Opublikowano 20 stycznia 20205 l Od ludzi z branżuni wiem że w Techlandzie jest kadrowy (i nie tylko) rozpieyrdol. Także ja nie wiem czy to w 2021 nawet wyjdzie.
Opublikowano 20 stycznia 20205 l Pewnie znowu te piedolenie jak z tą samą sytuacją, że na ps3 i x360 nie dali rady to wypuszczą na ps5 i xsx. Sztryms jak uj.
Opublikowano 20 stycznia 20205 l To zostały jeszcze jakieś gierki na wiosnę (oprócz remasterów/remakeów/rebootów)?
Opublikowano 20 stycznia 20205 l 8 minut temu, Farmer napisał: To zostały jeszcze jakieś gierki na wiosnę (oprócz remasterów/remakeów/rebootów)? Animal Crossing
Opublikowano 20 stycznia 20205 l Ja pierdziele, wszyscy przesuwają w okolice nextgenów. Yebać ten rok.
Opublikowano 20 stycznia 20205 l Nawet jeszcze ze stycznia nie wyszliśmy, także szykujcie się na kolejne obsuwy.
Opublikowano 20 stycznia 20205 l Autor Chyba wcześniej niż planowałem trzeba będzie sprzedać prosiaka Jeszcze niech Tlou II przesuną i decyzja będzie natychmiastowa
Opublikowano 20 stycznia 20205 l 8 minut temu, Figuś napisał: Chyba wcześniej niż planowałem trzeba będzie sprzedać prosiaka Jeszcze niech Tlou II przesuną i decyzja będzie natychmiastowa Niech do maja się zadeklarują, to prezent komunijny dla bratanka będę miał z głowy Edytowane 20 stycznia 20205 l przez Frantik
Opublikowano 20 stycznia 20205 l Praktycznie szybko w tym roku dostaniemy RE3, który będzie stał na wysokim poziomie. A dalej to już uj nie wiadomo co developerom odyebie we łbach. Edytowane 20 stycznia 20205 l przez Faka
Opublikowano 6 maja 20204 l https://polskigamedev.pl/dying-light-2-totalna-rozsypka-vs-tak-sie-robi-gry/ No nie jest dobrze z grą. Żeby się zaraz nie okazało, że szykuje się kolejny średniak.
Opublikowano 6 maja 20204 l I tutaj Microsoft by miał dobrego plusa w postaci tej gry, jakby przejęli studio, to lepiej by zrobili z tego exclusive.
Opublikowano 6 maja 20204 l Autor Raczej wątpliwe, pewnie było by jak z Obsidian i Outer Worlds, dopiero kolejne gry były by tylko PC Xbox ex
Opublikowano 6 maja 20204 l Pyza? No coś jest na rzeczy... W pierwszym DL ten jego kombinezon też taki dziwny trochę.
Opublikowano 7 maja 20204 l 18 godzin temu, suteq napisał: https://polskigamedev.pl/dying-light-2-totalna-rozsypka-vs-tak-sie-robi-gry/ No nie jest dobrze z grą. Żeby się zaraz nie okazało, że szykuje się kolejny średniak. Może dlatego ciąglę wspierają jedynkę i zapowiedzieli dodatek dopiero co - jak dwójka leży i nie ma szans ukazać się w najbliższym czasie jakoś muszą utrzymać zainteresowanie marką.
Opublikowano 7 maja 20204 l Branża chyba ma wspólne cechy dla gości, którzy, powiedzmy osiągnęli sukces. Stają się megalomanami i zakochanymi w sobie ignorantami a potem gdy dochodzi do nich rzeczywistość, jest już za późno. Cliff wiesz o czym piszę? Pomijam fakt, że za nazwanie mnie debilem gość zmieniłby ksywę na "Smutny". Ponadto zatrudniasz człowieka od scenariusza i robisz wszystko by nie był dobry? Ehhhhh...
Opublikowano 22 czerwca 20204 l Chyba to https://www.ppe.pl/news/147100/chris-avellone-zostal-oskarzony-o-napasci-na-tle-seksualnym-studia-rezygnuja-ze-wspolpracy-ze-scenarzysta.html W googlach same artykuły na ten temat w pierwszych wynikach, a tylko chcialem poczytac o typie
Opublikowano 22 czerwca 20204 l Został dopiero oskarżony, nic mu nie udowodniono, ale już wszyscy zrywają współpracę, klaun robi wiadomoco.
Opublikowano 22 czerwca 20204 l Niesamowity świat gdzie oskarżenia bez dowodów powodują że gość traci pracę z dnia na dzień
Opublikowano 22 czerwca 20204 l Za Avellonem oskarżenia ciągną się od 5 lat. Żadna nowość, teraz po prostu zaczęły zgłaszać się laski.