Opublikowano 24 lutego 20214 l Ściernisko cdp to na własne życzenie się zniszczyło, a Techland póki co, to może się w tym czuć lepiej, póki nie wydali gry, to nie ma co jeszcze rzucać wyrokiem. CDP to może się odkują na Wieśku, ale to i tak będą się musieli postarać, co by odzyskać zaufanie graczy, bo teraz są gównem.
Opublikowano 24 lutego 20214 l Techland to są gorsi wyrobnicy niż CD Projekt i nie nastawiałbym się na jakiś hit z ich strony. Ile ono już robią to Dying Light 2? Efektów zero, pewnie się boją roastu jak z Cyberem i gra będzie przekładana wiecznie.
Opublikowano 24 lutego 20214 l Pierwsza część przypadła mi do gustu i liczę, że druga też będzie spoko mimo zamieszania
Opublikowano 24 lutego 20214 l Cytat The feedback they received was "pedalski", which translates to "too f**got-like". Oho! Kolejne polskie studio będzie miało swoje 5 minut na reseterze
Opublikowano 12 marca 20214 l Dlaczego mam wrażenie, że to wcale nie będzie jakiś dobry news? Pewnie ujawnią, że dalej są w czarnej dupie i premiera "when it's ready".
Opublikowano 12 marca 20214 l Autor Jest taka możliwość, nie zdziwiłbym sie też jakby dali upgrade jedynki na PS5 i XSSX bo cały czas przy niej skrobią
Opublikowano 12 marca 20214 l Ja tam jestem dobrej myśli, że może jednak dobrze klepią tę grę, a przede wszystkim nie poszli drogą cdp. Niech kodują porządnie.
Opublikowano 13 marca 20214 l 15 godzin temu, Figuś napisał: Jest taka możliwość, nie zdziwiłbym sie też jakby dali upgrade jedynki na PS5 i XSSX bo cały czas przy niej skrobią I w sumie byłbym ukontentowany i zagralbym po raz trzeci jakby wpadło 60 klatek.
Opublikowano 16 marca 20214 l Jutro ma odbyc sie streaming? Cos wiecej wiadomo o której godz. gdzie tp? Edytowane 16 marca 20214 l przez Pauli87
Opublikowano 16 marca 20214 l Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSX.
Opublikowano 16 marca 20214 l 1 hour ago, Wredny said: Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSS. W sumie byłoby to bardzo mądre posunięcie patrząc jak CDP na tym wyszło.
Opublikowano 16 marca 20214 l Techland już to przerabiał przy okazji pierwszej części i na dobre im to wyszło.
Opublikowano 17 marca 20214 l Czyli chyba jednak celują też w starą generację. Chuj tam, i tak będę grał jak pojebany nawet jeśli to będzie "tylko" dl1 na sterydach.
Opublikowano 17 marca 20214 l Nie wygląda to kurcze za ciekawie. Miałem nadzieję że zrobią tak jak z jedynką gdy olali ps3 i x360
Opublikowano 17 marca 20214 l No szkoda, że to będzie pastgen, pewnie dlatego, że już zaczęli to robić na starym silniku, przed pojawieniem się nowych konsol i zrobienie od nowa, albo przerzucenie na lepszy silnik to raczej nie na ich możliwości finansowe i zasoby ludzkie, tak mniej więcej obstawiam. Tak czy siak, czekanko, bo widać, że coś się w końcu dzieje.
Opublikowano 17 marca 20214 l To tyle czasu czekania żeby zobaczyć to coś ? Wogole to ten fragment co pokazali wygląda mega słabo. I oni klepią już to tyle lat