kermit 6 998 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 mad max mi sie podobal i tu widze ze dużo z niego biorą, plus strzelanie z dooma wiadomo ze nic wybitnego i ambitnego fabularnie ale wyglada na to ze sam gameplay bedzie bardzo przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 Mam nadzieję, że przeciwnicy nie będą mieli dauna jak na tych filmikach i będą kryć się przed ostrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 Coś mi się wydaje, że będą raczej mięsem armatnim i na tak zayabiste ich zachowanie jak w pierwszej części, raczej nie mamy co liczyć. Ale podobał mi się fragment, gdy bohater ciska jednym z mobków w samochód i drzwi się elegancko gną. Ogólnie zapowiada się raczej na wesołą rzeźnię i w sumie, obok nowego DOOMa to może być najbardziej rajcowny shooter przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 18 godzin temu, kermit napisał: mad max mi sie podobal i tu widze ze dużo z niego biorą, plus strzelanie z dooma wiadomo ze nic wybitnego i ambitnego fabularnie ale wyglada na to ze sam gameplay bedzie bardzo przyjemny Ogolnie Maksiu to świetny sandbox. Na tle innych jałowych tytułów byl bardzo grywalny ze świetnym krajobrazem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 13 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2018 Powtórzę się: widzę tu dooma (najlepszy fps) i mad maxa (przyjemna piaskownica, w której dobrze się bawiłem), tak więc dla mnie musi się to udać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 Na prawilnym gejpleju imo jakoś się to prezentuje, ale ten HUD to do zaorania. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2018 no bez kitu mad max meets doom, ale chce mi się w to pograc, musze jedyneczkę obadac w gp Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Wow, dostaniemy dwie takie same gry, RAGE i Far Cry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 o tym samym pomyślałem xd strasznie generyczne te gry się robią, że nawet dwa totalnie różne studia robią identycznie wyglądające gry Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Niestety już od jakiegoś czasu tak wyglądają gry aaa z małymi przebłyskami, Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Na szczescie tuz za progiem jest moj ukochany Doom Eternal i Metro Exodus a wszystko wskazuje na to, ze i Borderlands 3. Zatem jesli chodzi o Far Crya i troche mniej Rage 2( bo ten zwiastun jednak troche robi) moge powiedziec tylko jedno slowo: pier.dole. chociaz tak jak pisze, wcale tego R2 nie skreslam bo cos fajnego moze z tego wysc. Mam przeczucie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 2 godziny temu, suteq napisał: strasznie generyczne te gry się robią, Robią? Przecież o poprzedniej generacji generalnie masz jedną wielką papke gier action fpp/tpp rpg gdzie każda ma drzewka rozwoju, skradanie, strzelanie itp. Zawsze są jakies okresy, że wychodzi jakiś boom na klimat i różne firmy robią dość zbliżone gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Blubi w poprzedniej to dopiero raczkowalo a wydaje mi się że było dużo ciekawych IP przez co nie czułem tego ale teraz to patrzę na traper kolejnej gry i mam Deja vu. Dobrze że są indyczki chociaż powoli i ten segment zalewa rak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) Generalnie problem jest obszerny i złożony, ale uważam, że to już gruby trend dawno temu zapoczątkowany. Na szczęscie przy ilości gier, które wychodzą nikt nie zmusza do grania w korporacyjne AAA. Szkoda, zę bardzo dużo z tych ciekawszych gier wychodzi tylko na PC (chociażby Return of the Obra Dinn) Edytowane 7 grudnia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Nowy gameplay - wygląda całkiem zabawowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 (edytowane) Jak widzę te strzelanie, te rozwalanie pancerzy, używanie skilli, a są nawet zabójstwa w starciu - czuję tutaj nawet mały feeling Doom'a (no nie bez powodu dłubią w tym devsi od doom/wolf), no masa rozwalania złoczyńców. No gierka wygląda nieźle i coraz bardziej myślę, czy nie kupić jej w dniu premiery. Jeszcze ten klimat postapo, która tylko to potęguję hype. Edytowane 12 lutego 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 12 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 11 minut temu, Faka napisał: (no nie bez powodu dłubią w tym devsi od doom/wolf) co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 No id software też siedzi nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Id nie robiło Wolfa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Kiedyś robiło Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Nie, ID Software udzieliło silnik, wsparcie techniczne dotyczące tegoż silnika i IP - samą grę robi Avalanche, ale z jakiegoś powodu, każdy powtarza, że przy współpracy z ID (aż CEO Avalanche musiał upomnieć jakiegoś dziennikarza na twiterze, który stwierdził, że feeling strzelania jest zasługą ID :V). Jeśli o samą grę chodzi, dla mnie zapowiada się ok, jeszcze tylko niech model jazdy poprawią, bo podobno nie jest specjalnie przyjazny dla użytkownika :v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 swietnie wygląda ten rage 2, coraz bardziej sie jaram, wjedzie day fucking one Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Żeby nie było, ID nawet nie tyle silnikiem wspiera Avalanche - ostatecznie wybrali swój silnik Apex + wsparcie techniczne od ID - co bardziej od strony kreatywnej (lore, wykorzystanie już istniejącego świata itp.) - przynajmniej tyle wiemy z wywiadów (i twittera twórców :v). Zresztą bardziej niż Bethesda, to właśnie ID zaproponowało Avalanche zrobienie Rage 2. Ciekawe jak gra się sprzeda, Bethesda ostatnio nie ma dobrej passy. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Bo odwalili taki sztos przy okazji F76, ze gracze maja dosc. Pomijam sama jakosc gry, chodzi mi o te PRowe wtopy. Odkad pierwszy raz zobaczylem Rage2 to mocno sie zajaralem. Nie jestem fanem shooterow, ale wyglada ze bedzie tu duzo do roboty, bedzie mozna rozwijac postac, zbierac lepszy ekwipunek itd. Dodatkowo ten misz masz wyposazeniaz z mocami przypomina mi Dishonored. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi