Skocz do zawartości

Mundialowy typer 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 573
  • Wyświetleń 41,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• OFICJALNY PLAKAT IMPREZY        lecimy   - punktacja standardowa - 3 punkty za poprawnie wytypowany wynik meczu, 1 punkt za poprawnie wytypowanego zwycięzce/remis

• https://www.dropbox.com/s/d84or52zaravupi/typermundial18.xlsx?dl=0   1. @schabek   2. @Dreyes    3. @Robak   3. @blantman   tak wygląda oficjalne podi

• Dobra, wczoraj zainspirowany ruchem Orzeszka, który dla zwycięzcy przeznacza poduszkę, wstępnie skonsultowałem się z Organizatorem Mundialowego Typera 2018 i ustaliliśmy co następuje: Aby podnieś

Opublikowano

Belgia - Francja 2:3

Anglia - Chorwacja 1:1

Opublikowano

.Belgia - Francja 1:1

Opublikowano

Belgia - Francja 0:2

Anglia - Chorwacja 1:0

Opublikowano

Belgia - Francja 1:2

Opublikowano

BEL - FRA  1:3 

ENG - CRO 1:0

niestety Chorwaci po tej morderczej dogrywce będą wypompowani jak szwagier po imieninach :/

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Belgia - Francja 2:2
Anglia - Chorwacja 1:1

Opublikowano

Belgia - Francja 2:2
Anglia - Chorwacja 1:1

Opublikowano

Belgia - Francja 1:2

Anglia - Chorwacja 2:0

Opublikowano

Belgia - Francja 2:2

Anglia - Chorwacja 2:1

Opublikowano
  • Autor

pisałem ostatnio że będę poza domem parę dni :pechowiec: dopiero wróciłem, będzie przed 18 myślę aktualizacja

Belgia - Francja 2:1

Anglia - Chorwacja 0:0

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

U mnie nie ma co podliczać, stan punktów się nie zmienił po ćwierćfinałach :cray: