Elitesse 377 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 5 godzin temu, Rtooj napisał: Czyli szczepionkowe chipy Gatesa się przyjęły, premiera ruskiej gry w rocznicę napadnięcia na sąsiadów miała sprawdzić synchronizację Kompletnie nie rozumiem o co chodzi. Poza tym rocznica jest za kilka dni. 4 godziny temu, wrog napisał: Microsoft nie jest wydawcą tej gry tylko Focus Entertainment. MS jedynie wziął ją do Game Passa. OK, mimo wszystko wydaje mi się, że mógł mieć jakiś wpływ na plan wydawniczy - w sensie dopuścić grę do dystrybucji w usłudze albo jeszcze ją wstrzymać na jakiś czas np. ze względu na niedopracowanie czegoś tam. Zwłaszcza, że wyłożył jakieś pieniądze na produkt. Premiera już była chyba z raz przesuwana. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 4 minuty temu, Elitesse napisał: OK, mimo wszystko wydaje mi się, że mógł mieć jakiś wpływ na plan wydawniczy - w sensie dopuścić grę do dystrybucji w usłudze albo jeszcze ją wstrzymać na jakiś czas np. ze względu na niedopracowanie czegoś tam. Zwłaszcza, że wyłożył jakieś pieniądze na produkt. Premiera już była chyba z raz przesuwana. To tak nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Jakby kacapskie ścierwa tak wojowali, jak te gre robili, to bysmy wszyscy dzis sie cyrylica podpisywali. Dla mnie 10/10 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 No jedna z najciekawszych gier ostatnich czasów. Brakuje takiej świeżości w tym gatunku i widać że dev wykorzystali lukę na rynku jeszcze przed nowym BioShockiem. Grać grać grać realiach tytulow jest mało 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) 6 minut temu, Whisker napisał: No jedna z najciekawszych gier ostatnich czasów. Brakuje takiej świeżości w tym gatunku i widać że dev wykorzystali lukę na rynku jeszcze przed nowym BioShockiem. Grać grać grać realiach tytulow jest mało Mysle, ze jakby zrobilo to inne studio, to ludzie by sie zachwycali, a że kacapy maczali w tym swoje brudne paluchy, to odbiór jest dla samej produkcji bardzo krzywdzący. Ja staram sie polityke odcinac od gier. W sumie po to gram w gry, by odciac sie od szarej rzeczywistosci itp. Wole np. ograniczyc dwukrotnie jazde autem i robic wiecej spacerów w różne miejsca, niż odbierać sobie przyjemności z gry. Myśle, ze taka zmiana bedzie miala wiekszy wpływ na to, ile kasy przeznaczam do budżetu putinowskiego. Gre ogrywam z gamepassa, jak zapewne 95% innych osób i płacąc za niego mimowolnie przyłożyłem sie do wynagrodzenia dla twórców tej gry. Wiec nie ściaganie jej bedzie miało marginalny wpływ, bo moja rozgrywka moze dać dochód wydawcy w wysokosci kilku centów. Edytowane 21 Lutego 2023 przez maniekboy 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Ja mam w dupie politykę, gry to gry i może robić je nawet papież Franciszek. Zrobili ją ludzie a ja zagrywam i cieszę się. 6 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Zrobili to kurwy ruskie, co hajs jest przeznaczony na wojnę. Skończcie pierdolić i usprawiedliwiać to chujostwo growe. 3 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Dobra ale już zamknij ry....jek 1 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 godziny temu, maniekboy napisał: moja rozgrywka moze dać dochód wydawcy w wysokosci kilku centów. Te twoje kilka centów, to kilka nabojów, wiesz? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Niektórzy wydawali się tacy spoko a tu się okazuje że nie posiadają cienia kręgosłupa moralnego. Jeszcze to śmianie się z samolotu. No dramat panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) 23 minuty temu, Crazy Horse napisał: Te twoje kilka centów, to kilka nabojów, wiesz? Pokaż ukrytą zawartość Pomysl o tym tankujac ruskie paliwo, bo nie chcialo ci sie przejsc z buta czy rowerem podjechac. Ze twoje lenistwo, to smierc czlowieka Edytowane 21 Lutego 2023 przez maniekboy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Wypierdoliłbym ten temat z forumka i skończyłoby się walenie konia do ruskich kurew. 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 1 minutę temu, Faka napisał: Wypierdoliłbym ten temat z forumka i skończyłoby się walenie konia do ruskich kurew. Lepiej do Banderowcow? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Grać sobie w zaciszu domowym jeśli to w zgodzie z waszym sumieniem? Spoko wasz interes. Chełpić się że wspieracie rosyjskie kurewki? No macie trochę papke w tej głowie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 minuty temu, Pupcio napisał: Grać sobie w zaciszu domowym jeśli to w zgodzie z waszym sumieniem? Spoko wasz interes. Chełpić się że wspieracie rosyjskie kurewki? No macie trochę papke w tej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 godziny temu, maniekboy napisał: bedzie miało marginalny wpływ, bo moja rozgrywka moze dać dochód wydawcy w wysokosci kilku centów. Dokładnie, dlatego też nie chodzę na wybory, bo jeden głos jeszcze niczego nie zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 7 minut temu, Faka napisał: Wypierdoliłbym ten temat z forumka i skończyłoby się walenie konia do ruskich kurew. Jestes tak prosty, jak krzyzowka z kaczora donalda. Kazdego bedziesz ocenial z gory przez narodowosc? Rownie dobrze ciebie moga brac z gory za zlodzieja, bo polak jestes. Ogarnij sie z ta swoja krucjata. Wez te swoje poglady spakuj na kolejny marsz z kolegami narodowcami i banderowcami. Umowcie sie w jakims kinie bizariusz czy innym miejscu dla zwyroli i tam sobie gloscie swoje manifesty. :* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Faki posty jak himarsy spadają na miłośników ruskiego gamedevu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Teraz, messer88 napisał: Faki posty jak himarsy spadają na miłośników ruskiego gamedevu. I sa skuteczne jak PiSowska tarcza antyinflacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Ten maniek to czyje konto jest? Bo rejestracja 2020 to za mlody żeby bizariusza pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 561 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 minuty temu, Plugawy napisał: Ten maniek to czyje konto jest? Bo rejestracja 2020 to za mlody żeby bizariusza pamiętać. Znam go z opowiesci, wiec nie spotkales mnie tam nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Jaka odklejka konkretna w tym temacie, jak PoS u nas rozpierdala gospodarkę to ciekawe czy w USA nie kupują Wiedźmina przez BOJKOT hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Od notorycznie najebanego łowcy skór nie można zbyt wiele wymagać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 170 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Faka napisał: Zrobili to kurwy ruskie, co hajs jest przeznaczony na wojnę. Skończcie pierdolić i usprawiedliwiać to chujostwo growe. Hajs idzie do rządu i do podziału jak w każdym państwie, czyli idzie na szkoły, szpitale itd. jakiś śmieszny procent pójdzie na wojsko, który w ogóle nie będzie miał wpływu na wojnę. Z tego co czytałem nie ma grze propagowania wojny, a wręcz przeciwnie, nawet przewijają się postacie historyczne narodowości ukrainskiej gdzieś w fabule. Jakiś koleś od muzyki w grze oddał kasę dla Ukrainy. No jest parę przesłanek że to jednak tylko gra, a nie ruska propaganda i sposób na finansowanie armii. Edytowane 21 Lutego 2023 przez GSPdibbler 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Poza tym jak w GPU darmowym gdzie nie mamy wpływu co się pojawi dajemy pieniądze na wojnę? To bardziej USA sponsoruje w takim razie ps. idąc dalej w takim BF jedna ze stron konfliktu to Rosjanie gdzie na przemian gra się nimi, tez ban? Chore to się już robi Edytowane 21 Lutego 2023 przez Whisker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi