Opublikowano 8 stycznia 20214 l No i poczeka się, dobrze, że wysrane jaja w te pastgeny mają. Po błędach CDP i wypuszczeniu zabugowanej gry, to jednak wolę odczekać ten rok.
Opublikowano 8 stycznia 20214 l (pipi)a no czekam mocno.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 stycznia 20214 l 51 minut temu, Faka napisał: No i poczeka się, dobrze, że wysrane jaja w te pastgeny mają A to czy mają wysrane to jeszcze nie wiadomo.
Opublikowano 8 stycznia 20214 l A z jedynką nie było tak samo? W sensie nie były zapowiedziane jeszcze na x36/ps3?
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Ps4 xD xbox one XDDD czy polskie studia chcą już na początku dekady wygrać jakaś nagrodę najbardziej zyebanych zagrywek growych?
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Po chooj oni się w tą starą generacje pakują? Myślałem że chociaż tam ktoś myśli co robi.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l No jak to po co. 160 mln potencjalnych nabywców vs ile? 3-5mln w nowej generacji? Sam chciałbym aby już stare konsole zostały porzucone aby jak najlepiej wykorzystać nowe, ale z ekonomicznego punktu to jak pracować w wolontariacie tylko za wyżywienie.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Jak chcą próbować na starej generacji, to proszę bardzo, bo baza użytkowników jest ogromna. Byle nie ukrywali stanu faktycznego tych wersji i ostatecznie przyjęli na klatę decyzję o wchodzeniu z grą w przestarzałe sprzęty. Konsekwencją pewnie będą niższe oceny, ale już sprzedaż siłą rzeczy wyższa. Zakładam, że na nową generację powstają odpowiednie wersje - muszą powstawać! - i to one mnie ostatecznie interesują, ale nie mam problemu z istnieniem biedackich i zapewne okrojonych wydań PS4/XO, skoro już parę lat nad nimi pracują i żal byłoby to całkowicie porzucić rezygnując z profitów.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Może być i na past geny byleby tylko gracze otrzymali produkt skończony i pozbawiony (większych) wad. Po roku i zbalansowaniu gry zrobić remaster na obecną generację i będzie git. Pierwsze DL jest tytułem bardzo dobrym. Ze świetnym gameplayem, ciekawymi rozwiązaniami, parkourem i eksterminacją nadgniłego mięsa więc tego oczekuje się po dwójce. Niemniej preordera na pewno nie łyknę. Martwi mnie głównie rozwiązanie kwestii walki: dzień-ludzie, noc-przemieńcy. W 1 walka z ludźmi nie należała do najprzyjemniejszych, a z gameplayów wygląda na to, że spora część rozgrywki będzie polegała właśnie na radzeniu sobie właśnie z ludźmi.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Równie dobrze może to być fake, albo zdjęcie sprzed tych wszystkich problemów i np decyzji o przeniesieniu projektu tylko na nową generację W przypadku tej gry więcej jest niewiadomych, niż potwierdzonych informacji.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Po takiej sralni jakiej cdp ufundowało graczom, to moje zaufanie do gamedevu polskiego całkowicie się zesrało, a jak już na pastgeny ma być to tym bardziej nie ufać, mojego hajsu na dzień dobry to nie zobaczą. A powody są jeszcze też takie, że internety pisały o kondycji techlandu i samej gry DL, że kolorowo to nie jest. Ni chuj.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l A ostatnionie nie było czasem głosów w branży, mówiących, że gra wygląda mocno średnio w praktycznie wszystkich elementach? Powiało generalnie zawodem. W ogóle zapomniałem o tym tytule.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l @Sedrak Od początku była projektowana na starą generację i nic nie mówili, że rezygnują z niej na rzecz nowej. Z racji że wyciekła kolekcjonerka gry to stwierdzam, że premiera bliżej niż dalej. @Wiolku Była inba że straszny burdel mają przy produkcji gry i zamiast kończyć produkcję to ciągle coś nowego dodają. Potem PR zdementował te głosy mimo że pochodziły od pracowników studia.
Opublikowano 24 lutego 20214 l Autor https://www.thegamer.com/techland-report-bleeding-talent-autocratic-management-bad-feedback/amp/?__twitter_impression=true Kolejna drama
Opublikowano 24 lutego 20214 l Ogólnie chciałem olać pierwsza część i od razu zagrać w dwójkę, ale co to się dzieje z tą grą... Odpuszczę czekanie. A jak czytam że szefostwo mówi że to jest pedalskie to jestem w stanie uwierzyć że takie cyrki tam odchodzą
Opublikowano 24 lutego 20214 l Cytat The feedback they received was "pedalski", which translates to "too f**got-like". xd Rozumiem przekaz, że coś może być zbyt "pedalskie" i nie komponować się z mroczną wizją świata po pladze zombie, ale nad doborem słów w tym przekazie mogliby popracować. Ogólnie rozbawiło mnie to, bo sobie wyobraziłem sytuację. Jak w jakimś silnie heteroseksualnym Januszexie na produkcji.
Opublikowano 24 lutego 20214 l Chyba w polskim game devie dochodzimy do ściany pt "umiemy robić gry AAA, ale nie umiemy zarządzać procesem produkcji takich gier".
Opublikowano 24 lutego 20214 l A to akurat w te klocki to redzi są w tym najlepsi i nie tylko, bo w dymaniu graczy to przeszli samych siebie. Nie zmienia tego faktu, że za dobrze z tą grą to nie jest, a szkoda, bo jedynka to było najlepsze zombie siekanka połączona z fajnym parkourem.
Opublikowano 24 lutego 20214 l Przykre - 2015 miłość do polskich studiów, 2020/21 i niestety jest zwrot 180 stopni. Oczywiście uzasadniony tym co się dzieje w obu wiadacych studiach.