Skocz do zawartości

Dying Light 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Fajnie przedstawiony gameplay.

Na Steamie pojawił się pre-order. Standardowa edycja za 199 zł. Coming soon.

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

Może na koniec streama podadzą :nosacz2:

No ale serio niech coś wyniosą z tragedii cyberszrota. Moje polskie serce nie wytrzyma kolejnej porażki!

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten Dying Light 2 uratuje honor polskiego gamedevu po ostatnim wybryku jakie skurwisyny śmieciowskie z cedepu wyjebali na świat. Wygląda i rusza się to dobrze, ta cała gra, dawajcie mnie to już.

Opublikowano

A ja liczyłem na więcej po tym co pokazali póki co, wygląda jak jedynka (tak zapamiętałem) :(

Zdunek zapomnieliśmy skończyć ta gre w coop-ie

Opublikowano

Wychodzi też na stare trupy :wujaszek: niby było to wiadome bo i graficznie jakoś szału nie robi no ale oby nie przejechali się na tym jak cdp.

Chyba trzeba nadrobić w końcu ten dodatek do jedynki

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Wiadomo w ogóle czy będzie coop jak w jedynce czy już czysto singlowa gierka?

2-4 PLAYER CO-OP GAMEPLAY
Play in up to four-player co-op. Host your own games or join others and see how their choices have played out differently than yours.

• Plusik 1
Opublikowano

Kooperację w jedynce wspominam wybornie, tutaj liczę na równie porządny kawałek kodu. Może nawet fabuła będzie lepsza a finałowe starcie wyjdzie poza QTE. Poza tym wyglada jak mocno dopakowana poprzednia cześć, wiec to się musi udać. 

MUSI SIĘ UDAĆ

z drugiej strony data premiery napawa lękiem i zapewne tym razem od kobiety nie poproszę o polską gierkę pod choinkę żeby potem nie było wyrzutów sumienia przy wyebaniu jej przez okno :nosacz2:

Opublikowano
32 minuty temu, LiŚciu napisał:

Właśnie miałem pytać. Jest 60 fps? Bo chyba enhanced nie miał a nie kojarze info o update. 

Na xboxie jest. 

• Dzięki 1