Skocz do zawartości

Dying Light 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Andżej napisał:

Czekamy na polygon, syndrom heteroseksualnego protagonisty i 3 na 10.

i tak sie fajnie sprzeda bo to zombie game, niech sobie chlopaki zarobia.

Na gamespocie już było, że gramy białym, nudnym kolesiem.

• Haha 4
Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

Jak dla osoby co nie grała w jedynkę i sobie oglądam jakaś reckę to mi się podoba nawet to co widzę. 

To nie ma co brać dwójki. Jedynkę ograć, na X jest za grosze z DLC. A podobno ma być patchyk pod next geny. Nie ma za co :lapka:

• Plusik 2
Opublikowano

Gra stworzona do coopa a Ci wszyscy recenzenci grali pewnie solo. 

Można się wysr.ac na te recki, włączyć w coopie i dać na koniec ocenę 95/100 na meta jak zrobiłem z poprzednia częścią. 

Techland zrobil wiecej, lepiej i next genowo. 

Tylko ten patch za parę dni to troche kek dynia

• Plusik 2
  • Minusik 3
Opublikowano

Albo kupić, sprawdzić i ewentualnie pchnąć ze stratą kilku dyszek.

Nic ludziom nie wiadomo by to była gra wyłącznie do coopa, to gra przede wszystkim singlowa a jak jest zła to inne aspekty jej nie uratują. 

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał:

Tylko ten patch za parę dni to troche kek dynia

Jakie parę dni? To day one patch, a day one dla tej gry to 04.02.2022. No chyba, że ma się Xboxa, to wtedy jutro o 1300 jest day one :nosacz3:

Opublikowano (edytowane)

No, dobra ale ukrywanie takich rzeczy za drzewkiem skilli to takie średnie rozwiązanie. W grze nastawionej na parkour jakoś mi się to nie zgrywa. Trochę tak było w pierwszej części, ale przy drugiej odsłonie?

Edytowane przez Cedric
Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Dostałeś minusa za jakieś farmazony że to gra stworzona do coopa :)

To coś słabo w tą jedynke graleś, bo lepiej się przechodzi tą grę w coopiku :nosacz:

Opublikowano
8 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Kto normalny patrzy na jakieś recenzje,jakiś chłop gra w grę i na jego  podstawie kupujesz produkt XD XD

Jak się bawiłeś dobrze przy jedynce napewno będziesz się dobrze bawił w dwójce.

Cybersraka 2077 coś Ci mówi kolego? 

Opublikowano
12 minut temu, Bigby napisał:

Szczerze to jeżeli przez realistyczne cienie ma mi umykać większość detali na teksturach to ja już wolę grać w nierealistycznie wyglądające gry. Nie wiem czy pogoń za realizmem jest wskazana jeżeli przez to tracisz 30% widoczności ekranu :)

Opublikowano
29 minut temu, oFi napisał:

To coś słabo w tą jedynke graleś, bo lepiej się przechodzi tą grę w coopiku

Akurat tu grałem sam do końca, żeby nie psuć sobie immersji. Ale jak to wygląda w coopie - ja zaczynam grę, a kumpel jest w połowie , wbijamy razem i co dalej z fabułą? Gramy od początku czy z jego stanu?

Opublikowano

Tak, host narzuca progres w fabule. No chyba że lecicie razem od początku. My tak z ziomkiem skonczyliśmy podstawkę + The Following kilka dni temu. Wyborów fabularnych w coopie w jedynce nie bylo, bo ostatnią misje w podstawce + dlc przechodzi się solo.

Opublikowano

No, czyli jako "świeżak" ogram misje z połowy gry. A później gram sam od początku na którym byłem wcześniej, a te misje mam już zaliczone. Trochę linia czasowa się pomiesza.