Skocz do zawartości

Dying Light 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Sylvan Wielki napisał:

Wątpię by ktokolwiek z grających za kilka miesięcy pamiętał imię protagonisty (przykładowo). 

Ej, nie grałem już kilka miesięcy i pamiętam, że Aiden :reggie:

Tak samo jak koleś z WATCH_DOGS i "duch" z Beyond Two Souls :sir:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej nic dziwnego, dzisiaj też poszło info z okazji pierwszej rocznicy o tym, że IP sprzedało się w 30 milionach, 20 milionów jedynki i 10 baniek dwójki. Gra pewnie będzie wspierana pewnie tak długo jak jedynka

Opublikowano

The Following podobało mi się. Bardzo. Ma przy tym znakomite zakończenie. Jest wysoce prawdopodobne, że wrócę do drugiego Dying Light przy okazji tego dużego dodatku. W każdym razie trzymam kciuki za DLC. :lapka: A to 30 milionów, no cóż, robi niemałe wrażenie.

Opublikowano

ja skolei ściągnąłem demo, żeby zobaczyć jak gra dziala na nowych RTXach i chyba wezmę dla samych doznań wizualnych.

Gra z DLSS 3.0 na najwyższych ustawieniach RT chodzi w 100fps+. Z tego co widzę akurat jest promocja, a z 2 ręki w ogóle można dostać za 70-80 zł, więc chyba spróbuję.

Opublikowano
W dniu 4.02.2023 o 02:35, easye napisał:

ja skolei ściągnąłem demo, żeby zobaczyć jak gra dziala na nowych RTXach i chyba wezmę dla samych doznań wizualnych.

Gra z DLSS 3.0 na najwyższych ustawieniach RT chodzi w 100fps+. Z tego co widzę akurat jest promocja, a z 2 ręki w ogóle można dostać za 70-80 zł, więc chyba spróbuję.

To dobra gra jest i wygląda świetnie, szczególnie na PC jest kapitalnie i bardzo dobrze zoptymalizowane. Contentu masa, ciągły support, duże drugie dlc w drodze, mniejsze już dostępne. Parkour najlepszy w branży. Dla mnie tytuł bardzo niedoceniony, może to ze wzgledu na średni wątek główny, ale w jedynce był jeszcze gorszy. Uważam, że gra jest w prawie każdym względzie lepsza od jedynki, wyłączając kapitalne dlc The Following, ale tutaj jeszcze nie ma finalnego story dlc, więc ciężko porównać temat.

• beka z typa 1
Opublikowano
W dniu 4.02.2023 o 02:35, easye napisał:

Gra płynie +80 fps z dlss quality i RT blisko maxa na 3080 w 1440p,  grałem kilka razy od premiery i to jak poprawili optymalizację nie powinno przejść bez echa, widac, ze PC to ich target. Jak coś wyżej to już w ogóle top. RT ficzerki chyba lepsze tylko w Cyberpunku i W3( ale tam wiadomo, jak to działa na czymś ponizej 4090 z najnowszym możliwym CPU).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta gra to leci w chuja non stop, co tydzień czy tam chuj wie ile, aktualizują grę jak jakieś zjeby i to konkretnie, raz 10 gb, raz 15 gb. Pojeby. 

• Haha 1