Skocz do zawartości

Dying Light 2

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściernisko cdp to na własne życzenie się zniszczyło, a Techland póki co, to może się w tym czuć lepiej, póki nie wydali gry, to nie ma co jeszcze rzucać wyrokiem. CDP to może się odkują na Wieśku, ale to i tak będą się musieli postarać, co by odzyskać zaufanie graczy, bo teraz są gównem. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego mam wrażenie, że to wcale nie będzie jakiś dobry news?

Pewnie ujawnią, że dalej są w czarnej dupie i premiera "when it's ready".

Opublikowano

Ja tam jestem dobrej myśli, że może jednak dobrze klepią tę grę, a przede wszystkim nie poszli drogą cdp. Niech kodują porządnie.

Opublikowano
15 godzin temu, Figuś napisał:

Jest taka możliwość, nie zdziwiłbym sie też jakby dali upgrade jedynki na PS5 i XSSX bo cały czas przy niej skrobią

I w sumie byłbym ukontentowany i zagralbym po raz trzeci jakby wpadło 60 klatek.

Opublikowano
1 hour ago, Wredny said:

Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSS.

W sumie byłoby to bardzo mądre posunięcie patrząc jak CDP na tym wyszło. 

Opublikowano

Czyli chyba jednak celują też w starą generację.

Chuj tam, i tak będę grał jak pojebany nawet jeśli to będzie "tylko" dl1 na sterydach.

Opublikowano

No szkoda, że to będzie pastgen, pewnie dlatego, że już zaczęli to robić na starym silniku, przed pojawieniem się nowych konsol i zrobienie od nowa, albo przerzucenie na lepszy silnik to raczej nie na ich możliwości finansowe i zasoby ludzkie, tak mniej więcej obstawiam. Tak czy siak, czekanko, bo widać, że coś się w końcu dzieje.