Skocz do zawartości

Dying Light 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To tylko jeden quest i nie ma co wyrokować, mam jednak obawy że nawalka będzie głównie z ludźmi a zombie okazjonalnie w jakichś tam misjach czy jak noc nadejdzie. Mam nadzieje że się myle bo uwielbiłem zajebane zombiakami ulice w jedynce. 

Edytowane przez LiŚciu
Opublikowano
38 minut temu, LiŚciu napisał:

jednak obawy że nawalka będzie głównie z ludźmi

I to może być najlepsze. Zombiaki w tle tylko, albo w niektórych misjach pls.

Opublikowano (edytowane)

Gra na dwie generacje więc nie będzie wodotrysków, ale wygląda bardzo solidnie. 

Co na plus to z pewnością jak płynnie to się rusza, samo skakanie po mieście to może być niezła zabawa. Tylko oby fabularnie nie było za dużej żenady i może wyjść całkiem udana gra.

Podobno oddali recenzentom grę na czterogodzinne preview, mam nadzieję że to oznaka wiary i pewności w to jak ta gra się prezentuje i jak chodzi.

Czy to możliwe że gra nie będzie technicznym potworkiem na premierę? Oby, ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano (edytowane)

Te zombiaki poukrywane we wieżowcach troche przypomniały mi film Jestem Legendą. 

Ja oczywiście biorę (nie na premierę, bo gry na premiere nie działają) miesiąc po premierze, bo fabuła w coopiku zawsze na propsie była w dying light <3

Edytowane przez oFi
Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje (wnoszę po gameplay`u), że lipsync jest totalnie zwalony? Poziom PS3/XOne co najwyżej. Poza tym fajnie zapowiada się walka i eksploracja. Wziąć nie wezmę na premierę. Elden Ring ma zdecydowane pierwszeństwo.

Opublikowano

Taki że dalej 70% taboreciarzy z takiej korzysta według Steam, gdzie 4k i 1440p to łącznie 11% a pierwsza trójka najpopularniejszych kart to GTX1060 na pierwszym, na drugim 1650 i na trzecim 1050Ti.

• Plusik 3
Opublikowano

Myślę, że aż tak dokładnie na te (i inne) wymagania sprzętowe nie ma co patrzeć.

Stawiam że do 4k60 z odpowiednio zbalansowanymi ustawieniami i DLSS w trybie Performance ten RTX 3080 będzie wystarczał.

Jeśli mowa o natywnym 4K, to bez szans.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...