Paolo1986 793 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Z perspektywy czasu myślę, że (pomimo iż świetnie się bawiłem) DL2 jest jednak nieco gorszą grą niż część pierwsza. Głównie przez te wszystkie gaasowe aktywności, które zaśmiecają mapę. Ale to chyba znak naszych czasów Poza tym miałem zbugowane sporo trofeów niefabularnych (grałem na PS5 w okolicy premiery trybu koszmar), co mnie jednak dość mocno zirytowało. Ciekawe, jak jest z tym teraz. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Jedynkę uwielbiałem (kupiłem nawet EK na premierę), poza jednym momentem z dlc gdzie chciałem zatłuc kogoś z twórców/testerów, którzy tego nie dopilnowali Do dwójki jakoś wogóle mnie nie ciągnie, grałem trochę, ale to nie to co w jedynce. Albo wtedy akurat miałem przesyt zombie i open worldów. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Ja jestem na świeżo po DL2 i tak jak pisałem, największym problemem tej gry jest masakrycznie nieciekawe miasto bez klimatu Bo misje główne bywają naprawdę ok Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia Przedmieścia są dużo słabsze, ale jak już trafiamy do centrum miasta, gdzie mamy wieżowce to robi się o wiele bardziej interesująco. No i fakt, że gra zaczyna pokazywać kolorki dopiero jak nasza postać jest już dobrze rozwinięta też może mieć wpływ na pierwsze chwile w grze. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 11 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Ja jestem na świeżo po DL2 i tak jak pisałem, największym problemem tej gry jest masakrycznie nieciekawe miasto bez klimatu Bo misje główne bywają naprawdę ok Można przelecieć tylko przez główne misje trzy trzeba trochę pogrindowac? Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia 1 godzinę temu, balon napisał(a): Można przelecieć tylko przez główne misje trzy trzeba trochę pogrindowac? Ja w sumie skupiłem się w pewnym momencie tylko na fabule. Nie wiem, w jedynce i dodatku jakoś bardziej mi się chciało Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Od niedawna wskoczyłem do świata DL2 i muszę przyznać gra się całkiem przyjemnie. Graficznie też poprawnie, póki co od czasu do czasu wkurza mnie fakt, że czasem otwieramy jakąś skrzynie, lub pojemnik i nie jesteśmy wstanie podnieść leżących tam przedmiotów, lub podczas wspinaczki potrafimy się zblokować. Tak czy inaczej jakoś to przeżyje. Pytanie do osób, które ograły już tytuł. Czy można ściągnąć z broni dodatkowe atrybuty jak np iskra? Chciałbym to zrobić ponieważ mam wyższy poziom a nie mogę dokonać zamiany? Jakieś sugestie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi