Donatello1991 1 438 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Ja pierdziele jaki pokaż slajdów w 30 fps xd 60 od razu. Rozdziałka kluje w oczy. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Szósty raz i nadal to samo. Pobraliście premierową łatkę przed uruchomieniem? Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Wie ktoś może czemu na xboxie gry nie można kupić w storze z poziomu konsoli pokazuje produkt niedostępny Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Cztery razy próbowałem uruchomić grę na PS5 i pojawia się błąd. Ktoś też tak miał?Płyta czy cyfra? Masz dodatkowy dysk czy standardowy? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Jak masz opcje to spróbuj na innej konsoli u kogoś, jeśli będzie to samo to jest szansa, że feler. Ewentualnie w sklepie gdzie kupiłeś można sprawdzić. Też miałem kiedyś taką sytuację, gra się zainstalowała, ale nie dało się grać. Po wymianie płyty było git.Albo spróbuj jeszcze zainstalować offline bez patchy i zobaczyć czy się wtedy odpali czy będzie to samo. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Nigdy wcześniej tego nie miałem. Pojawia się komunikat o błędzie CE-108255-1, co wynika z błędów aplikacji, nic związanego z hardware. Może bez patcha nie chce się odpalić? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Takie coś znalazłem jeszcze: Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 5 godzin temu, Nemesis napisał: Nigdy wcześniej tego nie miałem. Pojawia się komunikat o błędzie CE-108255-1, co wynika z błędów aplikacji, nic związanego z hardware. Może bez patcha nie chce się odpalić? MI poszło normalnie bez patcha. Chwile pograłem i odpaliłem ponownie juz z patchem. To było wczoraj, wiec dzisiaj może będzie kolejny patch Popróbuj jak pisza z odbudowa danych i resetem konsoli. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 6 godzin temu, Donatello1991 napisał: Ja pierdziele jaki pokaż slajdów w 30 fps xd 60 od razu. Rozdziałka kluje w oczy. No ale przecież to nie racer… Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 26 minut temu, balon napisał: No ale przecież to nie racer… Ale już się odpier 1 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 No już, już, nie gryźć się. Akurat w tej gierce 30 klatek boli, niezależnie od trybu. A przełączając się w locie na performance to wręcz powrót daje dropkicka gałkom ocznym. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Nie ma co ukrywac, bo te fhd psuje odbiór i faktycznie mogli się bardziej postarać. HDR też nie ma. Jednak gdy przymknie się na to ok, to reszta jak na razie kapitalna. Na razie zero bugów i żadnych dropów. Z tego co widzę parkour i walka tym się gra obroni. Oraz eksploracja. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 18 minut temu, Figuś napisał: Czyli "odpowiedź developera, rozdział pierwszy, punkt zero: mów, że przyjrzysz się sprawie". 11 minut temu, Donatello1991 napisał: Jednak gdy przymknie się na to ok, to reszta jak na razie kapitalna. Na razie zero bugów i żadnych dropów. Z tego co widzę parkour i walka tym się gra obroni. Oraz eksploracja. Mam takie same odczucia, to Dying Light 2.0. Chociaż muszę pogrzebać w opcjach, czy da się wyłączyć te znaczniki na ekranie, bo po dotarciu do Villedor, gdy gra już rzuca nas w ten otwarty świat zaczynam mieć flashbacki z Ubisofciaków - od pyyyty znaczników na ekranie, w polu widzenia. Psuje to trochę immersję, ale pewnie da się przytemperować. Ja chcę już do domku i w ciepłych kapcioszkach roztrzaskiwać czaszki gazrurką A właśnie, gore jest przyzwoite. Można rozdupcać poszczególne kończyny wrogów, a to zawsze daje plus oczko do funu. 1 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 1 godzinę temu, Bzduras napisał: No już, już, nie gryźć się. Akurat w tej gierce 30 klatek boli, niezależnie od trybu. A przełączając się w locie na performance to wręcz powrót daje dropkicka gałkom ocznym. No wiadomo, że boli. W każdej grze boli, jak się ją sprawdzi w 60. 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Chyba będzie sukces i bardzo dobrze, gierka po prologu zapowiada się pysznie. Jeszcze niech optymalizację ogarną i będzie cymes. Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Rekord jedynki na Steamie to 45k tak a propos. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 (edytowane) Właśnie wyszedłem ze sklepu z pudełkiem, o dziwo w jednym markecie z elektrośmieciem DL2 nie było dostępne, wieczorem obadam co i jak. Widzę że dotychczasowe opinie dość mieszane, mam tylko nadzieję że nie będę musiał odwracać głowy na cutscenkach jak to ostatnio robiłem w Tomb Raider xd. Rozgrywka wygląda ok, więc o ten element jestem spokojny. Edytowane 4 lutego 2022 przez Dalhi Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 3 minuty temu, Dalhi napisał: Właśnie wyszedłem ze sklepu z pudełkiem, o dziwo w jednym markecie z elektrośmieciem DL2 nie było dostępne, wieczorem obadam co i jak. Widzę że dotychczasowe opinie dość mieszane, mam tylko nadzieję że nie będę musiał odwracać głowy na cutscenkach jak to ostatnio robiłem w Tomb Raider xd. Rozgrywka wygląda ok, więc o ten element jestem spokojny. A co, sceny z bambi były zbyt mocne? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 Czyli rozumiem, ustawieniami w grze da się to naprawić? Też chyba kupię! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi