Bansai 11 198 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 6 minut temu, izon napisał: Rozumiem, że to nie będzie takie odświeżenie jak dwójki to jest na silniku z 6? Nie, zwykle remastery. Rozdzialka + 60 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 I w sumie to wystarczy, no może trochę Y3 i Y4 trochę trąci myszką, ale w Y5 grało się sztywniutko, chyba Y0 też na tym silniku była co Y5. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 To wydanie pudelkowe trylogii jest limitowane czy nie ma co się spinac z zamówieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ostatnio kończyłem tego remastera trójki i grało się bardzo sztywniutko. W negatywnym tego słowa sensie - drewno jak choooy... No ale trylogię w wersji EU i tak zamówię, żeby wspierać dewelopera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nie no trochę za duża cena, i za dużo promocji fajnych na PSN teraz (chyba wszystkie cyfrówki najlepsze przecenili), ale pudełeczko kupię. Yakuzę 4 praktycznie przeszedłem, ale trójkę i piątkę mam do zaliczenia. Potem będę mógł ze spokojem usiąść do Yakuza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 cyfrówkę już wziąłem w dzień premiery, pudełko w lutym czy kiedy wychodzi, a potem jeszcze na steamie się weźmie, bo tak trzeba żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Przygodę z Yakuzą zaczynałem od trójeczki na PS3 i to był moment w którym zatrybiło W spoilerze bo Pupcio jeszcze nie grał Spoiler Będzie napyerdalane w lutym znowu Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ja wróciłem właśnie do Judgmenta i zamówiłem preordera Y3-5. W końcu cała historia Kiryu na płytkach na PS4. Takiem się gra nieźle, ale miło będzie wrócić do Kiryu. No i jak pisałem - jest szansa na Ishin, więc chyba warto wesprzeć dewelopera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Promocja: https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-4/gry-playstation-4/gra-ps4-the-yakuza-remastered-collection-day-1-edition?utm_medium=linktxt&utm_campaign=2020.11&utm_source=fCAdkEcDcq&utm_content=2208151 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Teraz jak zacząłem ogrywać Kiwami to aż mnie trzęsie, żeby to zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Ja bym brał, od wczoraj gram w Y3 i panie 60FPS robi robotę i wszystko gładziutkie. No i łowienie ryb Cytuj Odnośnik do komentarza
TheProrok29 2 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Panowie warto zainwestować te 150zł w tą kolekcję? Bo mam dylemat, już tłumaczę. Gram od tygodnia jak poje.... w Yakuzę 0, dopiero zaczynam przygodę z Y ale już wiem że przejdę wszystko co się da ale no właśnie. Mam na ps4 Y0, Kiwami 1 i 2, Yakuzę 6 oraz 4-5 na Ps3 z plusa. Na razie kończę 0 i będę szedł chronologicznie. No i brakuje mi 3 części, szukałem na psstore na ps3 w pl i us ale nie da się tego kupić, używki są mało dostępne i dość drogie. I nie wiem czy kupić tą Y3 na ps3 gdzieś pokątnie bo w sumie tylko tej części mi brakuje czy jednak zainwestować w kolekcję i mieć święty spokój, wszystko na jednej konsoli i w lepszej jakości. Co radzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Kupuj ta kolekcję i olej granie na PS3, na PS4 czy tam PS5 będziesz miał FullHD z wygładzaniem i 60FPS. Granie na PS3 to katorga będzie po przejściu Y0, Kiwami i Kiwami 2. Jedynie strzał w pysk im się należy za to że cutscenek nie poprawili i wyglądają tak samo jak na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
TheProrok29 2 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 No właśnie też bardziej skłaniam się do tej opcji. Twoje filmiki z YT wyglądają zachęcająco bo myślałem że gorzej się Y3 prezentuje. Ale widzę że nie ma tragedii. Ogólnie opłacalny bundle bo za tą cenę mamy kupę grania. Ogólnie wychodzi na to że wszyscy są zadowoleni z tej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Gram w remastera trójki i już wiem dlaczego odpuściłem na ps3. Jestem w 6 rozdziale i jak na razie fabularnie to jeden wielki filler. Nie po to gram w yakuze, żeby kupowac polo z flagą usa dla małego niglet-kun. Dawać mi już jakiegoś bad guya, którym będzie darł ryja "KIRYUUUU", a kiryu "IKUZE" i sie napyerdalaja po ryjach. W walce tez przesadzili z blokowaniem. Ten grubas w hotelu mi wszystko blokował, a nie miałem żadnej broni ze soba wtf. W tej części jest modowanie broni - da radę zrobić coś niezniszczalnego wcześnie w grze? Można przejść grę na spokojnie bez robienia sidequestów? Zrobiłem 30+, ale chyba odpuszczę i przejdę tylko fabułę w tej części, bo strasznie drewniane wszystko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 A mi się właśnie chyba najbardziej podobała ta zmiana klimatu, chociaż raz coś innego, do czasu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jak najbardziej można ukończyć grę bez substories, tak przechodziłem na PS3, w remasterze zrobiłem 80%. Teraz męczę Y4 i jak za pierwszym podejściem na PS3 było spoko, tak teraz w remasterze jak zacząłem wczoraj trzecią postacią to zapał spadł, mogłoby go nie być, Saejima i Akiyama są spoko nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 To dobrze. Zrobię tylko trening u Komakiego i lecę z czapterami. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Skończyłem tego kupsztala 3. Nic mi sie nie podobało w tej części. Walki z bosami zajmują wieki, bo Kiryu zadaje mało obrażen, a na dodatek prawie wszystko blokują. Zero frajdy z klepania ryjow i heat moves. Fabuła... no coś tam było. Za tydzien nie będę pamiętał o co cała drama. Myślałem, że powyrywam wlosy jak w ch 10 znowu trzeba bylo rozwiazywac problemy dzieci. Szybko przelecialem przez glowny watek i chyba jutro zabieram sie od razu za 4 Fajnie, ze sa 3 inne postacie, bo ten harcerzyk juz mi gra na nerwach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Akiyama reszta niestety do śmieci. Ehh sega chuje ile jeszcze mamy czekać na część z panem majimą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 10 godzin temu, Pupcio napisał: Akiyama reszta niestety do śmieci. Od Saejimy to proszę mi się odyebać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Dla mnie 4> 3 i to mocno.Tak jak koledzy wyżej piszą Akiyama :ohboi:Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Szkoda, ze jest tak duzo subquestow w tych grach. Gdyby w kazdej czesci bylo ich 20 maks i kazdy dopieszczony, to bylby zupelnie inny odbior, a tak to trzeba szybko przeklikac dla expa. Druga sprawa to fabuła. Postacie zachowuja sie tak nierealistycznie, ze wiesz, ze grasz w gre dla dzieci. Czasem sie zastanawiam czy scenariusz i dialogi sa pisane przez aspołeczne osoby, ktore wiedze o interakcji z innymi ludzmi czerpia z mangi i anime. Edytowane 4 Marca 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Oczywiście, że czwórka lepsza od trójki, ale to właśnie dzięki trójce polubiłem i zacząłem bardzo poważać tę serię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi