Opublikowano 13 maja 20186 l Wygląda na to, że Bethesda postanowiła wykorzystać swoje 5 min związane z Walmartowym wyciekiem i postanowiła nie czekać do E3 i już teraz, oficjalnie zapowiedzieć RAGE 2. Według twitterowego wpisu jutro trailer Edytowane 13 maja 20186 l przez oni
Opublikowano 14 maja 20186 l Działający mirrorek => https://a.safe.moe/dyPpusX.mp4 Zero gameplayu na filmie i podobno grę robią twórcy Mad Maxa
Opublikowano 14 maja 20186 l Żeby była lepsza od jedynki, no bo była taka se, że nawet nie przeszedłem tej gry. Edytowane 14 maja 20186 l przez Faka
Opublikowano 14 maja 20186 l jedynka rage byla bardzo spoko, gameplay byl swietny, szkoda jedynie, ze ewidetnie im sie spieszylo (choc gre robili baarrdzzo dlugo) bo zamiast wielkiego swiata byl korytarzyk dla autek no i gierka praktycznie zakonczenie nie miala, nagle wskakiwaly napisy koncowe i tyle
Opublikowano 14 maja 20186 l irytuje mnie ten teaser, a jeszcze bardziej mnie irytuje to że dostaniemy rage'a zamiast dooma
Opublikowano 14 maja 20186 l Jak ktoś zna nazwę nutki to poproszę. Dobra, chyba mam: Edytowane 14 maja 20186 l przez suteq
Opublikowano 14 maja 20186 l 4 godziny temu, Pupcio napisał: irytuje mnie ten teaser, a jeszcze bardziej mnie irytuje to że dostaniemy rage'a zamiast dooma Grę robi Avalanche Studios, Ci od Mad Maxa i Just Cause, ID Software robi Dooma 2 pewnie.
Opublikowano 14 maja 20186 l W sumie na początku miałem lekki zonk, bo wygląda jak wyrzucili do kosza poważniejszy klimat pierwszej części. Ale później przypomniałem się, że pseudo-powaga tamtej gry były tam tak potrzebna jak dziura w moście więc... walić to. Niech to będzie radosna i kolorowa apokalipsa. Maci jeszcze okładeczki - wygląda ja Sunset Overdrive od Bethesdy I opisik z oficjalnej strony - będzie open world. Dive headfirst into a dystopian world devoid of society, law, and order. RAGE 2 brings together a true open world FPS experience where you can go anywhere, shoot anything, and explode everything. Edytowane 14 maja 20186 l przez Cedric
Opublikowano 14 maja 20186 l PIER.DOLONY TRUE OPEN WORLD FPS EXPERIENCE AAAAAAAAAAAA Zaorac. Edytowane 14 maja 20186 l przez XM.
Opublikowano 14 maja 20186 l nie wiem co mam myslec o tym klimacie ale chociaz licze ze gameplay bedzie dobry
Opublikowano 14 maja 20186 l Bethesda ostatnimi czasy stała się najlepszym multiplatformowym wydawcą więc mają mój kredyt zaufania z miejsca. Open world? Jeżeli jest dobrze zrobiony to nie mam nic przeciwko. Nie kumam zupełnie tego uprzedzenia, że jak coś jest z otwartym światem to musi iść do zaorania.
Opublikowano 14 maja 20186 l Akurat tu bym się martwił, bo Avalanche Studio słynie z tego, że aktywności poboczne w ich grach są raczej niskiego lotu. Poza tym Mad Maxa wydali w 2015, więc ile nad nowym Rage dłubią? Dwa lata? Chyba trochę za mało czasu na coś wartościowego. Ale nie przesądzam - czekam na gameplay. Zobaczymy jutro.
Opublikowano 14 maja 20186 l 2 godziny temu, Voytec napisał: Bethesda ostatnimi czasy stała się najlepszym multiplatformowym wydawcą więc mają mój kredyt zaufania z miejsca. Open world? Jeżeli jest dobrze zrobiony to nie mam nic przeciwko. Nie kumam zupełnie tego uprzedzenia, że jak coś jest z otwartym światem to musi iść do zaorania. COOOOOOOOOOOOOOOOO XD pod jakim wzgledem najlepszym? raczej nie optymalizacji gierek, w byciu fair dla graczy.
Opublikowano 14 maja 20186 l Jestem singlowym graczem i na takie gry głownie zwracam uwagę. A Bethesda dawna wydają same konkretne, porządne produkcje. Prey, Dishonored: Death of the Outsider, Dishonored 2, Doom, Fallout 4, The Evil Within 2, Wolfenstein 2.