Bzduras 12 764 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 IMO jest spoko, bez przesady w żadną stronę - ani kolorowy festyn, ani szarobure i ponure obrazki. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Przeciez na tym trailerze 80% to bez. Mozliwe, ze to tylko ta dzielnica. Na koncu trailerka odkrywa sie cos zielonego. Cytuj
Figuś 21 254 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2019 Jest bardziej kolorowo niż w jedynce, pie.rdole nie kupuję. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Jedynka na sterydach, fajnie, że dodali nowe ruchy do parkouru, a walka z zombiakami będzie coś czuję dawać więcej frajdy, ale te urywki 'fabularne' to dalej jest słabizna tak jak w poprzedniczce. Niemniej czekam bo w kwestii rozgrywki Techland może dostarczyć dobry kawałek kodu. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Po jedynce ciężko nie czekać. Tamta gra wyleczyła mnie z alergii na open worldy a'la Far Cry. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Zdecydowanie najlepszy klon Far Cry obecnej generacji. A te scenki fabularne? Mi się w jedynce podobały - były zagrane poprawnie, Crane był spoko protagonistą, laseczka była fajna, tylko badguy taki przerysowany trochę - jak na ten typ gry to fabularnie było zaskakująco znośnie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Opublikowano 27 sierpnia 2019 Dying Light w reżyserii cutscenek to tak duży krok do przodu w porównaniu do Dead Island, że nie mogłem się nacieszyć jak dobrze to Techland zrobił. Pamietam jak mówiłem że to poziom Far Cry. Tutaj jest bardzo podobnie. Wybory? Chętnie przyjmę, mam nadzieje, że faktycznie bedą miały znaczenie. Gameplay kapitalny, oglądałem z rozradowaną kniapą. Wszystko tam jest czego oczekuje po sequelu DL. Pierwszy zwiastun na zeszłorocznym E3 trochę mnie wystraszył, że kombinują trochę z klimatem, ale teraz wiem, że wszystko jest na miejscu. Zakup Day-1 to był w momencie zagrania w jedynkę. Techland ma u mnie klienta od dawna. 2 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Wygląda obiecująco ,poprawili animacje wygląda teraz płynnie dodali wiele "parkurowych" trików.Dwie rzeczy które mnie irytowały w jedynce to model strzelania i pl dubbing mam nadzieję ,że to też poprawią. Cytuj
Figuś 21 254 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2019 PL dubbingu podobno nie będzie. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 37 minut temu, Figuś napisał: PL dubbingu podobno nie będzie. Uff świetna decyzja, bo to w jedynce było straszne, a jeszcze bardziej przerażające było to, ze podobno znalazły się jednostki, które grały z tym dubbingiem Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Przez chwilę myslałem, że głosu Aidenowi użycza Troy Baker ale chyba jednak nie. Bardzo podobny. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 3 godziny temu, Nemesis napisał: Przez chwilę myslałem, że głosu Aidenowi użycza Troy Baker ale chyba jednak nie. Bardzo podobny. To samo miałem w jedynce Tam był Roger Craig Smith, a tutaj Jonah Scott. Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Uff świetna decyzja, bo to w jedynce było straszne, a jeszcze bardziej przerażające było to, ze podobno znalazły się jednostki, które grały z tym dubbingiem Grałem w 1 z dubbingiem pl, był ok. W czym problem?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Najwyraźniej potrzebowałeś dodatkowej porcji doznań, mrożących krew w żyłach - dla mnie klimat był odpowiednio gęsty bez tego przerażającego ficzera Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 DL tylko w angielskim dubbingu. Głos Chrisa Redfielda robi swoje. Cytuj
Figuś 21 254 Opublikowano 14 stycznia 2020 Autor Opublikowano 14 stycznia 2020 @Hendrix wiesz coś na temat DL2? Premiera wiosną czy delayed będzie Nie powiem trochę mnie techland denerwuje swoim podejściem, od września nic się w temacie gry nie dzieje, a tu powinni już powoli nakręcać na preorderki Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 14 stycznia 2020 Opublikowano 14 stycznia 2020 Borys Nieśpielak, który ma przyzwoite wtyki w polskim game devie w paru podcastach "Rock i Borys" parokrotnie wypowiadał się tak, jakby nie był dobrej myśli odnośnie dotrzymania daty premiery. Obstawiam, że jest coś na rzeczy i wcale bym się nie zdziwił, patrząc ile już opóźnień było w tym roku. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 stycznia 2020 Opublikowano 14 stycznia 2020 Jakby wydali grę w sierpniu/wrześniu to byłoby elegancko. Ewentualnie w czerwcu jak się wyrobią. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 Kuźwa, wiedziałem że aktywność w tym temacie będzie związana z plotkowaniem na temat opóźnień - oby nie. Dla mnie DL2 to jeden z najbardziej oczekiwanych tytułów tego roku - tylko TLoU2 i Ghost of Tsushima wyżej. No i chciałbym jednak zagrać w to jak najszybciej - niby jest w tym pierwszym kwartale co robić, ale jakoś tęskno mi do tego kimatu, nowych możliwości i odkrywania historii, która wydaje się całkiem interesująca. Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 stycznia 2020 Opublikowano 19 stycznia 2020 Moim zdaniem opóźnienie Cyberpunka to dla Techlandu ogromna szansa i muszą ją wykorzystać - muszą to wypuścić w Q2/wczesnym Q3, więc jeżeli będzie opóźnienie to mam nadzieję, że nie za duże. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 19 stycznia 2020 Opublikowano 19 stycznia 2020 Kurde, ja wciąż mam obawy co do podziału ludzie/zombie. Koncept jedynki siadł mi elegancko: zaraza w całym mieście, a gdzieniegdzie komórki ocalałych walczący o każdy dzień. "Good night and good luck" cholernie mocno wbijał się w psychę gdy zapadał mrok. Jeszcze te dźwięki martwego miasta. Pojękiwania, krzyki, walące się gdzieś w oddali butelki, pręty, itd., do tego muzyka podbijająca klimat Po tych fragmentach gameplay'u tylko czynnik ludzki był uwzględniany (tych "przelotów" przez siedliska zarażonych w blokach nie liczę) i martwię się by nie zrobił się z gry zwykły shooter z ludzikami. Ale przy jedynce też miałem obawy, które dopiero demo rozwiało więc ludki z T mają u mnie kredyt zaufania. Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 Jedynka bardzo mi podeszła i jak usłyszałem, że będzie sequel to zacierałem rączki, ale ten fragment, co to kiedyś pokazali jakoś nie specjalnie mnie oczarował. W animacji parkouru czułem jakby tam ze dwóch klatek przy każdym skoku brakowało. Było to dawno, więc liczę, że ktoś im zwrócił na to uwagę i już poprawili. I mi także lepiej siadło, że głównie walczyło się z zombie, a ludzie to stanowili niewielki procent potyczek. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 11 godzin temu, Farmer napisał: Kurde, ja wciąż mam obawy co do podziału ludzie/zombie. Koncept jedynki siadł mi elegancko: zaraza w całym mieście, a gdzieniegdzie komórki ocalałych walczący o każdy dzień. "Good night and good luck" cholernie mocno wbijał się w psychę gdy zapadał mrok. Jeszcze te dźwięki martwego miasta. Pojękiwania, krzyki, walące się gdzieś w oddali butelki, pręty, itd., do tego muzyka podbijająca klimat Po tych fragmentach gameplay'u tylko czynnik ludzki był uwzględniany (tych "przelotów" przez siedliska zarażonych w blokach nie liczę) i martwię się by nie zrobił się z gry zwykły shooter z ludzikami. Ale przy jedynce też miałem obawy, które dopiero demo rozwiało więc ludki z T mają u mnie kredyt zaufania. Spokojnie, jestem przekonany i dam sobie rękę uciąć, że nocą będzie tak albo jeszcze lepiej jak w jedynce. Na razie skupili się na pokazaniu misji za dnia i możliwościami wyboru. Po prostu. Na pewno będzie jeszcze jakiś gameplay nocą i będzie grubo, jestem o tym przekonany. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 20 stycznia 2020 Opublikowano 20 stycznia 2020 (edytowane) No kto by się spodziewał. Edytowane 20 stycznia 2020 przez Ma_niek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi