Gość Rozi Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Xd Putin drży, bo Czezare nie zagra w grę od rosyjskich twórców! Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Eeee, Czarku - gry powinny być ponad podziałami, powinny łączyć, a nie dzielić. Czy naprawdę chłopaki z "Artyom Galeev" chcieli by tej bestialskiej wojny? Czy masz dowód, że wskoczyli w ruskie kamasze i zabijają niewinnych Ukraińców? Że przekażą część zysków ze sprzedaży tytułu na wsparcie zbrodniczego reżimu? To tak, jak byś Ty personalnie był dyskryminowany np podczas pobytu na Kanarach z powodu rządów pis w Polsce. No nie tędy droga. 1 Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 43 minuty temu, Crazy Horse napisał: Że przekażą część zysków ze sprzedaży tytułu na wsparcie zbrodniczego reżimu? tak, choćby w podatkach Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Czarek pamiętaj, że Surge jest robione przez deva z niemiec. Ja tam bym nie dawał kasy potomkom nazistów i tego bandyty Hitlera. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Kurcze a kupiłem swego czasu w promocji na PS4. Czy to czyni mnie zbrodniarzem wojennym? Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 18 minut temu, Figuś napisał: tak, choćby w podatkach Nie popadajmy w skrajności do k@rwy nędzy. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 16 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Kurcze a kupiłem swego czasu w promocji na PS4. Czy to czyni mnie zbrodniarzem wojennym? Pytasz a wiesz Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 7 godzin temu, Rozi napisał: Xd Putin drży, bo Czezare nie zagra w grę od rosyjskich twórców! Myślę, że takich graczy jak ja co w to nie zagrają będzie bardzo bardzo wielu, a najlepiej gdyby gra się w ogóle nie ukazała, a już na pewno nie w Gamepassie. Microsoft wraz z wieloma firmami opuścił ruski Mordor, to tak dla przypomnienia... Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 A co Ci ludzie zrobili złego ( o developerów mi chodzi)? To, że żyją w kraju gdzie panuje dyktator i terrorysta nie znaczy, że od razu mają takie same poglądy. A z resztą oni to robią już jakiś czas, a kończą za czasów wojny. Ja tam zamierza zagrać w gamepasie za darmoszke. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 8 godzin temu, Czezare napisał: Myślę, że takich graczy jak ja co w to nie zagrają będzie bardzo bardzo wielu, Oj, raczej się mylisz. Widziałem ostatnie tematy o Atomic Heart na różnych forach (Reddit, Neogaf, Resetera) i praktycznie nikt nie porusza tego, że dev jest rosyjski. Większość opinii jest bardzo pozytywna. Jedynie na Twitterze zobaczysz odrobinę krytyki i nawoływanie do niekupowania gry. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 Na yt też nie widzę negatywnych komentarzy. Mogli wyrazić sprzeciw i by poszły listy gończe jak za twórcą metro. To lepiej siedzieć cicho i robić swoje. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 Chyba nikt nie jest na tyle naiwny, by sądzić, że deweloperzy, którzy siedzą w Rosji będą otwarcie krytykować wojnę na Ukrainie. Tam w mediach nie wolno nawet używać słowa "wojna". Jakakolwiek krytyka pewnie skończyłaby się zamknięciem studia i odsiadką wszystkich odpowiedzialnych za projekt. 2 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 7 godzin temu, SnoD napisał: Chyba nikt nie jest na tyle naiwny, by sądzić, że deweloperzy, którzy siedzą w Rosji będą otwarcie krytykować wojnę na Ukrainie. Tam w mediach nie wolno nawet używać słowa "wojna". Jakakolwiek krytyka pewnie skończyłaby się zamknięciem studia i odsiadką wszystkich odpowiedzialnych za projekt. Wszystko się absolutnie zgadza. Skoro kacapscy sportsmeni na ogół (za wyjątkiem tenisa i paru mniej ważnych federacji) są bojkotowani na arenach światowych to na takiej samej zasadzie onucyjscy deweloperzy również winni być bezwzględnie zbojkotowani. 1 Cytuj
drozdu7 2 795 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 A może gra okaże się guwnem jak cała Rosja i problem sam się rozwiąże? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 (edytowane) Godzinę temu, drozdu7 napisał: A może gra okaże się guwnem jak cała Rosja i problem sam się rozwiąże? Lepiej się o tym samemu nie przekonywać i po prostu olać tę grę. Edytowane 6 września 2022 przez Czezare Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 Czarek, kurwa nie chcesz to nie graj, nikt Cię nie zmusza. Jprd. 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 Jezu co to za bezsensowny ból tyłka, że niektórzy nie mają problemu jarać się tym tytułem i czekać aby w niego zagrać.Nie, żaden Ukrainiec nie zginął przy produkcji tej gry. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Ale płacąc za te grę, wspomagacie fiutina w walce, nie ma żadnego usprawiedliwienia, że robią to ruskie. Kij ma dwa końce i każdy będzie gadał swoje. 2 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 jak płacąc jak będzie za darmo w GP Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 spencer zapłacił twoją kasą z GP Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Czyli kupując Game Passa wspieracie Putina? Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Idąc tym torem, to może w ogóle gamepassa nie kupujmy, bo putin i tak dalej. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Moim zdaniem nie jest jeszcze przesądzone, że gra ukaże się w Game passie pomimo oficjalnych informacji, że ma się tak stać. Oby nie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Rozważam sprzedanie Xboxa z moimi trzema padami, zdjęcia Phila Spencera ze ściany, kubek i koszulkę ze Spencerem Commando i gamepassem do 2025 roku. Nie mogę pozwolić na trzymanie takiego Prorosyjskiego urządzenia w moim domu przy moich bliskich. 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi