Skocz do zawartości

Dying Light 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i poczeka się, dobrze, że wysrane jaja w te pastgeny mają. Po błędach CDP i wypuszczeniu zabugowanej gry, to jednak wolę odczekać ten rok.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ps4 xD xbox one XDDD  czy polskie studia chcą już na początku dekady wygrać jakaś nagrodę najbardziej zyebanych zagrywek growych?

Opublikowano

Jak chcą próbować na starej generacji, to proszę bardzo, bo baza użytkowników jest ogromna. Byle nie ukrywali stanu faktycznego tych wersji i ostatecznie przyjęli na klatę decyzję o wchodzeniu z grą w przestarzałe sprzęty. Konsekwencją pewnie będą niższe oceny, ale już sprzedaż siłą rzeczy wyższa.

Zakładam, że na nową generację powstają odpowiednie wersje - muszą powstawać! - i to one mnie ostatecznie interesują, ale nie mam problemu z istnieniem biedackich i zapewne okrojonych wydań PS4/XO, skoro już parę lat nad nimi pracują i żal byłoby to całkowicie porzucić rezygnując z profitów. 

Opublikowano

Może być i na past geny byleby tylko gracze otrzymali produkt skończony i pozbawiony (większych) wad. Po roku i zbalansowaniu gry zrobić remaster na obecną generację i będzie git.

Pierwsze DL jest tytułem bardzo dobrym. Ze świetnym gameplayem, ciekawymi rozwiązaniami, parkourem i eksterminacją nadgniłego mięsa więc tego oczekuje się po dwójce. Niemniej preordera na pewno nie łyknę. Martwi mnie głównie rozwiązanie kwestii walki: dzień-ludzie, noc-przemieńcy. W 1 walka z ludźmi nie należała do najprzyjemniejszych, a z gameplayów wygląda na to, że spora część rozgrywki będzie polegała właśnie na radzeniu sobie właśnie z ludźmi.

Opublikowano

Równie dobrze może to być fake, albo zdjęcie sprzed tych wszystkich problemów i np decyzji o przeniesieniu projektu tylko na nową generację :notbad:
W przypadku tej gry więcej jest niewiadomych, niż potwierdzonych informacji.

Opublikowano

Po takiej sralni jakiej cdp ufundowało graczom, to moje zaufanie do gamedevu polskiego całkowicie się zesrało, a jak już na pastgeny ma być to tym bardziej nie ufać, mojego hajsu na dzień dobry to nie zobaczą. A powody są jeszcze też takie, że internety pisały o kondycji techlandu i samej gry DL, że kolorowo to nie jest. Ni chuj. 

Opublikowano

A ostatnionie nie było czasem głosów w branży, mówiących, że gra wygląda mocno średnio w praktycznie wszystkich elementach? Powiało generalnie zawodem. W ogóle zapomniałem o tym tytule. 

Opublikowano

@Sedrak Od początku była projektowana na starą generację i nic nie mówili, że rezygnują z niej na rzecz nowej. Z racji że wyciekła kolekcjonerka gry to stwierdzam, że premiera bliżej niż dalej.

@Wiolku 

Była inba że straszny burdel mają przy produkcji gry i zamiast kończyć produkcję to ciągle coś nowego dodają. Potem PR zdementował te głosy mimo że pochodziły od pracowników studia. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ogólnie chciałem olać pierwsza część i od razu zagrać w dwójkę, ale co to się dzieje z tą grą... Odpuszczę czekanie. A jak czytam że szefostwo mówi że to jest pedalskie to jestem w stanie uwierzyć że takie cyrki tam odchodzą

Opublikowano
Cytat

The feedback they received was "pedalski", which translates to "too f**got-like".

xd

Rozumiem przekaz, że coś może być zbyt "pedalskie" i nie komponować się z mroczną wizją świata po pladze zombie, ale nad doborem słów w tym przekazie mogliby popracować. Ogólnie rozbawiło mnie to, bo sobie wyobraziłem sytuację. Jak w jakimś silnie heteroseksualnym Januszexie na produkcji. 

• Haha 2
Opublikowano

A to akurat w te klocki to redzi są w tym najlepsi i nie tylko, bo w dymaniu graczy to przeszli samych siebie. 

Nie zmienia tego faktu, że za dobrze z tą grą to nie jest, a szkoda, bo jedynka to było najlepsze zombie siekanka połączona z fajnym parkourem. 

Opublikowano

Przykre - 2015 miłość do polskich studiów, 2020/21 i niestety jest zwrot 180 stopni.

Oczywiście uzasadniony tym co się dzieje w obu wiadacych studiach.