Opublikowano 15 lipca 20186 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. https://www.dropbox.com/s/d84or52zaravupi/typermundial18.xlsx?dl=0 1. @schabek 2. @Dreyes 3. @Robak 3. @blantman tak wygląda oficjalne podium typera, gratulacje Ja ze swojej strony dziękuję wszystkim za udział i przepraszam za wszelkie pomyłki czy opóźnienia. Za dwa lata może zrobi się w tym kicktipie i tego typu komplikacje nie będą miały wtedy miejsca. jeśli chodzi o nagrody to @Kmiot i @Orzeszek schabek jak chcesz symboliczne turbogrosiki to podeślij adres na pw
Opublikowano 15 lipca 20186 l Blantman co dwa mecze na tych ms obejrzal xD Ale gratulacje sie naleza.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Słabo mi poszło w tegorocznym typerku, ale i tak mam 9 punktów więcej niż @ogqozo Edytowane 15 lipca 20186 l przez chris85
Opublikowano 15 lipca 20186 l OCIEUJ, nie spodziewanko Gratulacje dla zwycięzcy! Edytowane 15 lipca 20186 l przez Dreyes
Opublikowano 15 lipca 20186 l Fanek jak se przypomniał o typowaniach przed ostatnią kolejką xd Za niepoważne podchodzenie do obowiązków nie dostaniesz zaświadczenia z zusu.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Oczywiście jestem na posterunku, by uhonorować laureatów. Najpierw zgłaszam się do @schabek Reszta podium (+ @ofsajd za króla strzelców) czeka na moje PM-ki.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 38 minut temu, Mejm napisał: Blantman co dwa mecze na tych ms obejrzal xD Ale gratulacje sie naleza. Nieprawda oglądałem wszystkie od 1/4 mundialu. Połowę 1/8 a tylko grupowe olałem poza meczem portugalia hiszpani i meczami Polaków. Miałem gry do ogrania i żal czasu. Anyway chciałem w tym miejscu podziękować polakom i francuzom bo nie byłoby tego miejsca gdyby nie idealnie wytypowany mecz z kolumbia i mój typ na mistrza. Cieszę się także że osiągnąłem swój cel tego typera czyli bycie nad @_Be_. Pozdrawiam moich fanów. Edytowane 15 lipca 20186 l przez blantman
Opublikowano 15 lipca 20186 l Nie wiem, chyba wysłało tą PMkę. To normalne, że jak pierwszy wysyłam, to potem nie mam jej w skrzynce odbiorczej, póki druga strona nie odpowie? Nie przypominam sobie, by tak było. @schabek jak nie masz ode mnie PMki w skrzynce, to się odezwij.
Opublikowano 15 lipca 20186 l (pipi)a ale sie ciesze to byla przyjemnosc rywalizowac z najwiekszymi mejwenami w internecie. chyba dostalem wiadomosci, odp jak wroce z pracy, dzieki!
Opublikowano 15 lipca 20186 l Godzinę temu, Bartg napisał: A może zrobimy sobie typerka np ligi miszczuf? A jesteś chętny, tym się zająć? XD Edytowane 15 lipca 20186 l przez chris85
Opublikowano 16 lipca 20186 l 11 godzin temu, chris85 napisał: A jesteś chętny, tym się zająć? XD Jasne, codziennie nie trzeba siedzieć jak przy mundialu to ogarne, podrzucę temat blizej fazy grupowej jak beda chetni to można a zrobic
Opublikowano 16 lipca 20186 l 13 godzin temu, blantman napisał: Cieszę się także że osiągnąłem swój cel tego typera czyli bycie nad @_Be_. A co cie skierowało do takiego celu w zyciu?