Skocz do zawartości

młody π

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

płyta roku w rapie w polsce

Pamiętacie nieudolne zabawy z autotunem w wykonaniu Taco Hemingwaya? Pi robi to lepiej. Pamiętacie Lil Peepa? 3,14 żyje. Czy Tej-Z ma co czytać? Czy Esperal nadal daje w szyję i sra na laski, co opanowały wszy je? Jak brzmi młody Isaac Brock? Czy TRS-ONE lubi Roka Marciano?

Kiedy ty mówisz mlodyskiny, ja mówię Młody π,
młody artysta jak James Joyce, a nie jak Lil Peep.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

sluchanie polskiego rapu dzisiaj to przejaw bycia niezle zje.banym.

widac ze zazynanie jakiejs niszy mamy we krwi, kopiowanie, zgapianie od zachodu. 

'afterowy rap', boze, czemu to (pipi) jest nadal na topie? to juz maua chinka lepsza byua

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

a no ta, w koncu to "beka"

hehheheheheh

ale smieszne

jak twoje zycie, ktore nie istnieje bez tego forum 

xD

Edytowane przez Najtmer
Gość _Be_
Opublikowano

zalóżcie sobie temat i tam sobie idzcie te kocopoły po narkotykach najtmera piszcie xd

Opublikowano

zasadniczo to jestes idealnym odbiciem pols,kiego rapu szparag.

im wiecej uwagi sie temu poswiecia , tym wiecej go wszedzie jest.

taki internetowy hiv.

takie tam proste analogie wynikajace z twoich 26 tysiecy postow.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

yyyy, wiesz co, generalnie chyba jednak to ty masz problemy z narkotykami. nie wiem, reagujesz jadem, bo ktos nie klaszcze ilekroc  sie zesrasz w gacie z podniety nad jakims gow.nem?

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

przelecial utwor slawoj zizek, no i curva zeby ten typek jeszcze tak nie pial to bym dal FARMEROS SIGN OF APPROVAL, ale jednak troche jego glos mnie wku,rwia

enylej tekstowo i muzycznie mi sie to podoba to

Opublikowano

Mnie w(pipi)ia wszelki autotune. To było śmieszne jak się grało w Saint Row 3, ale nie w utworach po x latach. To tak samo z(pipi)any wymysł jak dubstep. Ktoś słucha dubstepu?

Gość _Be_
Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

Pod każdym

Zglosilem twoj offtop mam nadzieje, że zostaniesz ukarany

Opublikowano

Najtmer jak nie lubi włoskiej kuchni, to wchodzi do każdej pizzeri i pluje na kelnera. To jest ten typ człowieka, który uważa, że jak mu coś się nie podoba, to innym też musi się nie podobać.  Daj żyć, ja ci nie wchodzę do działów z muzyką piwniczaną i nie wyzywam od szarpidrutów.