Frantik 2 567 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 No to ten... tytuł mówi w zasadzie wszystko Vega Cinematic Universe rośnie. Zapowiedź kolejnego tworu na 3,5 roku przed premierą, no no... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Widać Pasikowski zbyt dobry film nakręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Nie kumam, on się teraz mści że ktoś potrafił nakręcić film lepszy od jego dziadostw? Chyba mu założę temat w WKP, bo sie za mocno wozi. Niech obejrzy swoje filmy i pomysli czy zasługujemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Kurła, 'Ostatni pies' był bardzo dobry i mógł być pięknym zakończeniem tej serii to nie. Vegeta niech już zdechnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 525 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Obejrzałem jakiś czas ten Nowe porządki. Ja (pipi)e, tak chaotycznego, nieskładnego filmu dawno nie widzialem, tragicznie się to oglądało.. Wszystko inne od tego reżysera odpuściłem. Przykre jest na jakiego reżysera się go lansuje Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Nowe porządki w porównaniu zkolejnym hiciorem to bardzo poukładany film ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi