Bartg 5 529 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Tak to tylko recenzje rakowej branży, ale poniżej 80 na meta to jednak zawód. Czekam jeszcze na video recki 2-3 youtuberow, których gust i recenzje szanuje i forumowiczów no i zobaczymy. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Windows Central: My biggest gripe with Dying Light 2's visuals and presentation pertains to performance on the Xbox Series X. At 1080p in "performance" mode, the game settles at around 60 FPS with relative ease, but if you don't have the best TV for Xbox, i.e., one without FreeSync, you may notice screen tearing during frame dips. The game also has "quality" and "resolution" graphics modes, but both of these are utterly unplayable, going from 60 FPS down to roughly 20 FPS, and lower, depending on the situation. Hopefully, Techland can land some new tech to improve the situation here, but I suspect almost everybody will be playing this on performance mode, at least on Xbox Series X. 1 Cytuj
tjery 1 269 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 33 minuty temu, Bzduras napisał: Jakby co to na konsolach też jest ray-tracing. Wiadomo, że jako jeden z trybów graficznych do wyboru, ale mimo wszystko jest. Zapewne taki jak zwykle, czyli poniżej opcji low z PC. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 No nic, czekamy co pokażę dead island 2 1 Cytuj
tjery 1 269 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 (edytowane) 41 minut temu, GearsUp napisał: Szczerze to jeżeli przez realistyczne cienie ma mi umykać większość detali na teksturach to ja już wolę grać w nierealistycznie wyglądające gry. Nie wiem czy pogoń za realizmem jest wskazana jeżeli przez to tracisz 30% widoczności ekranu Większych głupot juz dawno nie czytałem. Gratuluję. Edytowane 2 lutego 2022 przez tjery Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 @Figuś 4zł wierszówki się należy, piękny kawalerze! Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 2 lutego 2022 Autor Opublikowano 2 lutego 2022 tym razem kolega sekundę szybszy XD 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 (edytowane) AHA xD https://www.purepc.pl/recenzja-dying-light-2-stay-human-zombie-z-polskim-rodowodem-powracaja-uciekac-czy-przywitac-je-z-sercem-na-dloni w wersji na PC babeczka miała po 20h jeden bug Edytowane 2 lutego 2022 przez Malibu Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 (edytowane) 23 minuty temu, tjery napisał: Większych głupot juz dawno nie czytałem. Gratuluję. Wiem, że musisz jakoś sobie racjonalizować cenę drogiego sprzętu ale popatrz jeszcze raz na te screeny. RT-off na ścianie widać ulotki, RT-on przechodzisz szybko tą samą uliczką i ich nie zauważasz wcale. Edytowane 2 lutego 2022 przez GearsUp Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 21 minut temu, tjery napisał: Większych głupot juz dawno nie czytałem. Gratuluję. Walnij mu minusa. Nie da się? A widzisz. 1 Cytuj
l33t 141 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Trochę jestem zawiedziony, zerkając na recki. Nie jestem może fanem Techlandu, jednak po cichu liczyłem, że to będzie taki mały hicior 2022, którym zaskoczą całą branżę. A pachnie to na razie zwykłym średniakiem. 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Andżej napisał: Czekamy na polygon, syndrom heteroseksualnego protagonisty i 3 na 10. i tak sie fajnie sprzeda bo to zombie game, niech sobie chlopaki zarobia. Nigdy mnie ten cały zombie trend nie porwał, ale coś mi się wydaję, że pociąg pod tytułem zombie hype w branży już parę lat temu odjechał, więc tej sprzedaży nie byłbym taki pewny. Byle tylko ich kolejna gra też nie była o zombie. Edytowane 2 lutego 2022 przez marcinwks Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 24 minutes ago, Bartg said: Tak to tylko recenzje rakowej branży, ale poniżej 80 na meta to jednak zawód. Czekam jeszcze na video recki 2-3 youtuberow, których gust i recenzje szanuje i forumowiczów no i zobaczymy. Ja to czekam na recki skill upa, easy allies i acg. no i jeszcze ranton by sie przydal, ale jego to sie dla rozrywki oglada. Fabuly w jedynce w sumie nie bylo, ale gameplay byl miodny, tutaj pod tym katem jest tylko lepiej wiec nie ma co sie obawiac moim zdaniem. rakowe oceny poligoniarzy za bialego protagoniste to po mnie splywaja, w sumie zreszta bylo kilka 9 nawet, w tym od gameinformera wiec az tak srednio to chyba nie jest. 38 minutes ago, sprite said: Tak, host narzuca progres w fabule. No chyba że lecicie razem od początku. My tak z ziomkiem skonczyliśmy podstawkę + The Following kilka dni temu. Wyborów fabularnych w coopie w jedynce nie bylo, bo ostatnią misje w podstawce + dlc przechodzi się solo. ziomek tak samo wyimaginowany jak murowany mesjasz cp2077 na premiere ? Cytuj
czeskimaster 3 338 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Series S jak ktoś się pytał full HD i 30 klatek Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 3 minuty temu, marcinwks napisał: Nigdy mnie ten cały zombie trend nie porwał, ale coś mi się wydaję, że pociąg pod tytułem zombie hype w branży, już parę lat temu odjechał więc tej sprzedaży nie byłbym taki pewny. Byle tylko ich kolejna gra też nie była o zombie. Od lat się mówi o zmęczeniu tematem zombie, ale to nieprawda. Dying Light do dnia dzisiejszego sprzedał się prawie w 20 mln kopii, Dying Light 2 od tygodni na szczytach list sprzedaży na Steamie. Dodatkowo na tej platformie około 3 mln osób ma ją na wishliście. Spodziewam się, że to będzie ogromny hit sprzedażowy. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 5 minutes ago, czeskimaster said: Series S jak ktoś się pytał full HD i 30 klatek Ehh po cichu liczylem na tryb 60 fps Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Boli to 1080p w performance Oby sama giereczka dowiozła. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 1 minutę temu, Bigby napisał: Od lat się mówi o zmęczeniu tematem zombie, ale to nieprawda. Dying Light do dnia dzisiejszego sprzedał się prawie w 20 mln kopii, Dying Light 2 od tygodni na szczytach list sprzedaży na Steamie. Dodatkowo na tej platformie około 3 mln osób ma ją na wishliście. Spodziewam się, że to będzie ogromny hit sprzedażowy. No już od 12 lat minimum to co chwilę słysze xD chociaż rzeczywiście na ps3/x360 był przesyt tymi truposzami Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Czyli RT w tej grze to tylko Shadows i Ambient Occlusion, nie ma mowy o pełnym path tracingu jak w Minecrafcie czy Quake 2. No ale żaden sprzęt by tego nie wytrzymał. 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 1080p w performance, poniżej 4k w quality, no dupy nie urywa. RT na materiale DF faktycznie robi różnicę na cieniach. Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Liczyłem na trochę wyższa rozdzialke w trybie z 60 klatkami no ale cóż... Nie za bardzo chyba im dobrze idzie jeśli chodzi o optymalizację, bo graficznie to żaden next gen. Preorder zamówiony, nie nastawialem się na nie wiem co, będzie przyjemna gra i świetnie mi umili oczekiwanie na Horizon FW a i tak pewnie nie ma szans żebym ja do tego czasu ukończył przy moim tempie przechodzenia gier. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 6 minut temu, GearsUp napisał: Czyli RT w tej grze to tylko Shadows i Ambient Occlusion, nie ma mowy o pełnym path tracingu jak w Minecrafcie czy Quake 2. No ale żaden sprzęt by tego nie wytrzymał. GI, cienie, odbicia Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 To już wiadomo, dlaczego nigdzie nie byly podane rozdzielczości na konsolach Ciekawe ile zmienia day1 patch, jak duzo więcej niz cyberbug to kolejny strzał w stopę wypuszczać taki patch po recenzjach. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Na konsolach zatem tylko Shadows i Ambient Occlusion. W wersji PC dochodzą odbicia i Global Illumination. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi