Frantik 2 567 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Wszystko - od miejscówek, przez interfejs, hitmarkery, a nawet te naliczane punkty XP wyglądają dokładnie jak w BF3 i 4. Oprawa też w sumie na podobnym poziomie. Czy to źle? No niekoniecznie, ale deżawi mam w (pipi) Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Taki Battlefield w polskich klimatach. Grafa nie zabija, sterylnie to wygląda, ale to wersja alpha jak było napisane. Może być ciekawe sie zobaczy jak kiedyś wyjdzie na konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) To się może udać Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ruszyły zapisy do zakmniętej alfy:https://worldwar3.com/2018/08/30/ruszaja-zapisy-do-zamknietych-testow-technicznych-world-war-3/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Od 19 października w steamowym early accesie. Równo za stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Trochę pograłem w bete i dość fajna gra , feeling bardzo przypomina BF3 a graficznie wygląda świetnie . Boli sterylność gry bo nic nie idzie zniszczyć do czego już przyzwyczaiła mnie seria BF. No i gry na 100% nie kupię ze względu na brak jakiegokolwiek trybu offline a już się nauczyłem że tego typu gry do loteria i może po roku zostać zamknięta i pieniądze przepadną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Chyba to będzie druga gierka jaką kupię w early acces (pubg było 1sze) Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Pograłem ze 2-3 godzinki i jest to... specyficzne, ale raczej w pozytywny sposób. Trochę jakby próba pożenienia Insurgency z BF4. Pewnie kupię, ale raczej nie od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 A możesz troszkę więcej? Bo tak jak się patrzy na gameplaye, to wygląda jak taki garażowy bf3,5, co nie jest wcale wadą. Strzela się bardziej jak w bfie czy jak r6 siege? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) @Metoda Strzela się trochę jak w BF-ach, ale nie jest to do końca to. Recoil jest na pewno odczuwalnie większy. Sam nie wiem, do czego by to porównać. Movement z kolei najbardziej przywodzi na myśl R6S, acz nie jest tak płynny jak tam. Szczególnie przy strafe'owaniu postać nieco w dziwny sposób "pływa". Mam nadzieję, że to poprawią. Generalnie obniżyłbym też TTK - ilość pestek którą trzeba władować w przeciwnika jest mniej więcej na poziomie BF-a, a wolałbym tu większy realizm. A, nie ma klas postaci, tylko 3 presety uzbrojenia - light, medium i heavy, które możemy sobie oczywiście ustawiać pod siebie. Za to cała customizacja jest bardzo mocno rozbuchana - tak wyglądu naszego żołnierza, jak i uzbrojenia. Dodatki, malowania, spodnie, hełmy... Nawet kilka rodzajów głosu do wyboru Edytowane 19 Października 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) @Metoda No to sobie chyba dziś nie pogramy Edytowane 20 Października 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Meh, dobra wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Krótka opinia o grze. Grafika nie robi. Ciężko wypatrzeć przeciwnika, bo tonacja gry nie pomaga w tym. Movement jest z deczka ociężały i wymaga poprawy. Tak samo jak dźwięk. Nie sposób określić skąd przeciwnik nadchodzi. Czasem słychać strzały jak by były zaraz obok ciebie, a tak naprawdę, to 50 metrów dalej. Nie zwróciłem uwagi czy można muzykę w grze wyłączyć, ale lepiej żeby się dało. Na YT widziałem mapkę w górnym, lewym rogu. Sam jednak w żaden sposób jej nie umiałem uruchomić. Orientacja w terenie przez to jest dość ciężka. Tak samo nie sposób określić stref przejmowania, czy też granicy mapy. TTD (time to death) jest też jeszcze dziwny. Czasem, mam wrażenie, że dostałem jakieś minimalne obrażenia, a tu cyk, leże. TTK za to jest wg mnie dość dobrze wyważony. Z plusów, to na pewno wariacja podboju jaka jest w grze dostępna. Póki co gracze jeszcze nie za bardzo wiedzą co robić, ale to się na pewno zmieni. Kustomizacja też w pytkę. Szkoda, że na razie nie zapisuje zestawów i po ponownym uruchomieniu, czeka nas defaultowe ustawienie. Recoil jest fajnie zrobiony i czuć że każda broń się inaczej zachowuje. Anyway, gierka ma szanse zrobić robotę, ale to będzie wymagało czasu. Problemów z połączeniem dziś nie uświadczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Ja już napisałem o refund, czekam aż tego kasztana naprawią (przez cały weekend widziałem tylko ekran łączenia się z serwerem) i może się sprawdzi. Nie zdziwię się, jak dadzą ją na tej wyprzedaży z okazji 100-lecia odzyskania niepodległości, żeby trochę odbić te straty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) 8 godzin temu, El Loco Chocko napisał: Na YT widziałem mapkę w górnym, lewym rogu Mapka wskakuje chyba tylko na moment, gdy Ty lub ktoś z drużyny odpali "perka" z dronem lub samolotem zwiadowczym. Ten najtańszy, za 600 punktów Tak jak piszesz: TTD bardziej niż TTK wydaje się mocno losowy, movement daje dziwny feeling, co chyba zresztą pisałem już w pierwszych wrażeniach... No i mecze są dla mnie za długie - przez te 40 czy 45 minut zdecydowanie zbyt wiele czasu traci się na bieganiu jak kot z pęcherzem i szukaniu przeciwników. Powiedziałbym, że mapy są aż nadto rozbudowane, choć to ostatnie to może wina niewielkiej liczby graczy. Ciekawe czy gierka odrobi straty i doczekamy kiedyś pełnych serwerów. Interfejs bym również mocno przeprojektował. Edytowane 22 Października 2018 przez Frantik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 @Metoda Wygląda na to, że sprzedaży nie muszą jakoś specjalnie odbijać https://www.ppe.pl/news/126597/world-war-3-notuje-fantastyczny-wynik-koszty-produkcji-zwrocily-sie-w-weekend.html W premierowy weekend sprzedało się prawie 100k cyfrowych egzemplarzy, co dało 9,35 mln PLN zarobku. Koszty produkcji wyniosły zaś ponoć ~8 baniek Nawet jeśli refundów było dużo, to raczej i tak się już gierka zwróciła Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Chwila, goście nazwyają BFV grą z early access zestawiając ją akurat z WW3? Trochę to zabawne. Servery w końcu zaczeły dobrze działać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) A nawet nie wiem. Od tygodnia nic poza RDR2 dla mnie nie istnieje Update: Nadal trzeba czekać parę minut na połączenie, ale działa. Czyli w sumie bez zmian w stosunku do tego, gdy ostatnio grałem Edytowane 1 Listopada 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Doszedł dziś w patchu tryb Team Deathmatch. Kurła, ale to dobre I w końcu działa to jak powinno. @Metoda Bier przy najbliższej okazji Edytowane 21 Listopada 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 O proszę Może kupię w grudniu, ale to jak się obrobię z innymi sprawami, bo nie chce, żeby gierka mnie odciągnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 https://youtu.be/lyCYwhWMX44 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi