teamdox 64 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Z chęcią bym złożył pre ordera ale mam obawy. Pierwsza część na premierę bardzo mi się podobała (swoją drogą do dzisiaj mam fajną koszulkę która była dodawana do zamówień przedpremierowych), była czymś nowym, takim połączeniem mojego ukochanego Mirrors Edge z zabijaniem zombiakow. Po prostu było to coś nowego co dawało mi wtedy dużo funu z rozgrywki. Nowe tytuły są niestety ostatnio dla mnie nużące i mało która potrafiła mnie zadowolić. Chyba poczekam na opinie, nie podoba mi się też wizja tych trybów grafiki, oczekiwałbym po grze, zwłaszcza cross genowej że na nowej generacji zapewnią nam 60 klatek w jak najlepszym trybie graficznym jaki się da, a kombinowanie z opcjami to już trąci mi kompromisami a ich nie lubię, baza użytkowników jest na tyle już duża że mogli zrobić prawilnego next gena, a tak może powtórzyć się sytuacja z CP 2077, a tego bym nie chciał, bo PR w dzisiejszych czasach wiemy co potrafi zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Ja grę na pewno ogram, bo pierwsza część mnie ominęła, ale nie ma opcji bym kupił na premierę. Załatają, stanieje i będzie można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Ja może i bym kupił nawet tydzień po premierze, gdyby nie fakt że opcja coop międzygeneracyjny nie będzie działać w dniu premiery. Poczekam więc i kupie dopiero na ps5. W pierwszą część ograłem 95% czasu w coop. Drugą też zamierzam w taki sposób ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 20 godzin temu, Sedrak napisał: Ja grę na pewno ogram, bo pierwsza część mnie ominęła, ale nie ma opcji bym kupił na premierę. Załatają, stanieje i będzie można kupić. Smutne, że jesteśmy w tym momencie gierkowej drogi, gdzie już przed premierą na 95% można stwierdzić, że tak właśnie się to potoczy Quo vadis, branżunio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Jedyne co mnie interesuje to to czy gra nie będzie spierdolona technicznie, bo co do reszty to wiem że będę się dobrze bawił. Jak nie będzie zbugowanym bublem to wleci cyfróweczka na tanich zdrapkach Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 14 godzin temu, Pauli87 napisał: Ja może i bym kupił nawet tydzień po premierze, gdyby nie fakt że opcja coop międzygeneracyjny nie będzie działać w dniu premiery. Co? A liczyłem na pełny crossplay Jak ja nienawidzę ostatnio tej branży i osranej Agile metodologii pracy "Scrum team - Panie prezesie, działa, a resztę projektów z Jiry zrobimy za pół roku" "Prezes - yebac i tak kupią, walić na produkcje i lecimy kurła" Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Pamiętam obsuwę pierwszej części przez talibów, że niektóre zombiaki miały turbany i musieli im je pousuwać. Teraz raczej nic takiego się nie wyjebie co? Może gra będzie niepoprawna politycznie, bo wirus, to wirus i będzie się kojarzył z jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Gra jest w złocie i niecałe dwa tygodnie do premiery zostało, nie wiem co by się musiało stać żeby przełożyli premierę. Chyba Ruskie musiałby przez Suwalszczyznę wjechać Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Przełożenie wiązało by się z totalnym wyciekiem fabuły, bo ludzie już grają a letsplayami w umowie nie mogą spamować do 4 lutego. Ale to nie nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 W takim razie będzie parkurowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 te leetsplaye to tylko pierwsze 40 - 50 minut, autoryzowane przez wydawce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ale normalne mogą już puszczać od 4 lutego o czym napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dziennikarze już grają w pełną wersję, recenzje będą przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 nom, chyba mi sprzedał gierkę tylko się zastanawiam czy zwyklak czy deluxe z przyszłymi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 2 godziny temu, Figuś napisał: Gra jest w złocie i niecałe dwa tygodnie do premiery zostało, nie wiem co by się musiało stać żeby przełożyli premierę. Chyba Ruskie musiałby przez Suwalszczyznę wjechać Pamiętam, że Cyberpunk też był w złocie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ale po ozłoceniu premiery nie przełożyli Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 5 minut temu, Figuś napisał: Ale po ozłoceniu premiery nie przełożyli 5.10.2020: 27.10.2020: No właśnie przełożyli xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Nawet nie wiem jak to było logistycznie możliwe. Wypalili grę na Verbatima, zaczęli tłoczyć i co dalej? Wyjebali gry do śmieci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ale nie dwa tygsy przed premierą 1 minutę temu, SlimShady napisał: Nawet nie wiem jak to było logistycznie możliwe. Wypalili grę na Verbatima, zaczęli tłoczyć i co dalej? Wyjebali gry do śmieci? Ludzie już grali w wersje ps4 w listopadzie bo niektóre sklepy w chuju miały embargo Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ogólnie z goldem jest chyba tak, że musi być gotowy na miesiąc przed premierą, czyli jak na 19 listopada mieli ustawioną premierę, to teoretycznie płyta matka powinna być gotowa miesiąc przed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 23 minuty temu, SlimShady napisał: Pamiętam, że Cyberpunk też był w złocie. I taki do dziś pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 W dniu 22.01.2022 o 07:35, Donatello1991 napisał: Czyli tryb 4k i 30fps jedyny słuszny wybór przy Oledach. W fc6 gdzie jest tylko 60fps niestety widać bardzo, że rozdziałka niska. Przecież najnowszy Far Kraj hula w dynamicznym 4k na obu konsolach obecnej generacji. Na Serii X czasami osiągał natywne 4k (3840x2160), a najniżej rozdzielczość spadała do 3072x1728. Na sprzęcie Sony można liczyć na zbliżone wartości. Gra ma spory, otwarty świat, prezentuje się bardzo dobrze, dzielnie trzyma na konsolach glorius 60 k/s i do tego w segmencie rozdzielczości oferuje ostry obraz. Jeżeli twórcą kontynuacji Dying Light udałoby się utrzymać zbliżone wartości, byłoby wspaniale. Generalnie tak jak napisałem w jednym z tematów. Dobrze, że dają graczom wybór. Wbrew pozorom nie jest tak, że każdy poświęca rozdzielczość dla płynności, a jeżeli tego nie robi, to jest to tzw. niedzielny gracz. Zdziwiłbyś się ilu graczy woli 4k przy 30 k/s, wychodząc z założenia, że 30 wystarczy, a skoro przez ostatnie kilka(naście) lat tak grali, to teraz, mając dodatkowo do dyspozycji większy 4k tv. zasadniczo nic nie tracą, a zyskują na jakości wyświetlanego obrazu. Czekam na parkur z zombiakami, ponieważ podobała mi się poprzedniczka. Postawię oczywiście na tryb wydajności i liczę, że wzorem Strażaków Galaktyki nie będzie to 60 klatek przy zaledwie fHD. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 1 minutę temu, Boomcio napisał: I taki do dziś pozostał. Wszystko się zgadza, kolor złoty jest do dzisiaj: Cyberpunk 2077 for PlayStation 4 Reviews - Metacritic Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 c0rwa wstyd na caly świat, wielkie dzięki cedepa Ale czuje w moich zagrajmerskich kościach że z dying light będzie gituwa. Jedynkę grałem na premierę i nie przypominam sobie żeby były jakieś większe problemy + chyba byliby skończonymi idiotami jeśli nic ich nie nauczył cyberszrot albo gta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi