Opublikowano 25 maja 20186 l Nie ma jeszcze tematu? Gra wychodzi 8 czerwca na Switcha i 3DS, od wczoraj dostępne jest demo. Można grać kontrolerem, można grać dotykowo. Gameplay wciąga, do tego jest jakaś historyjka - podobnie jak w Puyo Puyo Tetris. Szkoda, że nie udostępniono lokalnego multi, jestem ciekaw, czy gra by się sprawdziła jako zastępstwo dla Puyo Puyo Tetris.
Opublikowano 25 maja 20186 l Ta historyjka i animacje mnie rozwalają jakbym oglądał jakieś mocno przerysowane anime. W handheldzie z rysikiem gra się przepięknie.
Opublikowano 25 maja 20186 l Sam jestem sobą zaskoczony, że giera po demie mi podeszła. Stronie od pokemonów i wszelakiej przerysowanej japońszczyzny, a tu takie zdziwko. Czekam na turniej mario tenis, gdyby tamto nie podeszło, to pakuje kasę w Sushi. Edytowane 25 maja 20186 l przez bulaxyz82
Opublikowano 25 maja 20186 l Gierka za(pipi)ista. No i nawet talerzyki w tych samych kolorach co w restauracjach, od bieda sushi do golden sushi Gameplay wciąga. DO tego później dochodzą skille, combosy, nasze sushi sprouty ewoluują Wyzywasz żołnierzy na pojedynek kto szybciej wpierala sushi i rzuca talerzami Demko pokazało tylko ułamek dostępnych skilli i przedmiotów. Gra zrobiona z jajem.
Opublikowano 25 maja 20186 l Autor Też uważałem, że to jakaś popierdółka niezbyt warta zainteresowania, ale gameplay jest bardzo przyjemny. Demo bardzo mnie zachęciło, ale poczekam na recenzje.
Opublikowano 26 maja 20186 l To coś kosztuje ponad 200 zl, mają tupet, wygląda jak darmowa apka na androida.
Opublikowano 26 maja 20186 l ok, ogarnalem demo, typowa wariacja roznych montezum czy puzzle questow znanych z komorek, zrobiona z jajem i wydaje sie rozbudowana, nawet spoko bylaby do pykania przenosnie na kibelku, wchodze do eshopu, mysle jak do 80pln do rozwaze kiedys przy pierwszej przecenie - a tu yeb, cena jak za duza pozycje xdddd poyebalo zdrowo
Opublikowano 26 maja 20186 l Gromit, nie szalej. Ta gra powinna kosztować max tyle co inne indyki. A nie 160. Jakby wyszła tylko cyfrowo to by pewnie była tańsza, a tak... Drogo. No i mi nie pisz o portach - ja żadnego nie kupiłem.
Opublikowano 26 maja 20186 l Autor Tak poważnie to póki co sam bym powiedział, że to gra za 80 zł, a nie 160.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Autor Przyzwoite oceny na Metacritic, obecnie średnia wynosi 78. Wygląda na to, że gierka jest solidna. Z tego co widzę, większy nacisk położony jest na singla, niż multi, a podczas grania na jednej konsoli nie ma split screena - jeden z graczy ma utrudnioną, odwróconą pozycję. Gierka ma trochę pecha - nasyciłem się Donkey Kongiem i czekam na Mario Tennis Aces. W marcu pewnie bym brał bez zastanowienia.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Skusiłem się na zakup parę dni temu, także cieszy pozytywny wydźwięk recenzentów. Zamówione w KiG, tylko chyba jakaś obsuwa bo data premiery zmieniona jest u nich na 12.06. No i żadnego maila informującego o wysyłce dzisiaj nie dostałem .
Opublikowano 24 stycznia 20196 l W dniu 8.06.2018 o 00:16, bulaxyz82 napisał: Skusiłem się na zakup parę dni temu, także cieszy pozytywny wydźwięk recenzentów. Zamówione w KiG, tylko chyba jakaś obsuwa bo data premiery zmieniona jest u nich na 12.06. No i żadnego maila informującego o wysyłce dzisiaj nie dostałem . I jak tam Sushi warto kupić za 60 zł w pudle?
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Szkoda czasu i kasy - brak rekomendacji. Zainwestuj lepiej w porządnego indora. Edycja co by rozwinać delikatnie wypowiedź. Gra sama w sobie nie jest zła, ale jest nijaka. Po 25h grania praktycznie po 1-2 dniach zapomniałem o gierce bo nie miała żadnego znaczącego wyróżnika. Typowy średniak jakich mnóstwo na rynku i jest MASA dużo ciekawszych gierek w eshopie za 60 zyla. Sushi omijać szerokim łukiem. Edytowane 24 stycznia 20196 l przez bulaxyz82