Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 126 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No, jeszcze parę łatek się pewnie przyda. Moja sytuacja z dzisiaj xd    

• kocham tą grę     choć to bardzo rasistowski tytuł   a ten się wysrać nie może   no co    

• Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSX.

Opublikowano

Od ludzi z branżuni wiem że w Techlandzie jest kadrowy (i nie tylko) rozpieyrdol. Także ja nie wiem czy to w 2021 nawet wyjdzie.

Opublikowano

Pewnie znowu te piedolenie jak z tą samą sytuacją, że na ps3 i x360 nie dali rady to wypuszczą na ps5 i xsx. Sztryms jak uj.

Opublikowano

To zostały jeszcze jakieś gierki na wiosnę (oprócz remasterów/remakeów/rebootów)?

Opublikowano
8 minut temu, Farmer napisał:

To zostały jeszcze jakieś gierki na wiosnę (oprócz remasterów/remakeów/rebootów)?

Animal Crossing

Opublikowano

Ja pierdziele, wszyscy przesuwają w okolice nextgenów. Yebać ten rok. :/ 

Opublikowano

Nawet jeszcze ze stycznia nie wyszliśmy, także szykujcie się na kolejne obsuwy. :reggie:

Opublikowano
  • Autor

Chyba wcześniej niż planowałem trzeba będzie sprzedać prosiaka :mevek:

Jeszcze niech Tlou II przesuną i decyzja będzie natychmiastowa :kaz:

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

Chyba wcześniej niż planowałem trzeba będzie sprzedać prosiaka :mevek:

Jeszcze niech Tlou II przesuną i decyzja będzie natychmiastowa

Niech do maja się zadeklarują, to prezent komunijny dla bratanka będę miał z głowy:nosacz3:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Praktycznie szybko w tym roku dostaniemy RE3, który będzie stał na wysokim poziomie. A dalej to już uj  nie wiadomo co developerom odyebie we łbach. 

Edytowane przez Faka

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

I tutaj Microsoft by miał dobrego plusa w postaci tej gry, jakby przejęli studio, to lepiej by zrobili z tego exclusive. 

Opublikowano
  • Autor

Raczej wątpliwe, pewnie było by jak z Obsidian i Outer Worlds, dopiero kolejne gry były by tylko PC Xbox ex

Opublikowano

Pyza? No coś jest na rzeczy... W pierwszym DL ten jego kombinezon też taki dziwny trochę.

Opublikowano
18 godzin temu, suteq napisał:

https://polskigamedev.pl/dying-light-2-totalna-rozsypka-vs-tak-sie-robi-gry/

No nie jest dobrze z grą. Żeby się zaraz nie okazało, że szykuje się kolejny średniak. 

Może dlatego ciąglę wspierają jedynkę i zapowiedzieli dodatek dopiero co - jak dwójka leży i nie ma szans ukazać się w najbliższym czasie jakoś muszą utrzymać zainteresowanie marką.

Opublikowano

Branża chyba ma wspólne cechy dla gości, którzy, powiedzmy osiągnęli sukces. Stają się megalomanami i zakochanymi w sobie ignorantami a potem gdy dochodzi do nich rzeczywistość, jest już za późno. Cliff wiesz o czym piszę? Pomijam fakt, że za nazwanie mnie debilem gość zmieniłby ksywę na "Smutny".

Ponadto zatrudniasz człowieka od scenariusza i  robisz wszystko by nie był dobry? Ehhhhh...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co się stało się? Przez granko w tlou nie jestem na czasie

Opublikowano

Został dopiero oskarżony, nic mu nie udowodniono, ale już wszyscy zrywają współpracę, klaun robi wiadomoco.

Opublikowano

Twitterowa mafia go dopadła. I tak to się rozlało.

Opublikowano

Niesamowity świat gdzie oskarżenia bez dowodów powodują że gość traci pracę z dnia na dzień

Opublikowano

Za Avellonem oskarżenia ciągną się od 5 lat. Żadna nowość, teraz po prostu zaczęły zgłaszać się laski.

• 6 miesięcy temu...