szejdj 2 804 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 forumowy bloger, analityk, znawca pilki noznej na dole tabeli xdddd Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 18 minut temu, _Be_ napisał: A co cie skierowało do takiego celu w zyciu? chciałem jakiś cel minimum sobie ustawić. Wiedziałem że na piłce się znasz dobrze. W sumie to muszę wam powiedzieć że to dzięki ogórkowi tak mi poszło. Starałem się w fazie grupowej stawiać odwrotne wyniki do ogórka. :D Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 (edytowane) Miszcz trafiony. Stabilny środek tabeli... Totalnie nie mam szczęścia w edenie hazardzie, ale w miłości jest lepiej. Chociaż mi się udało ugrać coś $ na finale xd Edytowane 16 lipca 2018 przez Wiolku Cytuj
Kmiot 13 842 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 Ok, schabek dogadany, jego wybór padł na: 100 najlepszych rysunków - Andrzej Mleczko Azyl Arkham Fight Club 2 więc te pozycje wyrzucam z puli i zgłaszam się do @Dreyes Gdyby PMka nie doszła (do schabka nie doszła) to proszę o odzew. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 Jako jedyny poprawnie wytypowałem finał MŚ, przed ich rozpoczęciem Szkoda, ze potem zapomniałem, by grać xD Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 2 godziny temu, Kmiot napisał: Ok, schabek dogadany, jego wybór padł na: 100 najlepszych rysunków - Andrzej Mleczko Azyl Arkham Fight Club 2 więc te pozycje wyrzucam z puli i zgłaszam się do @Dreyes Gdyby PMka nie doszła (do schabka nie doszła) to proszę o odzew. #poznannieczytaksiazek To jeszcze, w ramach pełnej transparentności, zwycięzca jest proszony o nagranie materiału prezentującego w akcji nagrodę ufundowaną przez Orzeszka. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Prowadzić przez cały turniej i spaść w ostatniej kolejce na trzecie. No trochę smutno Cytuj
Kmiot 13 842 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Ok, Dreyes odhaczony, jego wybór to: Hrabia Monte Christo - Aleksander Dumas Aliens: Ofiarowanie/Zbawienie Teraz pora na dżentelmenów z najniższego stopnia podium. Nie do końca ustaliliśmy komu należy się pierwszeństwo, ale myślę, że zastosuję metodę tą samą, co w przypadku nagród za poprawnie wytypowanego Króla Strzelców (choć tam nie będzie potrzebna, bo mamy tylko jednego laureata), czyli pierwszeństwo ma ten, który pierwszy zapisał się w temacie. Ślę więc PM do @Robak Gdyby nie doszła, to proszę o PM z jego strony. Cytuj
Kmiot 13 842 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Robak wybrał Wilka stepowego. Teraz @blantman Standardowo: gdyby PMka nie doszła to proszę o odzew. Cytuj
Kmiot 13 842 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 Blantman wybrał Ilion - Dana Simmonsa. Teraz prawdziwy zwycięzca typera, czyli nasz rodzynek, któremu jako jedynemu udało się trafić Króla Strzelców. @ofsajd Standardowo - gdyby PM nie doszła, to daj odzew pierwszy. Cytuj
Kmiot 13 842 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 Ofsajd wybrał Trylogię Ciągu. Ok, mam wszystkich, to teraz runda bonusowa. Każdy laureat wybierze sobie po dodatkowym fancie. Kolejność ta sama, ale aby przyspieszyć procedurę wysyłam PMki do wszystkich jednocześnie - może nie będzie kolizji. Jeśli na którąś pozycję będzie więcej niż jeden chętny, to tego drugiego w kolejności poproszę o inny wybór. Zawołam zainteresowanych, gdyby do kogoś PM nie doszła: @schabek @Dreyes @Robak @blantman @ofsajd 2 Cytuj
Kmiot 13 842 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 Mamy komplet. Wybór bonusów. @schabek Nie tylko Wiedźmin: Historia polskich gier komputerowych - Marcin Kosman @Dreyes Na południe od Brazos - Larry McMurtry @Robak Dziesiąty grudnia - George Saunders @blantman Półbrat - Lars Saabye Christensen @ofsajd Zgroza w Dunwich i inne przerażające opowieści - H.P. Lovecraft Ponieważ Panowie raczej mnie nie oszczędzali i preferowali duże gabaryty nagród, to nie dam rady wysyłki ogarnąć za jednym zamachem (zwyczajnie się nie zabiorę z nimi do pracy), więc dzisiaj puściłem dwie przesyłki, losowo (wypadło na schabka i blantmana, za chwilę podam im numery nadania), a jutro planuję puścić pozostałe. 4 1 4 Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 Ale że nikt nie wziął książki o Madonnie? Ja bym wybrał. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 Jak cos to dostalem juz towar od pana sponsora Orzeszka, ale beda plecki naprawianeeee jak tylko dojda ksiazki od Kmiota to wrzuce i pokaze wam jakie fajne rzeczy mogliscie wygrac gdybyscie tylko znali sie na pilce jak dumni kibice uczestnika drugiej rundy kwalifikacji LE xD Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 lipca 2018 Opublikowano 20 lipca 2018 (edytowane) W dniu 16.07.2018 o 10:14, szejdj napisał: forumowy bloger, analityk, znawca pilki noznej na dole tabeli xdddd Mogło być gorzej... oh wait O piłce akurat nigdy się nie wypowiadałem na forum, no typowałem 1 kolejke i dwa ostatnie mecze, zapomniałem o środku XD A dopiero teraz po finale przypomniałem sobie, że temat jest Trzeba karteczke na monitor przykleić następnym razem ale i tak było fajnie Edytowane 20 lipca 2018 przez Fanek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lipca 2018 Opublikowano 20 lipca 2018 7 minut temu, Fanek napisał: O piłce akurat nigdy się nie wypowiadałem na forum Fanek spokojnie to nie o tobie. Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 24 lipca 2018 Opublikowano 24 lipca 2018 Książki doszły, dzięki wielkie @Kmiot! 1 Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 24 lipca 2018 Opublikowano 24 lipca 2018 Do mnie też już doszło. Elegancko zapakowane i w świetnym stanie. Dzięki @Kmiot! 1 Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Tak prezentuja sie nagrody za zwyciestwo Dzięki @Kmiot i @Orzeszek. Piekny to byl typer nie zapomne go nigdy <3 I od razu mowie ze przy okazji nastepnej forumowej zabawy (oby szybciej niz za dwa lata) tez bardzo chetnie ufunduje jakas nagrode dla zwyciezcy. No chyba ze znowu wygram 1 1 1 Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 W dniu 15.07.2018 o 20:52, Tokar napisał: Typuję, że może nie być w niej legii Widzisz wąski co narobiłeś? Spróbujemy z ligą mistrzów jesienią, zobaczymy jak chętni, ze 20 osób regularnie grających to myślę minimum. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 dziękuję pan Harry Kane, dziękuję całej reprezentacji Panamy, dziękuję pan @Kmiot 1 1 Cytuj
Kmiot 13 842 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 No ok, czyli już do wszystkich dotarły przesyłki (blantman się chwalił swoimi nagrodami w kąciku książkowym), więc zamykam sprawę. Dziękuję Panowie za sprawną selekcję nagród i że na nikogo nie trzeba było specjalnie czekać. Zostało trochę fantów, więc rozważę (ale nie obiecuję) rolę fundatora nagród na typer Ligi Mistrzów, jeśli ktoś go zorganizuje. A do maja 2019 to mi pewnie jeszcze kilka książek/komiksów do oddania dojdzie. Natomiast na Euro 2020 widzimy się na 100%. Zakładając, że wszyscy dożyjemy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Ja na LM bym sie też pisał, mniejszy random niż MŚ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi