zagram jeżeli będzie warto. Jestem nawet za tym aby gra dobrze się sprzedała i aby twórcy to odczuli jeżeli umowa z M$ przewiduje za to jakieś premie. Natomiast nie jestem za tym aby kontynuować pracę z tym studiem. Niech zobaczą co stracili przez politykę swojego kraju i szalonych przywódców. To mogłoby ich trochę bardziej zaboleć i skłonić do wywierania wpływu na dokonanie zmian we własnym kraju. W końcu fajniej jest zarabiać prawdziwe pieniądze na rynkach zachodnich niż próbować w spiraconej Rosji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Super plan, teraz jeszcze urządzajcie sobie premiery w rocznicę ataku na Ukrainę, ale za 3 lata nie ma mowy! Chyba że znowu zrobicie ładną grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Gra jest gównem, ruskim gównem, a studio niech zdechnie, najlepiej w(pipi) od himarsa. (pipi)ać tych developerów, (pipi)ać tę grę, (pipi)ać te ruskie klimaty i ogólnie (pipi)ać wszystko, co wyszło z ruskiego (pipi)idołka. Ruskie s(pipi)one (pipi).I na końcu (pipi)ac ciebie (pipi)nij się w głowę to tylko gra 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) Dla Faki to cos wiecej, to wojna Edytowane 20 Lutego 2023 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Faka. Weź mi pociśnij jakoś srogo co? Bo mam ochotę zrymować Faka Sraka, a nie chcę tak bez powodu... W końcu głupota w postach to jeszcze nie powód do takich rzeczy. Swoją drogą post w którym większość wyrazów w zdaniu ma wulgaryzmy, dostaje w pip plusów i serduszek. Nie wiedziałem, że to forum jest aż tak mentalnie zjebane, że gwiazdą zostaje ten kto więcej przeklnie bez ładu i składu. Nie mam gamepass, ale jak tylko wskoczy jakieś promo za 4 to gierka będzie odpalona. Wiadomo. Do tego otworze jakieś piwko i wypije zdrowie Sraki. 2 1 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Gdyby w jakiejkolwiek grze była scena gdzie biały kopnął w dupę czarnego dla żartu takie wiejskie redakcje typu IGN nawoływałyby do bojkotu bo rasizm i w ogóle nawet jak gra byłaby 12/10. Ale jak ruskie świnie rżną Ukraińców i gra jest ewidentnie powiązana z Kremlem to im już nie przeszkadza. Gardzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi